Stationsvägen 33 Stuvsta / Huddinge

Rum: 3 ROK
Boarea: 79 Kvm
Avgift: 6 008 KR/MÅN
Pris: 2 695 000 KR

Välkommen till denna stora trea i centrala Stuvsta. Gavellägenhet högst upp i huset, helt utan insyn och med en fri utsikt mot söder. Två sovrum, ett stort kök med gott om plats för matbord och ett rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Kaklat badrum utrustat med kombitvättmaskin och förråd både i lägenheten och uppe på vinden. Stabil äkta förening med garage under huset. Lägenheten har renoverats nyligen med nya golv i hela lägenheten och samtliga väggar har målats. Möjligt att göra om lägenheten till en fyra med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, se alternativ planritning. Endast 10 minuter till Södra Station med pendeltåg. Välkommen på visning!

Interiör

Hall
Ljus och öppen hall, möjligt att sätta in garderob för smidigare förvaring.

Badrum
Kaklat badrum med duschhörna, ny kombitvättmaskin, handdukstork, spegelskåp ovanför handfatet, Förvaringsskåp samt WC.

Kök
Fullt utrustat kök med glashäll, ugn, diskmaskin, fläkt samt hel kyl och frys. Vitt kakel ovanför den l-formade bänkskivan. Köket bjuder på mycket förvaring i över-, under- samt högskåp. Plats för matbord vid fönstret.

Vardagsrum
Stort vardagsrum med fönster i två väderstreck. Plats för den stora soffan, arbetsplats eller varför inte en bokhylla. Utgång till den inglasade balkongen.

Balkong
Fri utsikt, ostört solläge och helt utan insyn. Balkongen är inglasad vilket förlänger sommaren ordentligt om man vill nyttja balkongen ännu längre kan man sätta upp infravärme. På balkongen får det plats bord och stolar. Det är tillåtet att grilla med elgrill på balkongen.

Sovrum 1
Det större av dom två sovrummen har smart förvaring bakom draperi, som medför ett mycket behagligt ljudklimat.

Sovrum 2
Rymligt sovrum eller kontor. Plats för garderober, säng eller stort skrivbord.

KLK
Praktisk klädkammare eller förråd beroende på vilket behov som finns.

Förråd
Ett mycket stort vindsförråd hör till lägenheten.

Brf Stuvsta 1

Är en äkta bostadsrättsförening bestående av 45 lägenheter fördelade på två hus. Föreningen har en stark ekonomi med gott om kapital både på banken och i fond för yttre underhåll. Se årsredovisning för ytterligare information.

Föreningen har en egen tvättstuga på Stationsvägen 35, men medlemmarna i Brf Stuvsta 1 får även nyttja tvättstugan på Stationsvägen 37 i Brf Stuvsta 2. Föreningen har en gemensamhetslokal som kan hyras av medlemmarna för sammankomster men också som övernattningslägenhet. Det finns även cykel-, barnvagns- samt soprum. Man har nyligen bytt entrédörr med ett porttelefonsystem.

Garage finns under huset med totalt 90 platser, en plats kostar 600 kr/mån. Det finns även utomhusplatser som kostar 400 kr/mån. Parkeringsplatserna har för närvarande kö. Kö samt uthyrning sköts av Bredablick fastighetsförvaltning, 010-177 59 00.

Kommunikationer

Pendeltågstation samt busshållplats endast några minuter från porten. Till Stockholm City tar det 13 minuter och till Södertälje tar det 32 minuter. Buss linjerna 703, 705, 710 till Solgård, Sörskogen, Fruängen och Skärholmen. Nattbuss 792 mellan Skärholmen och Balingsnäs, stannar också här.

Område

Stuvsta är ett naturskönt område med närhet till skog samt till Långsjön för bad och trevliga promenader. På vintern går det att åka skridskor eller skidor på sjön. Elljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. I Skeppsmyreparken som är en av Huddinges mest anrika parker finns aktivitetsmöjligheter för hela familjen. Lekplatser, fotbollsmål, boulebanor, basket och utegym. Det finns ett flertal skolor i området, lågstadie upp till gymnasiet. 

I Stuvsta centrum finns en mycket populär vårdcentral som utnämnts till Huddinges bästa, apotek, restauranger, butiker samt en ICA-butik. 

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
79 Kvm (Föreningens information)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 3
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
33501
Lägenhetsnr LMV:
1501
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1994
Fönster:
3-glas
Balkong:
Ja, inglasad
Förråd:
Ja, vindsförråd
Våning:
5 av 5
Hiss:
1
Ventilation:
FTX (Mekanisk till- och frånluft)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
6008 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV
Andelstal, förening:
2.61650 %
Andelstal, ägande:
2.61650 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
123
Energiprestanda:
123 kWh/Kvm och år
DRIFTSKOSTNAD El:
600 kr/mån
7200 kr/år
Driftskostnader totalt:
600 kr/mån
Förening:
Brf Stuvsta 1
Org.nr:
716422-0464
stationsvägen 33 (12)
stationsvägen 33 (13)
stationsvägen 33 (3)
stationsvägen 33 (2)
stationsvägen 33 (6)
stationsvägen 33 (7)
stationsvägen 33 (11)
stationsvägen 33 (9)
stationsvägen 33 (1)
stationsvägen 33 (16)
stationsvägen 33 (17)
stationsvägen 33 (22)

Planritningar

Stationsvägen 33 copy
Stationsvägen 33 alt copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.