fbpx
Nyproduktion

BRF BARKARBYSTADEN Barkarbystaden / Järfälla

Rum: 3 ROK
Boarea: 74.4 Kvm
Avgift: 4 030 KR/MÅN
Pris: 3 541 125 KR

Luftig och välplanerad trea. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från vardagsrummet tar man sig in till det mindre sovrummet. Både sovrummet och vardagsrummet vetter utmot den stora balkongen eller /uteplats. Helkaklat badrum med kommod, tvättpelare och dusch. Stora sovrummet vetter mot söder och har en garderobsvägg. Entré med klinkergolv. Hall med förvaring och städskåp.

Här erbjuds 131 lägenheter från 1 rok – 3 rok. 4 trapphus om 5 plan.
Adress: Herculesgatan, Kommun. Järfälla
Inflytt Q1 2022. Kontakta mäklare för visning!

Allt uppfört i hög kvalitet med närhet till naturområden och kommunikation.
Arkitekt. Krook & Tjäder och MOKO

Järfälla

I Järfälla norr om Stockholm växer Barkabystaden fram, ett av Sveriges största och mest spännande stadsbyggnadsprojekt. Här byggs och utvecklas en ny blandstad med bostäder, arbetsplatser, lokaler för utbildning, hotell, handel, service, idrott och kultur. Kvarteret har en högmiljöprofil med låg energiförbrukning.

Att bo i Barkarbystaden är att vara en del av Sveriges mest spännande stadsbyggnadsprojekt. Barkabystaden är nordvästra Stockholms framtida kollektivtrafiknav med tunnelbana, busstorg, pendeltåg och regionaltågsstation.  Här finns även närheten till både Bromma flygplats och Arlanda.

Barkarby

Området. Allt fler får upp ögonen för Barkarbystaden. Det mesta finns på plats för att kunna leva ett enkelt, aktivt och socialt liv – förskolor och skolor, handel och service, gym, vård, äldreboende, bibliotek och lekplatser. Naturen precis intill och goda kommunikationer till pulsen i Stockholms innerstad. Spännande bostadskvarter med attraktiva restauranger, konstnärsateljéer och gym. Kvarterets centrala läge vid Barkarbyvägen erbjuder ett boende med närhet till handels- och serviceutbud, ett stenkast från tunnelbanans blå linje. Det ska byggas 20–25 nya förskolor, fem-sex grundskolor, äldreboende, idrottsplatser och sporthallar.

Tack vare läget och svårslagna kommunikationer så når du allt du behöver snabbt och bekvämt!

Rumsbeskrivning

HALL: Hall med grå klinker och vitmålade väggar. Hallmöbel klädförvaring i trä.

KLÄDKAMMARE: Klädkammare med grå klinker och vitmålade väggar. Medicinskåp.

KÖK: Kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Platsbyggt kök med bänkskiva i grå sten. Häll och ugn från Whirlpool. Spiskåpa Swegon.

WC: WC med grå klinker och vitt kaklade väggar. Kommod, spegelskåp, väggskåp, handukstork samt duschvägg. Tvättmaskin och torktumlare från Whirlpool.

UTEPLATS: Uteplats med grått stengolv.

ÖVRIGA UTRYMMEN: Barnvagnsrum, cykelrum, rullstolsförråd samt förråd.

Föreningen

Vem Sköter förvaltningen?

FF Fastighetsservice

BESIKTNING

Hur går besiktningen av lägenheten till?

Lägenheterna slut besiktas av en oberoende besiktningsman, Du som köpt lägenheten kommer erbjudas möjlighet att delta vid besiktningstillfället för att ställa frågor och lämna synpunkter. Vid tillträde/inflytt kommer vi gemensamt med dig att göra en s.k. avsyning där vi gemensamt noterar eventuella punkter som ska åtgärdas. Besiktningstillfället är en möjlighet att fånga upp såna eventuella synpunkter i god tid.

Får jag ta med mig en egen besiktningsman?

