Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Kristinebergs Slottsväg 7 Kungsholmen / Stockholm

Rum: 1 ROK
Boarea: 42 Kvm
Avgift: 2 977 KR/MÅN
Pris: 3 200 000 KR
Bud: KR

ACCEPTERAT PRIS!

Här bor du i ett aktivt kvarter på västra Kungsholmen med gott om lokala kaféer och restauranger. Parkerna ligger tätt och ger gröna områden, och Mälarens klippbad och stränder finns också inom räckhåll. Hemma väntar en välplanerad lägenhet med en generös uteplats mot innergården. Din etta har smart förvaring och en avskild sovalkov.

Annonsen innehåller renderade bilder från projektets sida, och visar endast exempelbilder på materialval och design.

Interiör

Entré

I entrén har du ett lättskött klinkergolv innan lägenhetens ekparkett tar vid. Här har du plats att hänga av dig jackor och rada upp skor för säsongens alla väder.

Vardagsrum och kök

I ditt stilrent utformade kök lagas snabba frukostar och avancerade paradrätter på energieffektivt vis. Bredvid kylen och frysen finns ditt städskåp där städattiraljerna har sitt hem. I vardagsrummet kan du ta det lugnt i den bekväma soffan eller duka upp middagen vid matbordet.

Sovalkov

Din sovalkov ger en lugn och skön hörna att dra sig tillbaka till. Här har du dubbla garderober som ger gott om plats åt kläder och lakan.

Uteplats

Här kan du duka upp middagen i din egen utomhusmiljö, eller sträcka ut dig i den bekväma solstolen. Ska du ha stort kalas kan du dessutom använda gårdshuset med altan. Din uteplats sträcker sig längst hela vardagsrumsväggen och ger en generös yta för möbler och växtligheter.

Badrum

I ditt badrum har du en dusch i ena hörnet, och en praktisk kombinationsmaskin som gör tvätten ren och torr i andra. I spegelskåpet finns prydlig plats för tandborstar och krämer. Rummets kaklade väggar och klinkergolvet ger ett stilrent och lättskött badrum.

Bilder

Annonsen innehåller renderade bilder från projektets sida, och visar endast exempelbilder på materialval och design. 

Område

Välkommen hem till västra Kungsholmen, där den närliggande naturen såsom slottspark, vatten och stora grönytor öppnar upp för en aktiv livsstil. Varför inte börja lördagsmorgonen med en löprunda Kungsholmen runt följt av ett dopp vid Mälarens klippor? Eftermiddagens aktivitet blir fotbollsmatch tillsammans med barnen i Slottsparken. När du vill utmana bollkänslan kan du ta en tur till Stockholms tennishall.

Här kan du nästan smita ner till kvällsbadet i badrocken. Smedsuddsbadet i Rålambshovsparken har en barnvänlig sandstrand med bojar som skyddar mot djupt vatten. Föredrar du solvarma klippor finns badplatser i både Fredhäll och Kristineberg. I Uggleparken finns spännande lekställningar för äventyrssugna ungar och stora gräsmattor för föräldrarna. Tvärs över gatan hittar du även lummiga Fredhällsparken. Om du vill upptäcka Kungsholmen från vattnet finns Kajakkompaniet vid Kristinebergs strand.

Här finns skolor för barn i alla åldrar. Förskolan Hjalmar och förskolan Balen ligger endast 200 meter bort. Kristinebergsskolan når de lite äldre barnen genom några minuters promenad genom slottsparken. Thorildsplans gymnasium och Kungsholmens gymnasium ligger på lagom avstånd för morgontrötta tonåringar.

Du har promenadavstånd till Fridhemsplan som är en knutpunkt för flera tunnelbanelinjer och bussar. På knappt tio minuter är du mitt i myllrande T-centralen. Din närmsta tunnelbanestation är Kristineberg som du når på några minuter. Kristineberg är dessutom mycket cykelvänligt med sina många promenadstråk och strandvägar. Du har gott om bussar i närområdet.

I lummiga Kristineberg finns allt du behöver på nära avstånd. För vardagsinköpen ligger Coop några minuter bort och på ungefär 13 minuter till når du ICA Maxi, systembolaget och en foodcourt. På Golfbaren runt knuten kan du ta ett glas vin i solen eller ta med vännerna på en lagom prestigefylld minigolfturnering under träden. Restaurang Solstugan ligger upphöjd på ett berg vilket ger bra solchanser för sommarens middagar.

Mer info finner ni här; https://www.bonava.se/bostad/stockholm/kungsholmen/kristineberg/kristinebergs-slottspark/9-1102-kristinebergs-slottspark#images 

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
42 Kvm (enligt ritning)
Rum:
1 rum och kök
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
9-1102
Byggnadstyp:
flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1 av 7
Hiss:
1
Avgift:
2977 kr
Andelstal, förening:
0.3456
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Förening:
Brf Kristinebergs Slottspark
Org.nr:
769635-1662

Dokument

Planritningar

Visningar

Inga visningar

Bonava_Kristinebergs_Slottspark_1201_Balcony_tiff2
KristinebergsSlottspark_Visningsfyra_Kok_Vardagsrum_2400x1300
AnnonsBella
Bonava_Kristinebergs_Slottspark_10-1303_Bathroom_tiff
2019-07-19 07.44.59 3
2019-07-19 07.44.59 1
AnnonsHamilton
2019-07-19 07.44.59 4
2019-07-19 07.45.00 1
2019-07-19 07.54.57 1

Planritningar

BRF Kristinebergs slottspark copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.