Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Hisingsgatan 10 Centrala Hisingen / Göteborg

Rum: 1.5 ROK
Boarea: 42 Kvm
Avgift: 3 328 KR/MÅN

Detta är en platssmart lägenhet som går att planera på olika sätt för att passa din vardag. Tack vare genomgångsläget och den stora balkongen känns lägenheten större än sina kvadrat. Lägenheten är i mycket bra skick och upplevs som helt ny. Tack vare de moderna tankarna runt bostadens design är detta en bostad som passar de flesta. Föreningen är välskött och från bostaden tar du dig lätt till båda caféer, restauranger och mataffärer. Natur och parker ligger runt hörnet och vill du ta dig till någon annan del av Göteborg går det mycket enkelt med både bil, buss eller spårvagn. Vid centralen är du på bara några minuter.

ENTRÉ

Ekparkett och ljusmålade väggar. Plats att sitta samt förvaring i 6 garderober längst rummets långsida.

KÖK

Ekparkett och ljusmålade väggar. Arbetsbänk i slitstarkt grått laminat och över det sitter vitt rektangulärt kakel. Märkesköket från Vedum med vita luckor är utrustat med köksfläkt, kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro samt induktionshäll. Samtliga vitvaror är från Siemens. Här finns plats för matbord för fyra personer. Härifrån når du även en rymlig och möblerbar balkong i sydost-läge.

ALLRUM

Ekparkett och ljusmålade väggar. Trivsam och ljus yta med plats för soffgrupp och tv-möbel.

SOVALKOV

Ekparkett och ljusmålade väggar. Plats för 140-säng och förvaring.

BADRUM/TVÄTTSTUGA

Klinkergolv med golvvärme och helkaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med WC, kommod med handfat, väggskåp, handdukstork, spegelskåp samt dusch med vikbara dörrar. Här finns också en kombi-maskin för tvätt och tork samt en arbetsbänk för tvätt.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Bostadsrättsföreningen Qvillestaden

Bostadsrättsföreningen Qvillestaden är en äkta förening som bildades 2015. Byggåret är 2018/2019. Föreningen består av 92 bostadsrätter samt 2 hyreslokaler.

Föreningens ekonomi:
Överlåtelseavgiften (som betalas av säljaren) är 2,5% av basbeloppet. Pantsättningsavgiften är 1% av basbeloppet per pant.

Några av lägenheterna har valt att köpas med kapitaltillskott, vilket gavs möjlighet till i samband med upplåtelsen av lägenheterna. Se föreningens stadgar för mer information om detta.

Allmänt:
Detta är en Svanencertifierad förening där fokus har legat på att bygga hållbart. Bland annat har innergården ett bevattningssystem för grönskan som tar tillvara på dagvattnet och minskar belastningen på kommunala vattenledningsnätet och minskar behovet av färskvatten för bevattning.
Innergården har temat att skapa en trygg mötesplats för spontana möten och inramningen är gjord på ett sätt där färger och former lyfts fram för att skapa en varm, mjuk och levande känsla.

Gemensam innergård med sittmöbler, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer. Föreningen har cykel, barnvagns och rullstolsrum.

Renoveringar:
Föreningen följer en underhållsplan. Två- och femårs besiktningen är ännu inte utförda.

TV/Internet:
Föreningen är ansluten till digital-TV och Internet via fiber-LAN från Telia TriplePlay.

Parkering:
Föreningen förfogar över 350 parkeringsplatser varav 8 el-bilsplatser. En plats kostar ca 1000 kr/mån. I dagsläget är det till samtliga platser. Föreningen förfogar även över 5 besöksparkeringar.
Ibland finns möjlighet att hyra garageplats från någon av företagen som hyr ut via www.parkeringgoteborg.se eller https://kjellberg.se/parkering/ .

Tillåter föreningen juridisk person som köpare? = Nej
Tillåter föreningen delat ägande? = Ja (Den boende måste äga minst 10%)
Äger föreningen marken? = Ja

Uppgifterna är uppdaterade 2020-07-23

Angiven information ovan kommer ifrån föreningens hemsida, föreningens dokumentation samt från styrelsen. Om denna information är viktig för din affär råder vi dig att kontrollera den själv. Vi som mäklare ansvarar ej för att denna information är korrekt.

OMRÅDET

Kvillebäcken är ett område som på senare tid blivit en ny stadskärna i Göteborg. Tack vare sitt rika utbud på caféer, restauranger och handel finns allt du kan behöva på gångavstånd. Här finns flera mataffärer, handel vid hela Backaplan och vårdcentraler och barnomsorg.

Stadsdelen är modern och trivsam med närhet till natur och promenadplatser i Keillers park, området runt Ramberget och Hisingsparken. Förutom det finns flera gym.

Här finns egentligen allt som behövs för att göra vardagen trivsam och enkel, oavsett ålder och vart en är i livet och tack vare stadsdelens geografiska läge når du resten av Göteborg på mycket kort tid oavsett om du väljer, cykel, bil eller kollektivtrafiken. Åker du kollektivt finns två stora knutpunkter här så som Hjalmar Brantingsplatsen och Vågmästareplasen där du kan ta dig vidare med både buss och spårvagn.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
42 Kvm (Föreningens information)
Rum:
1.5 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
10-1009
Lägenhetsnr LMV:
1009
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Byggnadsår:
2018
Våning:
1 av 5
Hiss:
1
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3328
Ingår i avgiften:
I avgiften ingår värme och digital-TV (basutbud), bredband (100/100), IP-telefoni (ej samtalskostnad) samt bostadsrättstillägg. Vatten debiteras efter
Andelstal, förening:
0.9084 %
Överlåtelseavgift:
1183
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
61
Energiprestanda:
61 kWh/Kvm och år
Energiklass:
B
DRIFTSKOSTNAD El:
150 /mån
1800 /år
DRIFTSKOSTNAD Vatten/Avlopp:
100 /mån
1200 /år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
100 /mån
1200 /år
Driftskostnader totalt:
350 /mån
Driftskostnader kommentar:
I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår hushållsel inklusive elnät ca 1800kr/år, varmvatten ca 1200kr/år samt hemförsäkring ca 1200 kr/år. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på de faktiska levnadsförhållandena.
Förening:
BRF Qvillestaden
Org.nr:
769631-0155

Dokument

Planritningar

Visningar

Kontakta mäklare för visning

09
013
014
019
010
017
012
03
02
07
04
01
Information - Berätta att du kommer
023
022
Dahls bageri
Hisingsparken promenad
Kvillebäckens Saluhall 1

Planritningar

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.