fbpx Carina Odelstad – URBAN by ESNY

Carina Odelstad

Carina Odelstad: ”Allt fokus ligger på människorna jag möter”

Mäklaren Carina Odelstad tar sig an alla utmaningar i jobbet med ett taktfast lugn. Att ta in säljarens behov och önskemål är a och o.

 – Det är viktigt att lyssna på säljaren, det är ju den personen eller de personernas troligtvis största affär vi har att göra med. Tillsammans arbetar vi fram ett upplägg som sys ihop med kundens vision och önskemål – och min expertis som mäklare.

Carina Odelstad var egenföretagare innan hon började som mäklare. Det bästa med mäklaryrket tycker hon är att träffa nya människor, och när man sytt ihop affären och fått både en nöjd säljare och köpare.

– Jag börjar alltid med att lära känna säljaren och få en bra relation innan jag tittar på boendet. Jag tar mig an varje objekt med samma engagemang som om det vore jag själv som var säljaren.

Under köp- och säljprocessen finns Carina Odelstad där för att vägleda båda parter.

– Man kan ringa mig när som helst. Jag finns alltid tillgänglig och hjälper gärna till att upplysa om allt från hur marknaden ser ut just nu till vilket sorts ansvar man har som säljare respektive köpare.

På fritiden lägger Carina Odelstad gärna tid på styrketräning och löpning, utöver umgänge med familj, vänner och underhåll av sitt eget hus.

– Jag trivs bra där vi bor nu, men en dag skulle jag gärna bo på en sjötomt någonstans i Storstockholm.