fbpx Mido Salkic – URBAN by ESNY
Mäklare

Mido Salkic

Mido Salkic: Det objekt han drömmer om att en dag få sälja är så klart Niklas Berntzons hem – “det skulle betyda mycket att få ett försäljningsuppdrag från den person som själv är satt på kartan med alla tänkbara rekord.”

Mido har arbetat som mäklare sedan mars 2022 och dessförinnan har han många års erfarenhet som byggingenjör, som nu hjälper honom betydligt i sin nuvarande roll som mäklare. Som mäklare är han positiv och har otroligt lätt till skratt! Många av hans kunder uppskattar att han inte är så “mäklig” i sitt sätt. Många av Midos kunder upplever att han relaterar till just deras affär och situation.

Det bästa rådet Mido har fått är att vara just sig själv. Han anser själv att det viktigaste i sin relation till sina kunder är att vara ärlig och transparent. Det bästa med mäklaryrket är just att man får träffa nya kunder. Flertalet kunder jobbar man med så pass nära att man på vägen skapar riktiga vänskapesrelationer som håller långt efter att affären är avslutad. Flexibiliteten i yrket är en till sak som passar Mido bra, det är ett måste då man hela tiden behöver anpassa sig efter kundens behov, men samtidigt får man däremellan mycket tid med familj och barn vilket är något Mido sätter ett högt pris på.

Midos tips till säljare inför en visning är att se till att det känns hemtrevligt, detta underlättar för potentiella köpare att föreställa sig själva hur det kan vara att bo där.

På sin fritid föredrar Mido spendera tid med sin familj och barn. Han trivs även med att fixa med saker runt om sitt hus. Dessutom får han in ett par gympass och lite golf på somrarna. Platser han uppskattar att resa till är Alperna och Spanien, vilket också är en av de platser han en dag drömmer om att vara bosatt i.

Midos sålda objekt
Såld
Liljeholmen, Fredsborgsgatan 1
Såld
Hägersten, Tellusgången 32
Såld
Strängnäs, Tallåsvägen 14