fbpx Izabella Fawaz – URBAN by ESNY

Izabella Fawaz

Izabella Fawaz: ”För mig handlar det inte enbart om att sälja bostäder; jag säljer känslor” 

Ett bostadsköp är en otroligt känsloladdad process, inte bara för att det troligtvis är den största ekonomiska affären många personer gör, men också av den självklara anledningen att det ju de facto är en ny start i livet, oavsett anledning till försäljning eller köp. Att kunna identifiera den känsla som kunder har när de letar efter sin nya bostad är avgörande och är också det Izabella eftersträvar att göra. Har hon identifierat detta kan hon leverera en affär där alla inblandade är nöjda.

“Ingenting är omöjligt” är en devis som kan låta uttjatad, men jag har alltid omfamnat denna inställning i mitt liv och tror att jag kan få saker att hända. Min förmåga att mentalt visualisera den verklighet jag strävar efter, är så tydlig att den ofta förverkligas i slutändan. Om så inte har skett, ser jag det som att jag inte har avslutat ärendet.

Ett råd som har präglat mig som mäklare är att ha som mål att möta motgångar under resans gång. Genom detta perspektiv blir varje nederlag en form av framgång, en chans till lärande. Det är lätt att bortse från att även de mest framgångsrika individer har upplevt misslyckanden på sin väg. För mig har detta blivit en väsentlig del av min personliga utveckling.

En av de bästa aspekterna med mäklaryrket är den nästintill obegränsade potentialen. Jag står inför gränslösa möjligheter när det gäller hur långt jag kan sträcka mig, hur många platser jag kan utforska i tjänstens namn, hur mycket jag kan utvecklas och hur många individer jag kan hjälpa att finna sina drömhem.

På min fritid ägnar jag mig åt läsning, skrivande, måleri, resande samt umgänge med familj. Jag drömmer, njuter av snacks som chips, försöker undvika att laga mat och anstränger mig för att hålla mina växter vid liv.

Alla försäljningar är unika och med det minnesvärda. Just nu arbetar jag med en tornvilla ute i skärgården som väcker Villa Villekulla-känslor, och den har definitivt gjort ett intryck vad det gäller minnesvärda objekt.

Inför en visning råder jag mina klienter att följa sin känsla. Jag betonar att de bör följa den känsla som väcks och som inte lämnar dem när de lämnar visningen. Att sätta ett pris på en sådan känsla är svårt, eftersom den är ovärderlig och utbytbar.

Vad gäller min egna bostadsdröm så sträcker den sig från en lantlig herrgård med egen häst till en lyxig lägenhet högst upp i en stadens skyskrapa.

Izabellas sålda objekt
Såld
Masthugget- Linné, Nordhemsgatan 22A
Såld
Härryda, Ryahedsvägen 5
Såld
Hindås, Hindås Stationsväg 20