Fina Svenséns gata - Etapp 3 Glasberga / Södertälje

Rum: 5 ROK
Boarea: 123 Kvm
Avgift: 5 200 KR/MÅN
Pris: 2 895 000 KR

GLASBERGA VILLAGE - ETAPP 3 - PRELIMINÄR INFLYTT Q3 2021. SE PRISLISTA UNDER DOKUMENT! Bli en del i framväxten av ett helt nytt bostadsområde där bekvämlighet, trivsel och gemenskap är i fokus. Nu släpper Urban Village tredje etappen av Glasberga Village i Södertälje, med exceptionella och välplanerade radhus om 5 rum och kök; 123 m2 fördelade på två våningar samt privat uteplats och en eller två egna parkeringsplatser. Här erbjuder den lantliga omgivningen fin natur och behagligt tempo; en harmonisk trädgårdsstad med närhet till butiker, skolor, förskolor och kommunikationer som snabbt tar dig in till stan. Gemensamma sociala ytor, lekområden och promenadstråk är bara några av grannskapets många fördelar. Varje radhus är nyckelfärdigt – såväl när det kommer till interiör som exteriör – och det är bara att flytta in och känna sig som hemma.

Interiör

En ljus, varm och välkomnande interiör möter dig när du stiger in i radhuset, vackert beläget i Glasberga Sjöstad. Här har varje rum utformats varsamt för mesta möjliga bekvämlighet och trivsel. Entrén är praktisk och ombonad med golvklinker, kapphylla och städskåp.

Nedervåningen utgör en social och öppen yta; ett modernt utrustat kök med rostfria vitvaror, vita släta luckor, fullutdragslådor, behändig softstängning, induktionshäll, integrerad diskmaskin och underlimmad diskho. Köket rymmer även en rymlig matplats. 

Det ljusa och trivsamma vardagsrummet karaktäriseras av elegant ekparkett, vitmålade väggar och gedigna ljusinsläpp. Genom en altandörr når du radhusets uteplats med lummig häck, gott om plats för såväl växter och blomster som matplats, grill och annat möblemang.  

Såväl nedervåning som övervåning rymmer helkaklade badrum; det ena med dusch och det andra med badkar. På nedre plan finns även separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Ovanvåningen rymmer husets samtliga sovrum, klädkammare med takbelysning och öppet förvaringssystem som du själv kan anpassa och optimera för dina förvaringsbehov. Sovrummen är behagligt ljusa. Här finns plats för sängar och övrigt möblemang, samt gott om förvaringsmöjligheter i garderober och linneskåp.

Sammantaget är detta ett bekvämt och trivsamt boende med allt en familj kan tänkas behöva. Varmt välkomna på visning!

Ägandeform:
Bostadsrätt - Småhus
Boarea:
123 Kvm
Rum:
5 rum och kök
Varav sovrum:
4 till 4
Badrum:
2
Lägenhetsnr:
1-27
Byggnadstyp:
2 plans radhus
Byggnadsår:
2019
Balkong:
Egen uteplats
Förråd:
Förråd
Skattesats:
32.23%
Pantbrev:
0 kr
Gata
Baksidan
Vard
Kok
Badrum

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.