fbpx Wafa Daoud – URBAN by ESNY

Wafa Daoud

Wafa Daoud: ”Att hjälpa någon att hitta sitt nya hem är ett enormt förtroende”

Wafa Daoud har nära till skratt och en sprudlande energi som lätt smittar av sig. Hon är social och det var just mötet med nya människor som fick henne att söka sig till mäklaryrket.

– Att hjälpa någon att köpa eller sälja sitt hem är ett enormt förtroende. Det är en av de största affärerna man gör i livet och det är viktigt att man känner sig trygg hela vägen, säger Wafa.

Wafa arbetade tidigare som lärare och hennes pedagogiska förmåga är användbar även inom mäklaryrket. Hon talar flytande svenska, engelska, kurdiska och arabiska – och förstår dessutom persiska och turkiska. Att alltid finnas tillgänglig och förstå varje kunds specifika behov är a och o för Wafa.

– Jag brinner för att hjälpa alla människor jag möter på bästa sätt. Hur mycket tid, engagemang och energi man lägger ner på en försäljning märks på slutresultatet.

På fritiden tränar hon på gym, umgås med vänner och sin stora familj och busar med syskonbarnen. På semestern reser hon gärna till varmare breddgrader.

– Drömresan går till Italien och Vatikanstaten. Jag är väldigt historieintresserad men hinner gärna med lite sol och bad också.

Ditt viktigaste råd till säljaren innan en visning?

– Hemmet ska förstås vara ordentligt städat. Man ska inte stressa fram en försäljning.

Hur drömmer du själv om att bo?

– På en lugn och fridfull plats nära vattnet och naturen. På sikt drömmer jag om att skaffa hus utomlands.

 

 

 

 

Wafas sålda objekt
Såld
Sundbyberg Sundbyberg, Stationsgatan 2 4 rok    98.5 kvm
Såld
Stockholm Liljeholmen - Nybodahöjden, Nybodaringen 25 3 rok    90 kvm
Såld
Bromma Smedslätten, Strömkarlsvägen 86 3 rok    62 kvm