Tre kronors väg 33 Nacka

Rum: 2 ROK
Boarea: 47 Kvm
Avgift: 3 090 KR/MÅN
Pris: 2 890 000 KR
Bud: 3 000 000 KR

Unik bostad i det eftertraktade Oscar Properties projektet Bageriet. Juridisk person accepteras. En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med en helgående balkong och en magisk industrikänsla! När man sett bostaden och dess fantastiska läge med den svårslagna interiördesignen från samtliga rum med varsin utgång till stora balkongen så förstår man hur lyxigt man faktiskt kan bo!
Ta chansen att förvärva denna vackra bostad för trivsel och säker investering för framtiden i ett växande område.

Interiör

Hall:

Välkomnande entréhall med bra förvaringsmöjligheter i två garderober. Goda möjligheter att hänga ytterkläderna längs väggarna. Redan från hallen möts du av ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora och vackra fönsterpartierna i vardagsrum/kök där du har den slående havsutsikt. Fint vitpigmenterat enstavigt ekgolv som är genomgående för hela bostaden. även så de vitmålade väggarna.

Kök:

Specialritat kök av bänk- och högskåp med släta luckor och täcksidor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå sten. Diskho i rostfritt stål. Köksfläkt i vitt utförande med inbyggd belysning. Blandare från Dornbracht i kromat utförande. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl och frys med två högskåp bredvid, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn med pyrolysfunktion samt en induktionshäll. Förberett för mikrovågsugn med eluttag i högskåp. Dimbar designbelysning på både vägg och tak. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

 Badrum:

Stilrent badrum med mosaikgolv i en matt varmvit kulör, vitt kakel och målade väggar samt tak i en gråblått. Badrummet innehåller wc, handdukstork, tvättställ med handduksreling, tvättpelare i nisch samt dusch med takduschset med specialritad glasvägg. Specialtillverkad spegel med ram i polerad krom. Dimbar tak och spegelbelysning i kromat utförande. Elburen komfortvärme med gradinställningsfunktion.

Sovrum:

Praktiskt sovrum med plats för stor säng och egen utgång till den stora balkongen.
Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
47 Kvm
Rum:
2
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
02.1103
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Balkong:
Balkong
Förråd:
Ja
Våning:
1
Hiss:
1
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud:
Via Ownit och utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 mbit/s. Ownit levererar en TV-box och en router till varje lägenhet. Även IP-telefoni ingår.
Uppvärmning:
Vattenburden värme via synliga stamledningar till radiatorer
Allmänt skick:
S
Huvudsakligt väderstreck:
Som nytt
Avgift:
3090 kr
Ingår i avgiften:
Värme, VA, kabel-TV, bredband
Ingår ej i avgiften:
El & Försäkring
Andelstal, förening:
0.62340 %
Andelstal, ägande:
0.62 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Känd avgiftsförändring:
Föreningen är ny, det finns därför i dagsläget inga beslut om några kommande avgiftsförändringar (uppgifter hämtade 2018-10-22)
Förening:
BRF Bageriet 3
Org.nr:
769629-2791

Visningar

  • 2019-01-20 12:00–12:30
    Öppen visning, välkomna!

Senaste bud

    Budgivare 3: 3 000 000 kr
Vardagsrum utsikt
Vardagsrum och kök
Kök
Badrum
Sovrum
Stående bilder
Balkong
Kök
Badrum dubbel stående
Ute
Utsikt
Ute
UTE
UTE

Planritningar

Tre kronors väg 33 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.