fbpx

Brandvaktsvägen 23 Björnö / Norrtälje

Rum: 5 ROK
Boarea: 187 Kvm
Tomtarea: 840 Kvm
Pris: 6 995 000 KR

Med ett helt fantastiskt läge i ett lugnt och trivsamt villaområde finner ni denna stora och välbyggda familjevilla i två plan, om totalt 187 kvm. Villan ligger i bästa sydostläge och på den fantastiska tomten finns gott om plats för hela familjen – och många fler därtill – att njuta av sommarvärmen. Luta dig tillbaka och njut av långa dagar och kvällar på någon av tomtens alla unika "oaser".

Med sina fyra sovrum, social och öppen lösning mellan kök och vardagsrum, möjlighet till garage, bastu samt golvvärme i flera rum är det här en villa som täcker de allra flesta behoven. Det här är bara några få av alla de attribut som helt enkelt måste upplevas på plats.

Interiör

 

Entréplan

Hall

Rymlig entré med gott om plats för förvaring och avhängning. Hall med tapetserade väggar och grått klinkergolv med golvvärme som leder in till både tvättstuga och badrum. 

WC/Dusch/Bastu

Påkostad duschrum med gråa kakelplattor på väggar och sandfärgat klinkergolv utrustat med golvvärme. Spegel med belysning, handfat med kommod, handdukstork, wc, takdusch med glasväggar samt bastu för hela familjen. 

Tvättstuga

Väldisponerad tvättstuga utrustat med tvätt/torkmaskin. Goda arbetsytor på en bänkskiva i valnöt med förvaring undertill och diskho, förvaring även bakom ovanliggande skåp, ljusa väggar och sandfärgat klinkergolv med golvvärme. Här är även frånluftsvärmepannan placerad. 

Allrum/Kök

Öppen lösning mellan kök och vardagsrum på ett genomgående ekparkettgolv utan trösklar. Här finns plats för både matbord samt soffgrupp invid bostadens kamin. Spatiöst kök med gott om arbetsytor på massiv bänkskiva i granit. Mängder av förvaringsutrymmen bakom gråa luckor och skåp. Kökets maskinella utrustning är bestående av intigrerad kyl och frys, ugn och microvågsugn samt fläkt. 

Matrum/Sovrum

Väldisponerat allrum som kan anpassas och nyttjas efter ägarens önskemål. Här finns även en utgång till baksidan av huset. 

Övervåning

Välkomnande massiv trappa och goda ljusinsläpp från flertalet större fönsterpartier. Balkong i anslutningen till övriga rum med utsikt mot Limmaren. 

Sovrum/Arbetsrum

Rogivande sovrum med plats för större säng och tillhörande möblemang. I anslutning till rummet finns ett arbetsrum/Walk-in closet alt barnkammare. 

Sovrum 1&2

Två lättmöblerade och rymliga sovrum i lugnt läge. Gemomgående parkettgolv och goda ljusinsläpp från dubbla fönsterpartier med plats för större sängar. 

Badrum

Helkaklat badrum med högklassig finish utrustat med både takdusch och badkar. Här kombineras bronsfärgat kakel med ljusgrått klinkergolv med golvvärme. Spegel med belysning ovan dubbla handfat med kommod i valnöt. 

Område

 

Bostaden är belägen med promenad- och cykelavstånd till stadens hjärta och mysiga stadskärna med pittoreska hus och anrika kullerstensgator längs ån med ett rikt utbud av restauranger, butiker, service, kultur och nöje.

Norrtälje är en stad av ständig utveckling men är från början en hamnstad med mycket historia och direkt närhet till Roslagens skärgård. Här kan du varje dag unna dig att strosa runt i hamnen, besöka Socitetsparken med tennisbana och utegym eller varför inte vidare till Borgmästarholmen och Kärleksudden där du varma sommardagar kan bada?

Med närhet till handelsområden och butiker samt prisbelönta stora Ica Flygfyren.

På bara en timme från Norrtälje busstation befinner du dig i Stockholm kommunalt med dubbeldäckare med avgångstid varje kvart med möjlighet till internetuppkoppling. Kommunikationer finns även till Uppsala, Arlanda och yttre delar av Roslagen som exempelvis Hallstavik och Rimbo. 

 

Ägandeform:
Friköpt - Tomt
Fastighetsbeteckning:
ÖSTHAMRA 1:137
Tomtarea:
840 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea:
187 Kvm (enligt säljaren)

Area om 186.5 avrundat till närmsta heltal.

Rum:
5 rum och kök
Badrum:
2
Byggnadstyp:
Tvåplanshus
Byggnadsår:
2021
Fasad:
Trä
Tak:
Betongpannor
Plåtarbete:
Lackerad plåt
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Fönster:
3-glas
Eldstad:
Braskamin
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Frånluftsvärmepump
Vatten och avlopp:
Kommunalt VA
Planbestämmelser:
Detaljplan: Björnö etapp 1,del av östhamra 1:15 m fl (2010-03-25) (genomförd )
Taxeringsvärde totalt:
457000 kr
Taxeringsvärde tomt:
457000 kr
Taxeringsår:
2018
Taxeringskod:
210
Skattesats:
31.8%
Värdeår:
2021
DRIFTSKOSTNAD Värme:
2083 kr/mån
25000 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Vatten/Avlopp:
833 kr/mån
10000 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Sotning:
42 kr/mån
500 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Renhållning:
167 kr/mån
2000 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
417 kr/mån
5000 kr/år
Driftskostnader totalt:
3542 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablonbelopp
Servitut:
GA1: Gemensamhetsanläggning NORRTÄLJE ÖSTHAMRA GA:4
Servitut:
GA2: Gemensamhetsanläggning NORRTÄLJE ÖSTHAMRA GA:5
Servitut:
GA3: Gemensamhetsanläggning NORRTÄLJE ÖSTHAMRA GA:3

Dokument

Planritningar

Visningar

  • 2021-11-28 13:00–13:30
    Visningsanmälan krävs till simon@urbanbyesny.se
brandvaktsv23-10
brandvaktsv23-D03
brandvaktsv23-22
brandvaktsv23-23
brandvaktsv23-13
brandvaktsv23-14
brandvaktsv23-D05
brandvaktsv23-D02
brandvaktsv23-7
brandvaktsv23-19
brandvaktsv23-1
brandvaktsv23-4

Planritningar

Brandvaktsva?gen 23 entre? copy
Brandvaktsva?gen 23 o?vre copy
brandvaktsvagen-23_1qikwd

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.