fbpx Louise Hulterström – URBAN by ESNY
Mäklare

Louise Hulterström

Louise Hulterström: ”Våga lägga det första budet”
Att vara sig själv är ett råd Louise Hulterström alltid försöker efterfölja i rollen som mäklare.
­– Det har varit ett framgångsrikt sätt att skapa förtroende och komma överens med kunderna. Under åren har Louise Hulterström samlat på sig erfarenheter från flertalet branscher och arbetat i såväl Sverige, Norge och Spanien. Men det var för mäklaryrket hon fastnade.
– Jag skaffade mitt första jobb som 13-åring och efter att ha upplevt massor av spännande platser och olika arbeten sökte jag mig till ett yrke där hela min kompetens efterfrågades. Att få en kunds förtroende handlar om så mycket mer än att bara förmedla en bostad.

Vilket är ditt viktigaste råd innan en visning?
– Till alla säljare skulle jag säga – lita på din mäklare. Jag skräddarsyr affärsprocessen efter deras önskemål och min kunskap. Det gäller även visningen. Och till alla köpare är mitt generella råd att man ska våga lägga det första budet.

På fritiden fyller Louise Hulterström på med energi genom att träna yoga, äta god mat och tillbringa tid med familj och vänner. Eller så kryper hon upp i soffan med en kriminalroman och en kopp kaffe hemma i lägenheten i centrala Göteborg.
– Lyckligtvis har jag hittat mitt drömboende. Men i framtiden drömmer jag om att bo i ett hus utanför stan och kanske köpa ett sommarhus i vackra Skåne, som jag kommer ifrån.