fbpx William Forslund – URBAN by ESNY

William Forslund

William Forslund: ”Jag vill sälja Stockholms dyraste bostad”
William Forslund älskar att mäklaryrket är så omväxlande, att hitta varje objekts unika egenskaper och att bygga relationer med människorna han möter.

Jag vill alltid lyssna in och lära känna människorna bakom försäljningen. Man säljer inte alltid sin bostad bara av glada anledningar, och det är aldrig bara en affär för mig. Jag är en väldigt lugn och inkännande person som prioriterar ärlighet och lojalitet.

Vad är det första du tittar på när du går in i en bostad?
– Jag brukar bygga mig en bild av hur det är att bo i bostaden, för att förmedla det vidare till andra. Alla bostäder har en ’USP’ som jag vill hitta. Även på fritiden värderar jag bostäder i huvudet när jag kliver in hemma hos någon. De flesta ber faktiskt om det.

När det gäller förebilder vet William vem hans främsta är, i alla fall inom mäklaryrket.

– Niklas Berntzon, en nära vän och kollega, har sålt det dyraste objektet någonsin i Stockholm och jag har en dröm om att en vacker dag peta ner honom från förstaplatsen. Han har alltid varit en förebild, och när jag lärde känna honom privat blev han det ännu mer. Han utstrålar glädje och en positiv känsla.

William kommer själv från Bromma och vill allra helst bo en bit utanför stan. Han vill ha lugn och ro när han kommer hem från jobbet.

Ditt viktigaste råd före en visning?
– Plocka undan så mycket som möjligt, men var noga med att inte plocka bort för mycket. Det måste kännas som att någon bor där. Och till köparen: läs på! Föreningens ekonomi är viktigast, men också om området och närheten till exempelvis skolor.

Williams sålda objekt
Såld
Liljeholmskajen, Önologgatan 1
Såld
Nacka Saltsjö-Boo, Bäcktorpsvägen 32
Såld
Liljeholmskajen, Sjövikskajen 70