Finnboda Parkväg 12 vån 6 Finnboda hamn / Nacka

Rum: 5 ROK
Boarea: 142 Kvm
Avgift: 9 175 KR/MÅN
Pris: 6 495 000 KR

I populära Finnboda hamn, ett stenkast från restauranger och shopping hittar ni denna våning om 142 kvadratmeter. Bostaden präglas av hög standard med genomgående exklusiva materialval och charmiga detaljer.

Kök från Puustelli med bänkskiva i natursten, stort öppet vardagsrum i gavelläge med låga fönsternischer. Utnyttjas som 4,5 rok men möjlighet till hela 6 rok. Här finns en underbar terrass om cirka 30 kvadratmeter i perfekt söderläge. Tag chansen att förvärva denna drömbostad!

Interiör

Hall
Välkomnande hall med platsbyggd förvaring med skjutdörrar och inredning från Lumi. Gråsvart klinker på golv och gråblå tapet med textiltextur på vägg. Säkerhetsdörr

Badrum / Gäst-wc
Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Badrummet är utrustat med takdusch, infällbara glasdörrar i dusch, takdusch, spegelskåp, handdukstork samt golvvärme.

Kök
Kök från Puustelli med bänkskiva i natursten. Vitt klinker ovanför bänkskiva och nya handtag från Beslagbutiken. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn, microvågsugn och helintegrerad diskmaskin ifrån Siemens. Köksfläkt från Franke och fullstor kyl och frys ifrån Miele. Väldigt god förvaring genom flertalet under- och överskåp. Plats för stor matgrupp om 8-10 personer intill burspråk. Utsikt mot natur och terrass.

Vardagsrum
Stort öppet vardagsrum i gavelläge. Låga fönsternischer. Plats för flertalet olika sittgrupper och övrigt möblemang. Fondvägg i en ljus- och blåmönstrad tapet ifrån Midbec. Trivsamt sällskapsrum med utgång mot terrass. Möjligt att dela av till ytterligare ett sovrum.

Terrass / Balkong
Yta om cirka 30 kvadratmeter varav 15 kvadratmeter inglasad. Det inglasade partiet har plats för större matbord och övrigt möblemang. Rummet är utrustat med infravärme och har även en del längs med och förbi köksfönstret som är perfekt för extra förvaring eller för den med gröna fingrar. Utanför det inglasade partiet finns det plats för större loungedel för trevliga sommarkvällar. Söderläge med sol från förmiddag till kväll.

Arbetsrum
Tidigare Master Bedroom. Platsbyggda garderober med skjutdörrar från Lumi. Ljusgrå tapet, ekparkett och stort fönster. Plats för fullstor säng samt övrigt möblemang.

Tvättstuga samt inre garderob
Ljust helkaklat 10x10 med ljus klinker på golv. Utrustat med torktumlare och tvättmaskin ifrån Elextrolux. God förvaring genom överskåp samt garderob ifrån Vedum. Arbetsbänk och separat diskho. Innanför tvättstugan finns rymlig klädkammare. Ekparkett, platsbyggd Lumi-förvaring samt litet fönster.

Badrum
Helkaklat badrum i ljusa kulörer. Stort handfat med kommod samt spegelskåp ovan. Utrustat med wc, extra stort badkar från Neptun, handdukstork samt golvvärme. Här finns även två extra spegelskåp med förvaring.

Tv-rum
Rymligt rum perfekt att utnyttjas som tv-rum. Möjligt att göra till ett extra sovrum. Takfönster i anslutning, burspråk mot gård samt platsbyggda garderober från Vedum utanför mot hall.

Sovrum
Vitt och gråmålat med fondtapet. Plats för fullstor säng samt övrigt möblemang. Perfekt gavelläge med större och mindre fönster. Platsbyggda garderober med skjutdörr och Lumi-inredning.

Barnrum / Sovrum
Precis som det andra sovrummet är här utsikt som mysig och lugn gård. Plats för fullstor säng. Platsbyggda garderober med skjutdörrar och förvaring från Elfa. Ekparkett och målade väggar i färgen petrolblå.

Förråd källare
Rymligt förråd om drygt 12 kvadratmeter med ungefär tre meter i takhöjd. Elfa-system som kan följa med vid önskemål.

Brf Finnboda Port i Nacka

HSB BRF Finnboda Port i Nacka är en äkta bostadsrättsförening med 125 lägenheter i Nacka. Föreningen bildades år 2004. Husen är fördelade på sex hus (2, 4, 6, 8, 10 och 12). Byggår 2007.

Föreningens ekonomi
Det finns inga planerade avgiftsförändringar planerade. Föreningen har haft oförändrad avgift 6 år i rad. Inom den närmaste tiden finns inga större renoveringar planerade. 

Parkering
Garage finns under huset och detta nås i direkt anslutning genom hissen, infart finns från den västra gaveln. Kostnad för garageplats är 900 kr/mån och 500 kr/mån för P-plats (kö kan förekomma).  

Gemensamhetsutrymmen Cykelrum och lägenhetsförråd är belägna i entréplan. Det finns även barnvagnsrum samt styrelserum. Inom föreningen finns tre soprum. Föreningen tillhandahåller en föreningslokal som kan hyras både över dagen samt som övernattningslokal.

Kabel-tv och Bredband
Kabel-TV levereras via ComHem (basutbudet ingår i avgiften). 
Bredband och IP-telefoni levereras via Telenor (fibernät 100 Mbit ingår i avgiften).

Kommunikationer
Gångavstånd in till pulsen på Södermalm och med en kort bussresa med 402:an är du i Slussen på cirka 7 minuter, alternativt 53:an via Slussen och Centralen vidare till Roslagstull. Åt Nackahållet går bussen till Nacka forum via Kvarnholmen om man vill unna sig förstklassig shopping. Båtförbindelse finns från Finnboda Hamn till Nybrokajen samt Gärdet/Värtahamnen. Båtlinjen är en del av lokaltrafiken och SL-kort kan användas. Via båttrafiken tar det cirka 12 min till Nybrokajen.  

Skolor och barnomsorg
Finnboda Förskola med nya fräscha lokaler finns i området med sex avdelningar. Ytterligare två förskolor, samt skola årskurs 1-6, finns i närområdet.

Närområde
Nere vid hamnen finns restaurang och fik. Det finns en välsorterad ICA-butik nere vid hamnen samt flera restauranger inom promenadavstånd. I närområdet finns även Sickla Köpkvarter och Nacka Forum - som erbjuder förstklassig shopping med flera hundra butiker och affärer, restauranger, caféer och all tänkbar service. 

Övrig information
I varje lägenhet finns enskild elmätare för avräkning av verklig förbrukning av el, föreningen har en gemensam upphandling för el för att minska kostnaderna för de boende.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
142 Kvm (Enligt lägenhetsförteckning)
Rum:
5 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Lägenhetsnr LMV:
1501
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2007
Fönster:
3-glas
Balkong:
Inglasad balkong + terrass
Förråd:
Ja
Våning:
6
Avgift:
9175 kr
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Förening:
BRF Finnboda Port i Nacka
Org.nr:
769611-2171
_G6A1479merged
_G6A1380merged
_G6A1368merged
_G6A1494merged
_G6A1439merged
_G6A1455merged
_G6A1435merged
_G6A1513
_G6A1531merged
_G6A1345merged
_G6A1324merged
_G6A1339merged
_G6A1335merged
_G6A1538

Planritningar

Finnboda Parkva?g 12 copy
Finnboda Parkva?g 12 alt copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.