Du är välkommen att ta med vem som helst på besiktningen. Det är dock viktigt att betona att det inte ligger något besiktningsansvar på dig som bostadsrättsköpare. Du bjuds in till besiktningen för att fånga upp eventuella frågor synpunkter i god tid innan inflytt, men det är inget krav att delta eller att ha med sig någon särskild besiktningsman. Den oberoende besiktningsman som besiktar entreprenaden har ansvaret för besiktningen och är den som avgör vad som ska antecknas i besiktningsprotokollet. Vid tillträde/inflytt kommer vi gemensamt med dig att göra en s.k. avsyning där vi gemensamt noterar eventuella punkter som ska åtgärdas.

Hur gör jag om det uppkommer fel efter inflyttningen?

Då gör man en felanmälan, rutin för detta kommer att överlämnas vid inflytt.

 

Ekonomi

Vad ingår i avgiften?

Det som ingår i avgiften är vattenförbrukning, värme, fastighetsel (el för gemensamma utrymmen som trapphus etc), sophämtning, förvaltningsarvode (fastighetsskötsel och ekonomisk förvaltning), revisionsarvode, fastighetsförsäkring (ej hemförsäkring), yttre underhåll (utanför lägenheten) samt ränta och amortering på föreningens lån.

Det som tillkommer för bostadsrättsinnehavaren med egna abonnemang är hushållssel och avgift för ev TV/bredbandstjänster. Uppvärmning av varmvattnet debiteras ut av brf:en individuellt efter faktisk förbrukning. Hemförsäkring med bostadsrättstillägg tecknas av bostadsrättsinnehavaren.

Vad kan man beräkna för kostnad för varmvattnet?

I genomsnitt för föreningens alla lägenheter kan man räkna med ca 23 kr/kvm/år motsvarande ca 121 kr per bostad och månad. Månadskostnaden kan väntas bli lite högre än så för större lägenheter med fler personer i hushållet och lite lägre för mindre lägenheter.

När beräknas upplåtelseavtal börja att tecknas?

Ca 3 månader innan inflyttning.

Hur kommer fastighetsskatten in?

År 1-15 utgår enligt gällande regler ingen kommunal fastighetsavgift för nybyggda bostäder. Från och med år 16 utgår kommunal fastighetsavgift. För den föreningens lokal utgår fastighetsskatt vilken debiteras lokalhyresgästen som särskilt tillägg. Se kostnadskalkyl för mer information.

Vad omfattar Byggherrens garantier?

Entreprenaden för uppförande av föreningens hus omfattar sedvanliga garantier för eventuella fel i mtrl och utförande, enligt bransch standard. Därutöver finns särskilda garantier för osålda lägenheter och outhyrda lokaler.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
74.4 Kvm
Rum:
3
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
8-1505 (8-1105)
Byggnadsår:
2021
Balkong:
Egen uteplats
Våning:
5
Hiss:
1
Huvudsakligt väderstreck:
Som nytt
Avgift:
4030 kr
Andelstal, förening:
1.389% %
Sydväst
Nordväst
Fasad Barkarbyvägen
Från parken
SVEAVIKEN_KALMAR_MIKAEL LUNDBLAD_20200918_8321_HIRES_EDIT_LIST
SVEAVIKEN_KALMAR_MIKAEL LUNDBLAD_20200918_8346_HIRES_EDIT
SVEAVIKEN_KALMAR_MIKAEL LUNDBLAD_20200918_8388_HIRES_EDIT6
SVEAVIKEN_KALMAR_MIKAEL LUNDBLAD_20200918_8420_HIRES
Sveaviken Barkaby-3
Sveaviken Barkaby-5
Sveaviken Barkaby-12
Sveaviken Barkaby-15
Sveaviken Barkaby-18
Sveaviken Barkaby-28
Sveaviken Barkaby-29
Sveaviken Barkaby-31

Planritningar

3 rok 74,6 kvm uteplats

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.