Östhammarsgatan 70-72 Gärdet / Stockholm

Rum: 4 ROK
Boarea: 81 Kvm
Avgift: 3 697 KR/MÅN
Pris: 7 495 000 KR

Nyproducerad hörnlägenhet med tre balkonger och fönster i tre väderstreck, med sol från morgon till kväll. Platsbyggt kök, två badrum, tre sovrum varav ett har egen balkong och vardagsrum med öppenplanlösning mot kök. Lägenheten har ett gediget ekgolv, carraramarmor i badrummen och köket. Egen tvättavdelning i det större badrummet. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Aros bostad har satsat på ett ljust och bekvämt boende där man genomgående t.ex. använder läder speciellt framtaget från Tärnsjö Garveri och Lappvattnets Snickeri har platsbyggt kök samt garderober. Bostaden säljs på ritning och inflytt beräknas till juni 2019. Garage under huset som nås direkt från hissen.

Interiör

INTERIÖR
KÖK
Platsbyggt kök speciellt framtaget för projektet, från Lappvattnets Snickeri. Stomme och luckor i kulören lera, underskåp och högskåp med rostfria dörrtryck med cognacsfärgat läder, pushöppning på väggskåp. Hylla under väggskåp. Bänkskiva och tillhörande stänk-skydd av ljusgrå Carraramarmor, ho i rostfritt stål och köksblandare i krom från Tapwell. LED belysning under väggskåp. Underbyggd köksfläkt med integrerad utfällbar glasskiva. Vitvaror från Siemens; helintegrerad kyl/frys och diskmaskin. Varmluftsugn och mikrovågsugn samt induktionshäll. Eluttag i anslutning till arbetsyta.

BADRUM/TVÄTT
Kakel, klinker och sockel i Carraramarmor. Dold rördragning och infällda downlights i tak. Utrustat med handfat, spegel, badkar från Westerberg, rostfri tvättställsblandare, WC, badkarsblandare från Tapwell. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Bänkskiva i Carraramarmor med tillhörande bakkantslist samt väggskåp med infälld belysning.

WC/DUSCH
Kakel, klinker och sockel i Carraramarmor. Dold rördragning och infällda downlights i tak. Utrustat med handfat, spegel, vikglasvägg i dusch, rostfri tvättställsblandare, WC, duschblandare från Tapwell.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning mot kök, med plats för matplats, soffhörna eller varför inte ett bibliotek.

BALKONGER
Tre stycken med utgång från ett av sovrummen, köket och vardagsrummet. Balkongerna ligger i öst,syd och väst. Så här får man sol från morgon till kväll!

SOVRUM 1
Stort sovrum med platsbyggda garderober med skjutdörrar som tillsammans med ett högskåp går längst med hela rummet.

SOVRUM 2&3
Två barnrum eller kanske varsitt kontor. Båda har plats för förvaring. Ett av rummen har egen balkong. Om så önskas är det möjligt att slå ihop rummen till ytterligare ett stort sovrum.

HALL
Entrén har två platsbyggda garderober och smart kodlås på dörren.

Brf Tegeludden

Brf Tegeludden 16 bildades 2016 och är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 114 lägenheter samt 2 lokaler samt ett garageplan med 56 garageplatser, varav 3 st är avsedda för el-bil. Garageplatserna beräknas hyras ut till föreningens medlemmar mot en kostnad om 2000 kr/mån.

Gemensamma utrymmen består av tvättstuga i källarplan utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. I källarplan finns även cykelrum och barnvagnsrum. Fastigheten är utrustad med sopsug och grovsoprum. Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan.

Föreningen kommer att debitera bostadsrättsinnehavarna med kostnad för el enligt faktisk förbrukning. Huset är anslutet till ett öppet fibernät där boende själva fritt kan välja mellan leverantör samt tjänster så som bredband, tv och ip-telefoni. Uttag finns i samtliga rum med undantag för våtrum.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
81 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Lägenhetsnr:
01.1207
Lägenhetsnr LMV:
1207
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018-2019
Balkong:
Ja, tre stycken balkonger
Förråd:
Källarförråd
Våning:
3/8
Hiss:
1
Avgift:
3697 kr
Andelstal, förening:
0.0107423 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Behövs ej
DRIFTSKOSTNAD El:
300 kr/mån
3600 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
200 kr/mån
2400 kr/år
Driftskostnader totalt:
500 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablon beräknat på två vuxna och två barn.
Förening:
Brf Tegeludden 16
Org.nr:
769632-9122

Dokument

Planritningar

Visningar

Inga visningar

DJI 0564 Web
DJI 0538 Web
DJI 0540 Web
DJI 0556 Web

Planritningar

Östhammarsgatan 70 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.