fbpx

Klockar Malms väg 28 Klingsta / Danderyd

Rum: 4 ROK
Boarea: 103 Kvm
Avgift: 5 351 KR/MÅN
Pris: 7 750 000 KR
Bud: 7 700 000 KR

Fantastisk och genomgående hörnlägenhet med ett av husets bästa lägen i exklusiva The Garden Danderyd. Lägenheten är ursprungligen uppförd som en fyrarummare och disponeras idag som en trerummare. Oavsett hur du väljer att ha det är planlösningen perfekt med delvis öppna social ytor, två badrum och en makalös balkong på hela 22 kvm som snarare för tankarna till en egen terrass. I föreningen finns även lyxen att ha en egen vinkällare där du kan lagra dina favoritviner, en matstudio för stora middagar, ett välutrustat gym, en skön spaavdelning samt en trevligt inredd övernattningslägenhet. Här upplever du en påtaglig närvaro av allt det sköna i livet och du bor alldeles intill golfbanan och med en grönskande trädgård alldeles utanför huset samtidigt som du har Mörby Centrum på promenadavstånd och den mycket omtyckta Kyrkskolan (Fk - Åk 6) tvärs över gatan. Fastigheten stod klar 2017/2018 med påkostade materialval och hög standard.

Om lägenheten

En takhöjd på hela 2,60 meter och ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck skapar ett genomgående flöde och en rymlig känsla i våningen, där tre rum och kök disponerats på 103 exklusiva m2. Lägenheten görs enkelt om till en 4:a.

Den stilfulla köksavdelningen går i behagligt ljusa, grågröna färgtoner med bänkskivor i granit och inbyggda vitvaror från Miele. Köksön är såväl vacker som praktisk, och kan med fördel nyttjas som extra arbetsyta eller som matbord kombinerat med barstolar. Här erbjuds gott om plats för förvaring, och generöst utrymme för gemensamma matlagningsstunder.

Köket är öppet mot det luftiga vardagsrummet med plats för stort matbord, soffgrupp, tv-bänk och övrig interiör. Här finns utgången till den möblerbara och soliga balkongen om ca 22 m2. Balkongen är belägen i sydväst-läge. 

Tillsammans utgör kök, vardagsrum och balkong en komplett sällskapsyta med alla tänkbara bekvämligheter – perfekt för sociala tillställningar och middagsbjudningar såväl till vardag som till fest. 

Två väl tilltagna och ljusa sovrum, hall och fullt utrustat helkaklat badrum med dusch, toalett, tvättställ samt tvättmaskin och torktumlare. Även gäst-wc är utrustat med dusch och klädkammare finns i anslutning till ett av sovrummen.

Helt enkelt ett perfekt boende för dig som vill leva bekymmerslöst i en avkopplad, vacker och skön miljö, med närhet såväl till vattennära grönområden som till affärer, service, restauranger och kommunikationer.

Om området

Föreningen The Garden ligger i omåttligt populära Danderyd (korsningen Noragårdsvägen/Klockar Malms väg) i Stockholms norrförort. Danderyd är en av fyra kommundelar med centralort Djursholm och hela området är känt för sina vackra omgivningar med såväl gamla kulturmiljöer som arkitektritade villor och många vattennära grönområden. Här finns allt du behöver i form av service och omsorg, parker och skolor. Men det är också oerhört goda kommunikationer såväl in till Stockholms storstadspuls som vidare ut i landet. Tunnelbanans röda linje har två stationer i området (Danderyds Sjukhus och Mörby Centrum), ett antal busslinjer går från bussterminalen i Danderyds Sjukhus ut i hela Norrförort och Roslagsbanan trafikerar också området med flera stationer. Dessutom tar du dig snabbt oh enkelt upp på E18 som löper genom området för den bilburne.

I Danderyd med närområde finns det också mycket att både göra och se. Till exempel kan du göra en utflykt till vackra Edsviken såväl sommar som vinter, ta en rundtur i Cedergrenska Parken, öva på svingen på Stockholms Golfklubb eller insupa lite historisk atmosfär på Svalnäsgravfältet. Eller varför inte bara ta något svalkande i solen på någon av flera närliggande hamnkrogar? Kom ut på en titt, vissa saker bör man bäst uppleva på plats.

Om föreningen

Läs gärna mer om föreningen på https://thegarden.se

 • Fastighetsbeteckning: Danderyd Dalen 16
 • Adress: Noragårdsvägen 2 samt Klockar Malms väg 28-32
 • Fastighetens areal: 3618 kvm
 • Bostadsarea (BOA): 3177 kvm
 • Antal bostadslägenheter: 33 st
 • Antal garageplatser: 33 st
 • Husets utformning: 2 Flerbostadshus med 2 resp. 4 våningar samt källarplan med  garage.
 • Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Brandkontoret.
 • F.n. har föreningen inga större renoveringar eller ombyggnationer planerade.
 • F.n. har föreningen inga planer på någon höjning eller sänkning av avgiften.

 

Parkering

I föreningen finns 33 st garageplatser. Platserna kostar 900 kr/månad. Det finns möjlighet för ny köpare att ta över den plats säljarna lämnar efter sig om så önskas. Platsen har även laddningsmöjlighet och den som hyr står själv för abonnemang samt kostnaden för sin egen el-förbrukning.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
103 Kvm (Föreningens information)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 3
Lägenhetsnr:
34-1103
Lägenhetsnr LMV:
1103
Tillträde:
Enligt överenskommelse!
Våning:
2 av 4
Hiss:
1 (Hiss finns.)
Avgift:
5351 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Ingår ej i avgiften:
En obligatorisk avgift för bredband om 255 kr/mån tillkommer
Andelstal, förening:
3.2 %
Andelstal, ägande:
3.2 %
Energistatus:
Utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
350 kr/mån
4200 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
200 kr/mån
2400 kr/år
Driftskostnader totalt:
550 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Driftkostnaderna kan komma att variera beroende på hur mycket el som förbrukas.
Förening:
The Garden Danderyd
Org.nr:
769628-9334

Visningar

Kontakta mäklare för visning

Senaste bud

  Budgivare 2: 7 700 000 kr
Klockar malms väg 28-035
Untitled Artwork 41
Klockar malms väg 28-023
Klockar malms väg 28-034
Klockar malms väg 28-026
Klockar malms väg 28-028
Klockar malms väg 28-040
Klockar malms väg 28-041
diptyk 4
Ny
Klockar malms väg 28-017
Klockar malms väg 28-015
diptyk 3
Klockar malms väg 28-044
Klockar malms väg 28-045
Klockar malms väg 28-003
Klockar malms väg 28-002
Klockar malms väg 28-001
diptyk 1

Planritningar

Klockar Malms väg 28 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.