Konvaljegatan 6 Kvillebäckan / Göteborg

Såld
Rum: 1 ROK
Boarea: 40.5 Kvm
Avgift: 2 633 KR/MÅN
Pris: 1 740 000 KR

I en charmig del av Kvillebäcken hittar du denna lika charmiga lägenhet. Med en flexibel planlösning får du denna med små medel till en mini-tvåa. Så som bostaden står idag är den lätt att möblera och du har ett kök med plats för matbord. Föreningen har god ekonomi utan planerade avgiftshöjningar. Från området når du snabbt och smidigt allt som gör vardagen bekväm och du når fantastiskt bra pendlingsmöjligheter inom ett par minuter.
Välkommen på visning!

HALL

Ekparkett och vitmålade väggar. Plats för möblering och avhängning i två klädkammare.

KÖK

Ekparkett och ljusmålade väggar. Arbetsbänk i ljust laminat och över det sitter svart rektangulärt kakel. Köksinredning i vitt och utrustning som består av kombinerad kyl/frys, spishäll, varmluftsugn, diskmaskin samt fläktkåpa. Matplats för fyra personer 

ALLRUM

Ekparkett och vitmålade väggar. Plats för soffgrupp, TV-möbel, arbetshörna samt sovplats.

BADRUM

Klinkergolv och helkaklade vita väggar. Badrummet har en en bord i blå nyans. Badrummet är utrustat med WC, handfat, spegelskåp samt dusch med glasvägg. Här finns också en tvättmaskin.

FÖRRÅD

Till lägenheten hör både ett källarförråd och ett vindsförråd.

RUMSDISPONERING

1 rum och kök enligt föreningens lägenhetsförteckning, kan med små medel konverteras till 2 rum och kök enligt den alternativa planlösningen.

Brf Brytärtan nr 1

Brf Brytärtan nr. 1 är en äkta bostadsrättförening som bildades år 1949 och består av ett flerbostadshus som byggdes 1949-1950. Det finns 50 bostadsrättslägenheter samt 2 lokaler med hyresrätt. Föreningen äger fastigheten Kvillebäcken 9:1.

Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi visar på ett överskott och finanserna är goda. Lågt belånad förening. Föreningen har ekonomisk förvaltning via SBC och teknisk förvaltning sköts av föreningen. Överlåtelseavgiften (som betalas av säljaren) är 2,5% av basbeloppet. Vid belåning av bostaden tas en pantsättningsavgift om ca 455kr/pant (1% av gällande prisbasbelopp).
Inga avgiftshöjningar är planerade. Senaste höjningen gjordes 2005.

Allmänt:
Varje lägenhet har ett vindsutrymme samt ett källarutrymme. I föreningen finns bastu, cykelförråd, källarförråd, träningsrum, hobbyrum, samlingslokal och tvättstuga med torkrum samt mattvätt och mangelrum.

Renoveringar/underhåll:
Utförda renoveringar i föreningen är balkonger (lagning och målning undertill).
1986 Rörstambyte, elstambyte, omputsning av fasad, omläggning av tak och renovering av balkonger.
1987 Byggnation av sophus.
2002 Installation av ny frånluftsvärmepump.
2005 Nya entrédörrar och passersystem
2006 Nya maskiner i tvättstuga.
2009 Målning av trapphus.
2013 Förstärkning på två entréutbyggnader.

TV/Internet:
Ansluten till kabelnät. Leverantör är ComHem. Grundutbudet för kabel-tv ingår i månadsavgiften. Bredbandsleverantör är ComHem. Bredband erbjuds även via Telia fiberkabel. Bredband tecknas separat av lägenhetshavaren.

Parkering:
Föreningen har inga p-platser att hyra ut. Boendeparkering finns i området. Som boende i området finns möjlighet att ansöka om boendeparkering via www.goteborg.se

Tillåter föreningen juridisk person som köpare? = Nej
Tillåter föreningen delat ägande? = Ja (Den boende måste äga minst 10%)
Äger föreningen marken? = Ja

Uppgifterna är uppdaterade 2020-11-17.

Angiven information ovan kommer ifrån föreningens hemsida, föreningens dokumentation samt från styrelsen. Om denna information är viktig för din affär råder vi dig att kontrollera den själv. Vi som mäklare ansvarar ej för att denna information är korrekt.

OMRÅDET

Kvillebäcken är ett område som på senare tid blivit en ny stadskärna i Göteborg. Tack vare sitt rika utbud på caféer, restauranger och handel finns allt du kan behöva på gångavstånd. Här finns flera mataffärer, handel vid hela Backaplan och vårdcentraler och barnomsorg.

Stadsdelen är modern och trivsam med närhet till natur och promenadplatser i Keillers park, området runt Ramberget och Hisingsparken. Förutom det finns flera gym.

Här finns egentligen allt som behövs för att göra vardagen trivsam och enkel, oavsett ålder och vart en är i livet och tack vare stadsdelens geografiska läge når du resten av Göteborg på mycket kort tid oavsett om du väljer, cykel, bil eller kollektivtrafiken. Åker du kollektivt finns två stora knutpunkter här så som Hjalmar Brantingsplatsen och Vågmästareplasen där du kan ta dig vidare med både buss och spårvagn.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
40.5 Kvm (Föreningens information)
Rum:
1 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
26
Lägenhetsnr LMV:
1101
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Byggnadsår:
1949
Våning:
2 av 3
Hiss:
0
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2633 kr
Ingår i avgiften:
I avgiften ingår värme, vatten samt kabel-tv.
Andelstal, förening:
1.64967 %
Andelstal, ägande:
1.64649 %
Överlåtelseavgift:
476 kr (Betalas av seller)
DRIFTSKOSTNAD El:
208 kr/mån
2496 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
100 kr/mån
1200 kr/år
Driftskostnader totalt:
308 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
I angiven driftskostnad för en persons hushåll hushållsel ca 2 496 kr/år samt hemförsäkring ca 1 200 kr/år. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.
Förening:
BRF Brytärtan nr 1
Org.nr:
757200-3007
02
05
013
010
Alkemisten
Dahls bageri
Kvillebäckens Saluhall 1
Kvillebäckens Saluhall 2

Planritningar

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.