Djupnäsvägen 11 FAGERSTA - Djupnäs / Fagersta

Rum: 6 ROK
Boarea: 179 Kvm
Tomtarea: 1569 Kvm
Pris: 1 195 000 KR
Bud: 1 100 000 KR

Välkomna hem i fantastiskt vackra byn Djupnäs i Bergslagen strax utanför Fagersta!

Ta möjligheten att förvärva möjligheternas hus på 179 kvm, idag fördelat på 6 ROK. Med lätt inre renovering, och ytskikt efter smak och önskemål blir detta ett äkta drömboende för Dig med krav på livskvalitet i ditt boende!
MÖJLIGHET FINNS köpa till 6,7h. jord- & skogsmark med jakträtt från grannfastigheten!

Huset bjuder på såväl rejäla öppna ytor som praktiska sovrum. Relaxavdelning, förvaring hobbyrum & eldstad. Fastigheten har en stor fantastisk tomt, uthus & carport. Sjönära läge vid sjön Åmänningen & Strömsholms kanal.
Här kan Du ge Dig möjlighet att njuta i en egen swimmingpool under varma sommardagar. Dessutom obegränsade möjligheter till naturupplevelser, kultur, kreativitet, lugn, harmoni, och en aktiv livsstill!
Om Du skulle behöva något annat än denna rena livskvalitet så kan du snabbt och smidigt ta dig till nöjen, shopping och service i såväl Fagersta, Virsbo, Västerås & Stockholm

Djupnäsvägen 11

Välkomna till fantastiskt vackra byn Djupnäs, i Bergslagen strax utanför Fagersta!

Ta nu möjligheten att förvärva detta möjligheternas hus på 179 kvm, idag fördelat på 6 ROK. Med lätt inre renovering och ytskikt helt efter smak och önskemål blir detta ett äkta drömboende för Dig med krav på livskvalitet igenom hela livet!
Huset bjuder på både såväl rejäla öppna ytor som praktiska sovrum. Relaxavdelning, förvaring, hobbyrum & eldstad. Fastigheten har en stor fantastisk tomt, uthus, carport och sjönära läge vid sjön Åmänningen och Strömsholms kanal.
Här kan Du verkligen förverkliga ett boende efter egen smak och önskemål & skapa Dig möjlighet att njuta i en egen swimmingpool under varma sommardagar. Dessutom näst intill obegränsade möjligheter till naturupplevelser, kultur, kreativitet, lugn, harmoni, och en aktiv livsstill...

OBS! En unik möjlighet  finns för köparen av detta boende, att dessutom  köpa till 6,7h. jord- & skogsmark med jakträtt, i direkt anslutning till tomten, från ägaren av grannfastigheten!

Om Du skulle behöva något annat än denna rena livskvalitet så kan du snabbt och smidigt ta dig till nöjen, shopping och service i såväl Fagersta, Virsbo, Västerås & Stockholm.

Välkomna hem!!!

Interiör

ENTRÉPLAN

Direkt man kommer in i hallen möter man en öppen välkomnade yta med genomgående utsikt genom fönstren på husets andra långsida. I hallen kommer den rejäla trätrappan ner från övervåningen. Huset är från början ett typhus från den idag närmast kultförklarade hustillverkaren HultsfredsHus. Sedan det byggdes har huset kompletterats och anpassats efter ägarnas behov. Från hallen når man ett sovrum, de stora sällskapsutrymmena, badrum, och det stora köket med eldstad. Vidare från köket når man genom ett par vackra glasdörrar vidare till ett mindre vardagsrum, perfekt för familjens TV-kvällar. Det rummet mynnar sedan även det vidare ut o den största salongen, som gjord för sociala sammankomster i stort och smått. Därifrån tar man sig ut till såväl inglasad altan som en öppen altan. Sedan, inte att förglömma, så finns i salongen de stora dubbelfönsterdörrarna som leder ut till husets utomhuspool-område som har all potential att leva upp till ett paradis på nytt efter att den fått genomgå lite renovering.

Genom en separat avskiljande diskret dörr från köket kommer man vidare ut till husets mer privata klädvårdsutrymmen, hobbyrum, förråd, relaxavdelning  med jacuzzi och dusch/bastu. På utsidan i entréplan finns även en carport och vedförråd.

Badrum

På bottenvåningen väl tilltaget badrum med Dusch, toalett och badrumsmöbler. Våtrumsmatta/tapet.

Relaxavdelningen har Bubbelbadkar, dusch och torrbastu.

ÖVRE PLAN

Med trappan i hallen når man först upp i det stora generösa rummet med brutet tak. Här finns gott om plats och stora möjligheter för den som vill att anpassa planlösningen med fler rum. Utöver det stora öppna rummet på övervåningen finns ett sovrum för stor dubbelsäng och förvaring, en Walk-in Closet och en WC med våtrumsmatta.

