fbpx Garvis Carlssons gata 22 – URBAN by ESNY

Garvis Carlssons gata 22

  • 4 195 000 kr / Accepterat pris
  • 2 rok
  • 67 kvm
  • 4 523 kr/mån
  • 2 HISS

Ansvarig Mäklare Oskar Fröblom Mobil 076-047 67 72 Email oskar@urbanbyesny.se

Biträdande Mäklare Markus Martinsson Mobil 076-104 47 27 Email markus@urbanbyesny.se

Accepterat pris, först till kvarn. Kontakta mäklare för att boka visning.

Välkommen till denna möjliga 3:a belägen i det populära området Råsunda. Bostaden hör till en stabil och välskött förening, och är byggd år 2020 och genomgående i gott skick.

Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av generösa fönsterpartier som släpper in mycket naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär.

Köket är rymligt och erbjuder gott om plats för matplats, perfekt för trevliga middagar eller familjemöten. Här finns också möjlighet att göra matplatsdelen till ett extra rum, som kan fungera som en praktisk arbetsplats eller en extra sovrumsmöjlighet.

Från vardagsrummet når du balkongen som vetter mot en lugn innergård. Perfekt för avkoppling och trevliga sommarkvällar. Innergården är trygg och säker för barnfamiljer att vistas i.

Badrummet är stort och har tvätt- och tork möjligheter. Här finns även FTX-ventilation för optimal luftkvalitet i hela lägenheten.

Hallens generösa storlek gör det enkelt att hantera exempelvis en barnvagn och förvaringsmöjligheterna är goda. Förutom det finns även cykelrum och barnvagnsrum vilket underlättar för familjen att förvara sina färdmedel.

Om du har behov av parkering finns det möjlighet att hyra en privat parkeringsplats i garaget. Perfekt för att säkerställa att din bil alltid har en plats att parkera på.

Läget är optimalt med närhet till tvärbana, buss och T-bana, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden. Dessutom ligger Mall of Scandinavia inom bekvämt gångavstånd, vilket ger dig tillgång till ett brett utbud av shopping och restauranger. Inte långt bort ligger även Solna Centrum med sina butiker och mataffärer, vilket gör dina vardagsgöromål enkla och smidiga.

För de som gärna använder delningsbilar finns flera delningsbilsparkeringar inom gångavstånd, såsom Aimo, Volvo on demand och Kinto. Perfekt för att ha tillgång till bil när det behövs, utan att behöva äga en egen.

Sammanfattningsvis erbjuder denna möjliga 3:a i Råsunda en bekväm och modern livsstil med närhet till allt du behöver. Välskött förening, gott om förvaringsmöjligheter och närhet till kommunikationer och service gör detta till den perfekta bostaden för dig och din familj. Välkommen hem!
Garvis Carlssons gata 22 Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Oskar
Fröblom

Vill du veta mer kontakta mig på 076-047 67 72 eller oskar@urbanbyesny.se

Kontakt
Biträdande Mäklare Markus
Martinsson

Vill du veta mer kontakta mig på 076-104 47 27 eller markus@urbanbyesny.se

Kontakt
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 935 965.
Kontakt