fbpx Ted Pursiainen – URBAN by ESNY

Ted Pursiainen

Ted Pursiainen: ”Jag gör ingenting halvhjärtat”

Ted Pursiainen, som jobbar på Urban by ESNY i Göteborg, tror på att göra det lilla extra för att sticka ut som mäklare.

– Jag är engagerad, målmedveten och gör ingenting halvhjärtat. Säljarna kan lita på att jag är samma mäklare på visningen som den de träffade på det första mötet. De ska känna att jag finns som ett stöd i bostadsaffären dygnet runt, alla dagar i veckan.

Ted älskar att jobbet som mäklare är socialt och att han får träffa människor i olika stadier i livet.

– Vissa jag träffar har köpt och sålt många bostäder och är trygga i processen. För andra är det kanske första gången. Oavsett vilket är det en ynnest för mig att bidra till att det blir en lyckad affär.

När han inte jobbar för att knyta ihop lyckade bostadsförsäljningar håller Ted gärna i gång med kampsport eller brädåkning.

– Just nu tränar jag mycket muy thai. Eller så åker jag bräda, beroende på årstid åker jag longboard, snowboard eller wakeboard. Dessutom älskar jag att resa när jag är ledig! Jag brinner för att se nya platser, upptäcka nya kulturer och att testa ny mat. Jag har varit i över fyrtio länder.

Hur drömmer du själv om att bo?

– Jag vill bo i ett högt beläget hus med utsikt över sjö, hav eller berg. Det ska vara genomgående design och en ’wow-känsla’ att se ut genom fönstren.

Teds sålda objekt
Såld
Johanneberg/Almedal, Bomgatan 6 B
Såld
Frillesås, Rågelund Parkområde
Såld
Kungsbacka, Teatergatan 24