Huset är efter många år av kärleksfullt liv och boende, delvis i behov av viss renovering, främst då ytskikt. Detta ger en unik potential att verkligen skapa något alldeles eget fullt ut!

 

Fagersta

Fagersta är en en högs levande småstad ,vackert belägen i hjärta av Bergslagen invid Kolbäcksån, och Strömsholms kanal. Fagersta är lite av den moderna svenska industrins vagga, mitt i det gamla järnbärarland och här har brutits malm och tllverkats järn och stålprodukter i många århundraden.

Den helt världsunika bruksmiljön kring Engelsbergs Bruk i Fagersta är ett måste att besöka. Hela det området upptagen på UNESCO´s världsarvslista och anses omistlig för mänskligheten. Även miljöerna kring Västanfors och dess kända hembygdsgård bubblar av verksamhet, och kultur hela året och är ett mycket populärt utflyktsmål.

Fagersta som namn är vilda känt som "stålstaden" och ännu idag har en rad världsledande specialföretag för stålprodukter sin hemvist i Fagersta. Även inom många andra branscher finns det ett växande näringsliv i Fagersta. Tätorten bjuder på gott utbud a handel, restauranger, idrottsanläggningar, sveriges äldsta amatörteater, muséer social service, sjukhus.      I Fagersta finns grundskolor i såväl kommunal som alternativ/privat regi och en mycket populär gymnasieskola. I Fagersta bor ca 12.500 personer men med närheten till närmsta grannkommuner så bor det ca 50.000 personer inom endast en 5mils radie.

Fagersta har utmärkta kommunikationer kollektivt. Och med tåg tar man sig såväl över dalagränsen som mot Västerås och Stockholm genom åtskilliga avgångar varje dag från någon av Fagerstas två järnvägsstationer. Vill man resa till Västerås för ytterligare shopping och nöje med bil från denna bostaden så är man framme på mindre än 45 minuter, och efter endast  lika kort stund till så är man mitt i vår pulserande kungliga huvudstad.

Djupnäs

Själva byn Djupnäs har en lika rik och fantastisk historia, som den är vackert belägen efterinloppet till  i en vik av sjön Åmänningen, som Strömsholms Kanal passerar genom. Om man så önskar kan man med båt kan ta sig i en vacker resa såväl norrut till Ludvika, som söderut till Mälaren och vidare till Stockholm och ut i Östersjön via denna fantastiska farled. Byn är mycket levande året om med en stor del permanentboende och en del fritidsbostäder. Sammanhållningen i byn, de öppna landskapen, bergslagens skogar och närheten till vattnet ger bylivet en extra fin dimension.

Ägandeform:
Friköpt - Småhus
Fastighetsbeteckning:
DJUPNÄS 1:20
Tomtarea:
1569 Kvm (Fastighetsregistret)
Boarea:
179 Kvm (Fastighetsregistret)
Rum:
6 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 4
Badrum:
3
Byggnadstyp:
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår:
1983
Fasad:
Stående träpanel
Tak:
Betongpannor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Grundläggning:
Betongplatta
Fönster:
3-glas
Eldstad:
Braskamin
Uppvärmning:
luft/vatten värmepump
Vatten och avlopp:
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.
Taxeringsvärde totalt:
1028000 kr
Taxeringsvärde fastighet:
899000 kr
Taxeringsvärde tomt:
129000 kr
Taxeringsår:
2018
Taxeringskod:
220
Skattesats:
32.99%
Pantbrev:
4st om totalt 710000 kr
Värdeår:
1983
Energistatus:
Utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
2500 kr/mån
30000 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Samfällighet:
208 kr/mån
2500 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Renhållning:
142 kr/mån
1700 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
442 kr/mån
5300 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Övrigt:
42 kr/mån
500 kr/år
Driftskostnader totalt:
3333 kr/mån
Servitut:
19-VÄL-498 - 3: Officialservitut vatten-och avloppsledning
Servitut:
19-VÄL-498 - 4: Officialservitut vattenledning
Servitut:
19-VÄL-498 - 5: Officialservitut väg
Servitut:
fnr_190008075: Gemensamhetsanläggning Fagersta DJUPNÄS GA:1

Visningar

  • 2019-10-27 12:30–13:30
    Välkommen på visning!

Senaste bud

    Budgivare 1: 1 100 000 SEK
26725 -16
26725 -15
26725 -1
26725 -4
26725 -9
26725 -8
26725 -11
26725 -12
26725 -14
26725 -7

Planritningar

Djupnäsvägen 11 entré copy
Djupnäsvägen 11 övre copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.