fbpx Kungsgatan 46A – URBAN by ESNY

Kungsgatan 46A

  • 3 980 000 kr / Budstart
  • 4 rok
  • 99 kvm
  • 6 970 kr/mån
  • 5 av 5 HISS

Ansvarig Mäklare Daniel Sülla Mobil 070-018 70 06 Email daniel.sulla@urbanbyesny.se

Assistent Reception Molly Petersson Mobil 070-172 01 15 Email gbg@urbanbyesny.se

Välkommen in i denna ljusa och välplanerade lägenhet, belägen vid gågatans inledning och omfamnad av lugnet från höjden högst upp i huset. Med två balkonger som sträcker sig ut i två motsatta väderstreck erbjuds generösa ljusinsläpp från två håll. Balkongerna blir en förlängning av inomhusliv och bidrar till en extra yta för gemenskap.
Den flexibla planlösningen ger möjlighet till anpassning efter individuella behov och önskemål, vilket skapar en mångsidighet och potential. Känslan av nybyggt genomsyrar varje vrå med moderna och stilrena detaljer, där varje element är noggrant utvalt för att skapa en helhet. Vardagsrummet är varsamt inrett med dekorativa takbalkar som sätter en unik touch på det stilrena.

Att bo högst upp ger inte bara en utsikt, utan även en känsla av avskildhet, vilket tillsammans med tryggheten i huset och dess välkomnande foajé skapar en fristad där man kan känna sig säker och omhändertagen.

Läget på lägenheten är strategiskt med närhet till både kanal, centrum och sevärdheter vilket ger närhet till såväl shopping och restauranger som kultur och natur. Med bara en kort promenad nås Trollhättan station, där man enkelt pendlar till Göteborg på dryga halvtimmen eller ser sig omkring för att utforska omgivningarna.

Kontakta mäklaren för visning
Kungsgatan 46A Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Daniel
Sülla

Vill du veta mer kontakta mig på 070-018 70 06 eller daniel.sulla@urbanbyesny.se

Kontakt
Assistent Reception
Molly Petersson

Vill du veta mer kontakta mig på 070-172 01 15 eller gbg@urbanbyesny.se

Kontakt
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 935 965.
Kontakt