Finnboda Varvsväg 12 A, vån 3 av 3 Finnboda Hamn / Nacka

Rum: 1.5 ROK
Boarea: 47 Kvm
Avgift: 2 670 KR/MÅN
Pris: 3 200 000 KR

Accepterat pris - kontakta mäklare för visning.

Chans att förvärva ett drömboende! Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet i två plan med viss sjöutsikt och New York-känsla i attraktiva i Finnboda Hamn. Med dess häftiga industri-fönsterpartier och en otrolig takhöjd på närmare 5 meter är det minst sagt en spektakulär och sällsynt lägenhet som är väldigt ljus och luftig. Läcker planlösning med ett fullt utrustat kök, rymligt vardagsrum, sovalkov och stilrent badrum på nedervåningen och på ovanvåningen finner du ett sovloft. Fullt möjligt att bygga ut o ytterligare så önskas. Genomgåendes fina trägolv och ett härlig ljus och luftig känsla infinner sig. Till lägenheten hör även en härlig uteplats mot gården är gott om plats finns för trädgårdsmöbler och växter för den som önskar, högt och härligt läge med kvällssol.

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet i två plan med viss sjöutsikt och New York-känsla i attraktiva i Finnboda Hamn. Med dess häftiga industri-fönsterpartier och en otrolig takhöjd på närmare 5 meter är det minst sagt en spektakulär och sällsynt lägenhet som är väldigt ljus och luftig. Läcker planlösning med ett fullt utrustat kök, rymligt vardagsrum, sovalkov och stilrent badrum på nedervåningen och på ovanvåningen finner du ett sovloft. Fullt möjligt att bygga ut o ytterligare så önskas. Genomgåendes fina trägolv och ett härlig ljus och luftig känsla infinner sig. Till lägenheten hör även en härlig uteplats mot gården är gott om plats finns för trädgårdsmöbler och växter för den som önskar, högt och härligt läge med kvällssol. 

Området Finnboda Hamn har under slutet av 1800-talet och 100 år framåt varit precis som namnet säger, en stor varvsindustri. Fastigheten som lägenheten ligger i har varit en gammal svetshall under varvstiden. Fastigheten har även varit en nattklubb vid namn Docklands i slutet av 1900-talet. Under 2015 har fastigheten byggts om till toppmoderna och unika lägenheter. Området präglas av flertalet häftiga industribyggnader som blivit ombyggda till bostäder, restauranger och kontor bland annat. 

Med ett perfekt läge beläget mellan City och Nacka har du allt du kan önska dig inom ett par minuters tur med bil, det går även utmärkt att ta cykeln eller gå utan problem. Goda kommunikationer finns i form av buss samt tåg som tar dig till såväl Slussen som Nacka på ca 5-7 minuter samt via båt nere vid hamnen som tar dig till Nybroplan på ca 20 minuter. Nere vid vattnet finns det ett mysigt fik och restaurangen Docklands, som erbjuder en oslagbar utsikt under måltiden. Ett stenkast från entrén finner man även en Ica Nära matbutik. Gillar man shopping så finns det gott om detta samt mysiga restauranger och fik i Sickla köpkvarter, Nacka Forum eller på Södermalm som alla ligger inom 5-10 minuter från lägenheten. Bron som binder ihop Nacka med Kvarnholmen/Finnboda är nu färdigställd vilket möjliggör att man kan ta sig till och från Nacka utan att passera Danvikstull.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
47 Kvm (enligt föreningen)
Rum:
1.5 rum och kök
Varav sovrum:
1
Byggnadsår:
2015
Våning:
3
Hiss:
1
Avgift:
2670 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Kabel-TV, bredband
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
DRIFTSKOSTNAD El:
250 kr/mån
3000 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
100 kr/mån
1200 kr/år
Driftskostnader totalt:
350 kr/mån
Förening:
HSB BRF Finnboda Dockland
Org.nr:
769622-0941

Dokument

Inga dokument

Visningar

Inga visningar

Finnboda Varvsväg 12A (21)
Finnboda Varvsväg 12A (1)
Finnboda Varvsväg 12A (4)
Finnboda Varvsväg 12A (14)
Finnboda Varvsväg 12A (24)
Finnboda Varvsväg 12A (3)
Finnboda Varvsväg 12A (5)
Finnboda Varvsväg 12A (32)
Finnboda Varvsväg 12A (16)
Finnboda Varvsväg 12A (13)
Finnboda Varvsväg 12A (6)
Finnboda Varvsväg 12A (8)
Finnboda Varvsväg 12A (31)
Finnboda Varvsväg 12A (15)
Finnboda Varvsväg 12A (9)
Finnboda Varvsväg 12A (10)
Finnboda Varvsväg 12A (12)
Finnboda Varvsväg 12A (23)
Finnboda Varvsväg 12A (17)
Finnboda Varvsväg 12A (18)
Finnboda Varvsväg 12A (19)
Finnboda Varvsväg 12A (20)

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.