fbpx Oskar Fröblom – URBAN by ESNY

Oskar Fröblom

Oskar Fröblom: ”Jag siktar alltid på rekordpriser”
Under sina år som mäklare i huvudstaden har Oskar Fröblom hunnit sälja mer än 700 bostäder.

– Jag kan i princip varenda gata i hela Stockholm. Med mig får man en lokal mäklare som verkligen känner till området. Mitt mål är att både köpare och säljare ska känna sig nöjda. Sen siktar jag förstås alltid på rekordpriser.

Av kunder beskrivs Oskar som påläst, ödmjuk och engagerad. För att nå högsta möjliga slutpris lägger han ner sin själ i varje försäljning. Redan när Oskar går över tröskeln till en bostad börjar han fundera över hur den kan presenteras på bästa sätt.

– Det är klokt att försöka hålla en röd tråd genom hela bostaden. Kanske med samma typ av färgval i alla rum, då minns man den bättre.

Ett av de mest minnesvärda objekten han sålt var ett townhouse i Nacka.

– Det var 300 kvadrat stort, hade havsutsikt och exklusiva materialval. Alla bostäder är unika på sitt sätt, men den här stack ut lite extra.

Oskar har alltid haft ett stort musikintresse och älskar att sjunga. På fritiden producerar han gärna musik i hemmastudion.

– Och jag tycker om att resa och upptäcka nya delar av världen. Sen älskar jag att bara vara med min familj. Mina två bonusdöttrar och min son Axel är mitt allt.

Hur drömmer du själv om att bo?
– Gärna i ett insynsskyddat hus med lummig trädgård en bit utanför stan. Kanske med pool och bubbelbad. Och egen musikstudio förstås!

 

Oskars sålda objekt
Såld
Sjöliden 6
Såld
Ängsviksvägen 2
Såld
Solrosvägen 4