Ekedalsvägen 28 Vattmyra / Järfälla

Rum: 4 ROK
Boarea: 98 Kvm
Avgift: 4 685 KR/MÅN
Pris: 3 495 000 KR

Välkommen till denna bostad med privat takterrass i lugnt villaområde. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med påkostade materialval som arbetsbänk i natursten. Bostaden om 98 kvadratmeter är utmärkt planerad med entréplan, övre plan samt terrass. Fastigheten är nyproducerad 2016 men bostaden uppdaterad med bekvämligheter som till exempel; Ansluten ugn och tvättmaskin till wifi (som går att styra via mobilen) samt Ipad i hall med möjlighet att styra lampor och stämningsljus. Detta är några av de attribut som denna bostad bjuder på, måste upplevas på plats!

Entréplan

Hall
Välkomnande hall med plats för förvaring samt goda avhängningsmöjligheter. Hallen förgrenar sig till vardagsrum, kök, sovrum, badrum samt trapp upp mot övre plan. Vitmålade väggar och praktiskt klinker på golv. Vidare möts man av ekparkett. Ingång till förråd. 

Vid ingången finns en Ipad med möjlighet att styra lampor, ugn samt tvättmaskin. Det finns även möjlighet att anpassa ljuset efter önskad känsla och färg.

Kök & Vardagsrum i öppen planlösning
Stilrent och påkostat kök i öppen planlösning med vardagsrum. I köksutrustningen hittas fullstor kyl & frys (med vattendispenser samt ismaskin), inbyggnadsugn (med inbyggd microvågsugn, ånga samt varmluft från Bosch som är ansluten till wifi och går att styra och kontrollera via mobilen) och inbyggnadsmicrovågsugn, infälld spishäll, köksfläkt samt diskmaskin. Arbetsbänk av natursten och vitvaror från Bosch samt Electrolux. Lättmöblerat vardagsrum med vitmålade väggar samt ekparkett på golv. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. 

Sovrum 1
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Fina förvaringsmöjligheter via garderobsvägg med skjutdörrar. Vitmålade väggar samt ekparkett på golv.

Badrum
Stilrent badrum med vitt kakel på vägg samt svart klinker på golv. Här finns takdusch, duschväggar i glas, väggfäst wc, handfat med kommod, spegel med belysning, handukstork samt golvvärme. Möjlighet att styra golvvärmen med önskat schema eller tid. Takinfälld belysning samt kombinerad tvätt- och torkmaskin som också går att styra via mobilen.

Övre plan

Allrum
Allrum med plats för soffgrupp samt övrigt möblemang. Vitmålade väggar samt ekparkett på golv. Stora fönsterpartier. I passagen mellan allrum och sovrummen finns det ett förråd.

Duschrum
Helkaklat badrum i vitt och svart klinker på golv. Även här finns golvvärme samt takdusch, duschväggar i glas, väggfäst wc, handfat med kommod samt spegel med belysning. I detta duschrum finns även fönster.

Sovrum 2 & 3
Ett större samt ett mindre. Lämpar sig såväl som sovrum, gästrum eller arbetsrum för den som önskar. Vitmålade väggar samt ekparkett på golv. I det större finns två garderober och i det mindre finns en garderob. Fönsterparti med bra ljusinsläpp.

Takterrass

Takterrass
En av bostadens höjdpunkter! Takterrass i söderläge om cirka 15 kvadratmeter. Här finns gott om plats för utemöbler och övrigt möblemang. Idag finns bubbelpool med plats för fem personer. Bubbelpoolen är även ansluten till wifi med möjlighet att se samt styra temperatur på vattnet. Det finns även möjlighet att styra ljus samt poolens jet-streams. Installerad under 2017. Modell Platinum Quail Ridge 2016-2017.

Brf Ekedalsbacken

Brf Ekedalsbacken är en äkta bostadsrättsförening med organisationsnummer 769632-0584. Föreningen består av 25 st lägenheter på 1921 kvm enligt den ekonomiska planen.

TV- och Internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör Telenor. 
Internet: Bredband och fast lina. Leverantör Telenor. 

Parkering
24 garageplatser. Går att hyra för 500 kronor per månad. Separat kö.
2 st MC-platser. 

Fastigheten
Fastigheten värms upp med fjärrvärme och består av 4 våningar med källare. Platsgjuten betongstomme. Pappbeklätt tak. Fasad av murverk 365 mm lättbetong. 2-glas isolerfönster. Ventilation, varje lägenhet har egna FTX-aggregat. Kommunalt vatten och avlopp. 

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
98 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Lägenhetsnr:
__________
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2016
Fönster:
2-glas isolerfönster
Balkong:
Terrass om cirka 15kvm
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Tv- internetutbud:
TV: Telenor, Bredband: Telenor
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
4685 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Telefon, Bredband, Tv
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Förening:
Brf Ekedalsbacken
Org.nr:
769632-0584
DJI_0089
_M5A7858
_M5A7809
_M5A7802
_MG_3360
_MG_3357
_M5A7799
_M5A7833
_M5A7825
_M5A7859
collage
_M5A7874
_M5A7884
_M5A7880

Planritningar

Ekedalsva?gen 28 entre copy
Ekedalsva?gen 28 o?vre copyddd
Ekedalsva?gen 28 takterrass copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.