Gaffelseglet 39 Vega / Haninge

Rum: 2 ROK
Boarea: 54 Kvm
Avgift: 3 312 KR/MÅN
Pris: 2 495 000 KR

Här erbjuds en helt nybyggd, välplanerad och modern tvåa med högt i tak, fina ytskikt, golvvärme i badrum samt flera stilfulla tillval. En arkitektritad lägenhet med modern utrustning och en härlig balkong om 19 kvm. Här är det bara att flytta in och koppla av!

De som har ritat och utformat fastigheterna är Vera Arkitekter Stockholm som har lyckats skapa en unik arkitektur. Lägenheten består bland annat av en stor och luftig sällskapsyta samt goda förvaringsmöjligheter. I Vegastaden kommer du att bo granne med naturreservat men samtidigt med ett centralt läge nära affärer och goda kommunikationsmöjligheter. 2019 invigs den nya pendeltågsstationen Vega som når Stockholm City på 20 minuter.

Interiör

HALL
Du kliver in i en ljus rymlig hall, med möjlighet för goda avhängning möjligheter. I hallen finns en garderob och skåp för städförvaring, i hallen finner du även ett inneförråd.

BADRUM 
Ljust kaklade väggar och mörkgrått klinker på golvet. I badrummet finns tillval såsom takbelysning, golvvärme samt en stilfull fondvägg i mosaik (Metaleza Oxido blank). Utöver det är badrummet utrustat med WC, duschhörna samt handfat. Här finner du även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM/KÖK
Från hallen kommer du in i lägenhetens kombinerade vardagsrum och kök. Den välplanerade och stilrena köksdelen består av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, två diskhoar. Köket har ekparkettgolv och vitmålade väggar. Kakel över arbetsytan, laminatbänkskiva,belysning under skåp. Ett mycket trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck som släpper in fint dagsljus. Dörr ut till den fantastiska balkongen på hela 19 kvm.  

SOVRUM
Från vardagsrummet når du sovrummet som även här har vitmålade väggar och ekparkett. Här finns förvaring i form av en garderob och ett linneskåp. 

Brf Bonneville

Den nya spännande stadsdelen Vega har ett attraktivt läge vid naturreservat men ändå närhet till Stockholms innerstad – här bor du mellan stad och natur! 2019 invigs den nya pendeltågsstationen Vega som tar dig in till city på ca 20 minuter. I Vega byggs det även nya förskolor och en F-9 skola.

Brf Bonneville ligger i detaljplan 2, öster om järnvägen, och kommer att bli den sydliga gränsen för Stadsdel Vegas bebyggelse. Brf Bonneville kommer att omfatta 2 huskroppar om 5 våningar inkl. entréplan. Vera Arkitekter Stockholm har skapat en unik arkitektur med balkonger som sträcker sig runt hela fasaden på alla våningsplan vilket gör att samtliga lägenheter får stora balkonger längs med hela sin utsträckning. Totalt blir det 45 lägenheter fördelat på 2-4 rum och kök i storlek 36-84,5 kvm.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
54 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
A-1402
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Balkong:
Ja
Våning:
4
Hiss:
1
Ventilation:
Till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3312 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Kallvatten
Ingår ej i avgiften:
Varmvatten, el
Förening:
BRF Bonneville

Visningar

Kontakta mäklare för visning

Anton Flensburg

Anton Flensburg

Mäklare
_G6A7430-Edit
_G6A7402
_G6A7391
_G6A7453-Edit
P1122185
P1122197
_G6A7446-Edit

Planritningar

Gaffelseglet 39 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.