fbpx

Kulladalsvägen 17c Vaxholm/Stockholm / Vaxholm / Stockholm

Rum: 2 ROK
Boarea: 55 Kvm
Avgift: 4 447 KR/MÅN
Pris: 2 195 000 KR

Välplanerad tvårummare med vattnet och Eriksö som granne. Bostaden har hög standard med nyligen renoverat kök och badrum. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stor inglasad balkong som går att nyttja året om.

I Kulladal bor du med Eriksö runt husknuten som bjuder på härliga motionsspår och badplatser. Med buss tar du dig på under 45 minuter till Tekniska Högskolan och Vaxholmsbåten tar dig till Nybrokajen på cirka en timme.

Interiör

HALL 
Inbjudande entré med plats för avhängning och stenlagt golv. Bostadens hall har god förvaring i form av en garderobsvägg. 

VARDAGSRUM
Stort och ljus vardagsrum med fönsterpartier i två riktningar. Här finns plats för en ordentlig soffgrupp. Väggar målade i ljus kulör och ljust ekgolv. 

KÖK
Trivsamt och nyligen renoverat kök. Skåpsluckor med speglar och köksbänk i träskiva. Maskinell utrustning bestående av ugn, keramikhäll, fläkt och kyl/frys. Köket har plats för matbord för upp till sex personer. 

SOVRUM
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng (180 cm). God förvaring med platsbyggda garderober. Sovrummets väggar målade i ljuskulör och golvet är i ljus ek. 

BADRUM 
Badrum renoverat 2016. Värmegolv. Badrum har kontrollerats av sakkunnig som godkänt insättning av tvättmaskin. Badrum är utrustat med dusch, wc, förvaringsskåp, kommod och spegelskåp. 

BALKONG
Inglasad balkong om 8 kvadratmeter. Här finns plats för stort matsalsbord eller en trevlig soffgrupp. Balkongen går att nyttja året om. 

 

 

Förening

Bostaden tillhör bostadsrättsföreningen Västan 1. Västan 1 är en äkta bostadsrättsförening och föreningen äger marken. Föreningen inrymmer 54 lägenheter, varav tre är hyresrätter. Fastigheten byggdes år 1983 och ligger belägen på den östra delen av Vaxön.  

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Gemensamma utrymmen som finns i föreningen är tvättstugor, cykelförråd och ett styrketräningsrum samt en föreningsstuga, som brukas tillsammans med Kullaskogens samfällighet. Tvättstugor med torktumlare och bordsmangel finns i varje fastighet på plan två.

AVGIFT
I avgiften ingår fjärrvärme, vatten, tvättstuga, förråd,  kabel-TV, bredband (100Mb), parkeringsplats och IP-telefoni (Abonnemang, samtalsavgift tillkommer) . Telenor levererar bredband (fiberkabel), IP-telefoni och kabel-TV.

PARKERING
Parkeringen förvaltas av Kullaskogens samfällighet. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats. Dessutom finns fem gästparkeringar. Vissa parkeringsplatser har eluttag för motorvärmare. Parkeringsavgiften, som beslutas av samfälligheten, betalas via månadsavgiften.

KULLASKOGENS SAMFÄLLIGHET
Som boende i föreningen har man också möjlighet att ansöka om båtplats genom Kullaskogens båtklubb.Föreningen arbetar tillsammans med Kullaskogens samfällighet för att skapa en bra närmiljö. Föreningen har en gårdsgrupp som frivilligt ställer upp och sköter de gemensamma gårdarna. 

UNDERHÅLL
2020 - Byte av alla hustak (pannor, innertak)
2020 - Spolning av avloppsstammar och grenledningar
2019 - Energideklaration, kontroll
2017 - 2018 Radonkontroll och sanering
2016 - 2017 Ombyggnad av fjärrvärme och ventilation
2016 - OVK besiktning
2013 - 2014 Utredning tak och undertak
2010 - Taköversyn (byte av trasiga pannor etc)
2009 - OVK besiktning
2008 - Målning av samtliga fönster och uteförråd
2008 - Inglasning av altaner och balkonger
2005 - Byte av regelsystem till fjärrvärmecentraler 

Område

I Kulldal bor du med närhet till både bryggor och härligt klippbad. Bara fem minuters promenadväg bort når du Eriksöbadet med två sandstränder. Eriksö friluftsområde bjuder på härliga elbelysta motionsslingor längst vattnet som nu under vinterhalvåret blir längdskidspår. På Eriksö finns även en kanotklubb, kiosk och servering, minigolf och strandnära bastu för uthyrning. Några minuter med bil bort finner du natursköna Bogesundslandet med sina vackra vandringsleder och golfklubb. Hjärtat av Vaxholm med stort utbud av härliga restauranger, caféer och butiker finner du på gångavstånd och bara några få minuters bilväg bort. 

 

 

 

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
55 Kvm (Säljarens uppgift)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
00005
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1983
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
Hiss:
0
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud:
Telenor
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
4447 kr
Ingår i avgiften:
Värme, vatten, kabel-tv, bredband 100 mbs (Telenor) och parkeringsplats
Andelstal, förening:
0.015980 %
Förening:
BRF Västan 1
Org.nr:
769611-0894

Visningar

  • 2021-02-28 14:30–15:00
    Visningsanmälan krävs!
  • 2021-03-03 18:00–18:30
    Visningsanmälan krävs!
lamvFyGA
6HpyQudA
M0EbBT-w
DS_581Zg
OodcEFfg
BhEbxawg
YG1jb9_g
CsNxasIA
nocqI25w
UoYfKTKA
xvIhMCaA

Planritningar

Kulladalsva?gen 17c copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.