fbpx

Arvid Tydéns Allé 20, HÖGST UPP! Huvudsta / Solna

Rum: 2 ROK
Boarea: 71 Kvm
Avgift: 3 662 KR/MÅN
Pris: 4 995 000 KR

Med ett svårslaget läge i direkt anslutning till Pampas länken & milsvid utsikt mot Norra Tornen finner ni denna spektakulära lägenhet i Västra Skogen. Bostaden ligger högst upp i fastigheten och erbjuder bland annat en massiv terrass med parkutsikt samt en väldigt lång blomsterterrass. Ett privat boende med väldigt liten insyn samtidigt som det flödar i ljus från två väderstreck. Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier, öppen och social planlösning samt genomgående smakfulla materialval. Idag disponeras lägenheten som en generöst tilltagen 2:a, definierad av rymd och karaktär som enkelt omvandlas till en 3:a. Golvet består av en fantastiskt fin vitpigmenterad 1-stavs ekparkett, på terrassen tillkommer även ett rymligt isolerat förråd. Utomordentliga kommunikationer med bland annat T-bana och pendeltåg som tar dig direkt in till city. Därutöver har ni tillgång till bussar, fina cykelspår samt snabb access till motorvägen. Välkommen till ett hem som måste upplevas på plats!

Beskrivning

Med ett svårslaget läge i direkt anslutning till Pampas länken & milsvid utsikt mot Norra Tornen finner ni denna spektakulära lägenhet i Västra Skogen. Bostaden ligger högst upp i fastigheten och erbjuder bland annat en massiv terrass med parkutsikt samt en väldigt lång blomsterterrass. Ett privat boende med väldigt liten insyn samtidigt som det flödar i ljus från två väderstreck. Lägenheten karaktäriseras av stora fönsterpartier, öppen och social planlösning samt genomgående smakfulla materialval.
Idag disponeras lägenheten som en generöst tilltagen 2:a, definierad av rymd och karaktär som enkelt omvandlas till en 3:a. Golvet består av en fantastiskt fin vitpigmenterad 1-stavs ekparkett, på terrassen tillkommer även ett rymligt isolerat förråd.
Utomordentliga kommunikationer med bland annat T-bana och pendeltåg som tar dig direkt in till city. Därutöver har ni tillgång till bussar, fina cykelspår samt snabb access till motorvägen.

Välkommen till ett hem som måste upplevas på plats!

Allmänt

Entré
Ljus och välkomnade entré, generös garderob med glidande spegeldörrar och Elfa förvaring. Vita väggar och svart klinkers.

Vardagsrum
Luftigt och lättmöblerat vardagsrum i direkt anslutning till köket, genomgående 1-stavsparkett & vita väggar.

Kök
Trivsamt, modernt kök med putsad gråstensklinkers, Marbodal kök, rostfria Electrolux vitvaror, integrerad diskmaskin, bänkskiva i vit komposit & integrerade spotlights. Gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor.
I köksutrustningen finner ni stor kyl & frys, mikrovågsugn, integrerad fläkt, ugn, induktionshäll och diskmaskin. 

Sovrum
Rofyllt och lugnt beläget sovrum med plats för dubbelsäng & stor platsbyggd garderob. Sovrummet är i direkt anslutning till blomsterterrassen.

Matsal
Luftigt ljust utrymme med plats för långbord för 10 personer i direkt anslutning till kök samt terrass. Med möjlighet att bygga om till ett andra sovrum. 

Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med golvvärme, wc-stol, tvättställ, spegelskåp, kommod, Mora kran, tvättmaskin, torktumlare, Marbodal förvaringsskåp- och bänkskiva.

HSB BRF Diktaren i Solna

ALLMÄNT
Bostadshuset Diktaren ligger i nuvarande kvarteret Trubaduren. Det omfattar 120 lägenheter och en lokal. Föreningen har stor fokus på miljön och har tagit det i beaktning genom hela projektet för att skapa bostäder med hänsyn till satta miljökrav och för att få låga energi- och driftkostnader. Material har även valts för att skapa boenden som kräver så lite underhåll som möjligt. Föreningen har en tydlig ekonomisk plan och det finns en enorm trygghet i att byggherren står för alla garantiärenden fram till 5 års besiktningen 2023. Föreningen godkänner ett delat ägande, vanligtvis accepteras ej juridisk person. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning vid giltiga skäl under 6 månaders i taget.

Obligatoriskt tillägg om 208 kr/mån tillkommer utöver månadsavgiften för TV & bredband.

PARKERING
Det finns ett stort tvåvånings parkeringsgarage i föreningen. Ansökan om parkering görs hos Corepark.

GEMENSAMMA UTRYMMEN 
Föreningen erbjuder en festlokal & övernattningslägenhet. Här finns grovtvättstuga med tvättmaskin, torktumlare & torkskåp. Fem cykelförråd samt ett barnvagnsförråd per trappuppgång, Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. 

GJORDA/KOMMANDE RENOVERINGAR 
Enbart Garantiåtgärder har hittills utförts. Inga planerade renoveringar då fastigheten är en nyproduktion med 5-årsgaranti, inga planerade avgiftshöjningar.

Område

På Arvid Tydéns Alle får du ett boende med ett eftertraktat läge. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Samtidigt har du Huvudstagatan runt hörnet där du promenerar förbi flertalet caféer, restauranger samt små butiker på din väg ner mot Solna Centrum. T-bana Västra skogen ligger endast 300 meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min. Med bilen når du Essingeleden på två minuter. I närområdet finns hela sju förskolor och fem grundskolor!

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
71 Kvm (Enligt lägenhetsförteckning)

Boarea enligt lägenhetsförteckning 70,5 kvm Boarean är avrundad till närmsta heltal d.v.s. 71 kvm

Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
99-2901-1-51
Lägenhetsnr LMV:
1602
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018
Besiktigad:
2020-04-06
Fönster:
3-glas
Balkong:
Terrass & Balkong
Förråd:
Källarförråd & Förråd på balkongen
Våning:
6
Hiss:
1
Ventilation:
Mekanisk m. värmeåtervinning
Tv- internetutbud:
Com hem
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Radon:
20 bq/m3
Allmänt skick:
Gott
Huvudsakligt väderstreck:
S
Avgift:
3662 kr
Ingår i avgiften:
Värme & kallvatten
Ingår ej i avgiften:
TV/Bredband 208 kr/mån, Varmvatten, El
Andelstal, förening:
1.03500 %
Andelstal, ägande:
0.96566 %
Överlåtelseavgift:
1666 kr
Känd avgiftsförändring:
Nej
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
71
Energiprestanda:
71 kWh/Kvm och år
Energiklass:
C
DRIFTSKOSTNAD El:
352 kr/mån
4224 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Vatten/Avlopp:
37 kr/mån
444 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Övrigt:
208 kr/mån
2496 kr/år
Driftskostnader totalt:
597 kr/mån
Förening:
HSB BRF Diktaren i Solna
Org.nr:
769628-8088

Visningar

  • 2021-02-28 12:00–12:30
    Välkommen på visning
arvidtydensalle-22
Arvid Tydéns Allé 20_012
Arvid Tydéns Allé 20_013
arvidtydensalle-11
Arvid Tydéns Allé 20_014
Arvid Tydéns Allé 20_010
Arvid Tydéns Allé 20_009
Arvid Tydéns Allé 20_007
arvidtydensalle-20
Arvid Tydéns Allé 20 kompl-2
komplettering 2
arvidtydensalle-101

Planritningar

Arvid Tydéns Allé 20 copy
Alternativ planlösning

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.