fbpx Årstad Gamla Klockaregården 701 – URBAN by ESNY

Årstad Gamla Klockaregården 701

  • 3 950 000 kr
  • 7 rok
  • 83 kvm + 47 kvm
  • 2006 Kvm Tomt
  • Visning Ons 6/7 Kontakta mäklaren för mer information om visning. Fastigheten kan även visas andra dagar efter överenskommelse.

Ansvarig Mäklare Johan Wiik Mobil 079-305 06 00 Email johan.wiik@urbanbyesny.se

Välkommen till detta idylliska sommarboende omgivet av rofyllda grönområden ca 10 minuter från Falkenberg. Fastigheten har en generös tomt på 2 006 m2 som är inramad av stenmur, buskar, staket och träd. Här vilar en harmoni som sänker axlarna och höjer närvaron. Större delen av tomten är gräsmatta som har platser för sol under hela dagarna. Huset bjuder på vackra originaldetaljer, så som handblåsta fönsterglas och kakelugn. På entréplan välkomnas du av den öppna planlösningen i vardagsrummet och vidare in i matsalsdelen och köket. På detta plan finns även två sovrum, varav ett används som walk in closet, samt tvättstuga/badrum och groventré. Från vardagsrummet når man ovanvåningen via en öppen trappa. Här finns ett allrum och ytterligare tre sovrum samt wc.

Tack vare byggnadernas utformning har du möjlighet att erbjuda komfortabel övernattning till dina vänner och familj, eller om du väljer att hyra ut till sommargäster.
Årstad Gamla Klockaregården 701 Välkommen på visning! Ons 6/7 Kontakta mäklaren för mer information om visning. Fastigheten kan även visas andra dagar efter överenskommelse. Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Johan
Wiik

Vill du veta mer kontakta mig på 079-305 06 00 eller johan.wiik@urbanbyesny.se

Kontakt
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 410 959 80.
Kontakt