Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Kvillegatan 8 Centrala Hisingen / Göteborg

Rum: 2 ROK
Boarea: 57 Kvm
Avgift: 3 563 KR/MÅN

Denna lägenhet ligger högst upp i huset och har balkongen mot en mysig innergård. Tack vare att lägenheten ligger högst i huset och balkongen i ett sydvästligt läge, når solen hit även i den mörka årstiden vi nu går emot. Att bostaden är i ett genomgångsläge med hög takhöjd förstärker ytterligare trivseln med en känsla av rymd och ljusinsläpp.
På gångavstånd finner du restauranger, caféer och flertalet mataffärer. Har du ett frilufts eller träningsintresse finn stora parkområden, promenadsträckor och gym. Ett stort plus är också att pendlingsmöjligheterna härifrån är utmärkta och du når alla Göteborgs hörn på enklast möjliga sätt.
Välkommen på visning!

HALL

Stavparkett i ek och ljusa tapetserade väggar. Plats för avhängning samt förvaring i en garderob.

KÖK

Laminatgolv och ljusmålade väggar. Arbetsbänk i ljust laminat/rostfritt och över det sitter vitt kvadratiskt kakel. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys samt spis med ugn. Köket är förberett för diskmaskin. Matplats för 6 personer.

VARDAGSRUM

stavparkett i ek och ljusa tapetserade väggar. Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, TV-möbel och arbetsplats eller matsalsmöbel.

SOVRUM

Ljust laminatgolv och målade väggar. Plats för dubbelsäng med sängbord. Här finns också plats för förvaring. Från sovrummet når du enkelt en stor klädkammare belägen i hallen. Utgång till balkongen i sydväst med sol stora delar av dagen tack vare sitt höga läge.

Renoveringar:
2020 Målades väggarna om av en målarfirma.

WC/BADRUM

Klinkergolv helkaklade vita väggar. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp samt badkar med dusch. Om badkaret byts mot en dusch får även en tvättmaskin plats.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör två källarförråd. Ett större och ett mindre.

PLANLÖSNING

Tack vare sin planlösning går köksväggen mellan kök och vardagsrum öppnas upp och på så sätt skapa en rymlig och social öppen planlösning. Offert på detta arbete finns redan. Om så önskas kan detta arbete påbörjas innan inflytt enligt överenskommelse.

BRF PORSLINSFABRIKEN

Brf Porslinsfabriken är äkta förening som bildades 2013. Byggåret är 1960. Föreningen består av 32 bostadsrätter samt 1 hyresrätt.

Föreningens ekonomi:
Överlåtelseavgiften (som betalas av köparen) är 2,5% av basbeloppet. Pantsättningsavgiften är 1% av basbeloppet per pant.

Föreningen planerar att höja avgiften med 2% vid årsskiftet.

Allmänt:
Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen på källarplan i uppgång nr.8 och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum och mangel. I föreningen finns ett cykelrum.

Gemensam innergård med grillplats, utemöbler och berså.

Renoveringar:
2006 utfördes stambyte på två av fyra stammar.
2016 utfördes en OVK.
2017 nytt styrelserum, uppfräschning av städskrubb och wc i källaren samt stambyte på de sista 6 återstående lägenheterna.
2018 utfördes byte till säkerhetsdörrar.
2020 byttes fönster och balkongdörrar. Dessa är bullerskyddande. Under sommaren har en översyn av uppvärmningen i fastigheten gjorts och arbetet fortsätter med att se över värmesystemet i lägenheterna.

Föreningen byter i dagsläget de liggande stammarna.

TV/Internet:
Föreningen har gruppanslutning till TV via ComHem (basutbud ingår). Fastigheten är utrustad med koaxialt nät som levereras av ComHem.

Parkering:
Föreningen förfogar över 6 garageplatser. En garageplats kostar 1050 kr samt en deposition på 1000 kr. I dagsläget är det till samtliga platser. Här finns även en klädkammare med bra förvaring.

Tillåter föreningen juridisk person som köpare? = Nej
Tillåter föreningen delat ägande? = Ja (Den boende måste äga minst 10%)
Äger föreningen marken? = Ja

Uppgifterna är uppdaterade 2020-08-16

Angiven information ovan kommer ifrån föreningens hemsida, föreningens dokumentation samt från styrelsen. Om denna information är viktig för din affär råder vi dig att kontrollera den själv. Vi som mäklare ansvarar ej för att denna information är korrekt.

OMRÅDET

Kvillebäcken är ett område som på senare tid blivit en ny stadskärna i Göteborg. Tack vare sitt rika utbud på caféer, restauranger och handel finns allt du kan behöva på gångavstånd. Här finns flera mataffärer, handel vid hela Backaplan och vårdcentraler och barnomsorg.

Stadsdelen är modern och trivsam med närhet till natur och promenadplatser i Keillers park, området runt Ramberget och Hisingsparken. Förutom det finns flera gym.

Här finns egentligen allt som behövs för att göra vardagen trivsam och enkel, oavsett ålder och vart en är i livet och tack vare stadsdelens geografiska läge når du resten av Göteborg på mycket kort tid oavsett om du väljer, cykel, bil eller kollektivtrafiken. Åker du kollektivt finns två stora knytpunkter här så som Hjalmar Brantingsplatsen och Vågmästareplasen där du kan ta dig vidare med både buss och spårvagn.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
57 Kvm (Föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
24
Lägenhetsnr LMV:
1303
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:
Gårdshus
Byggnadsår:
1960
Fönster:
3-glas
Förråd:
Källarförråd
Våning:
3 av 3
Hiss:
0
Ventilation:
Självdrag
Tv- internetutbud:
ComHem
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3563
Ingår i avgiften:
I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv.
Andelstal, förening:
3.20915 %
Andelstal, ägande:
3.28822 %
Överlåtelseavgift:
1183
Energistatus:
Ej utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
150 /mån
1800 /år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
100 /mån
1200 /år
Driftskostnader totalt:
250 /mån
Driftskostnader kommentar:
I angiven månadsavgift för en persons hushåll (1 vuxen) igår el ca 1800 kr/år samt försäkring ca 1200 kr/år. Dessa siffror är beräknade med schablon. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på vem som lever i bostaden.
Förening:
BRF Porslinsfabriken
Org.nr:
769604-4838
114
111
112
113
18
19
110
16
14
15
11
117
13
Presentation Daniel Sülla
116
Alkemisten
Hisingsparken tavla
Kvillebäckens Saluhall 1

Planritningar

Kvillegatan 8 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.