Lännavägen 10 C Kvarnbergsplan / Huddinge

Rum: 3.5 ROK
Boarea: 80 Kvm
Avgift: 5 236 KR/MÅN
Pris: 3 645 000 KR

Fast pris först till kvarn!
Åtta minuters promenad från Huddinge centrum ligger denna stora och fräscha trea med mycket ljusinsläpp i kök och vardagsrum. Möjligt att inreda nuvarande klädkammare till ett tredje sovrum. Lägenheten har ett genomgående parkettgolv. Bostaden har även en rymlig inglasad balkong med plats för umgänge och grillning. Stabil och stor äkta BRF med bra ekonomi. Föreningen har inga planer på att höja avgiften och har hittills inte höjt avgiften. Garage finns under huset med tillgång via hiss. I närområdet ligger det flera skolor och väldigt bra kollektivkommunikation, över gatan finns välsorterad ICA-butik, välbesökt pizzeria samt kafé. Gångavstånd till trehörningen för bad. Välkommen på visning!

Interiör

Kök
Fullt utrustat kök med kyl, frys, inbyggd mikrovågsugn, ugn, häll, diskmaskin, spis och fläkt. Vita skåp och grått kakel. Rum för matplats. Stora fönster som släpper in mycket ljus. Samma parkettgolv som övriga rum i lägenheten.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger centralt i lägenheten och rymmer stora sittmöbler. De generösa fönstren i vardagsrummet ger en ljus och öppen känsla. Glasdörr ut till balkongen.

Balkong
Stor inglasad balkong med fräsch trall och rum för både matplats och grillning. Finns möjlighet att installera infravärme.

Sovrumsdel
Två sovrum med bra utrymme för förvaring varav det ena är något större. Det mindre sovrummet är lämpligt som barnrum eller kontor. Större sovrummet ligger mot lugn innergård. Mellan sovrummen finns gäst-WC utrustad med WC, handfat, spegel samt förvaringsskåp. Klinker på golvet och målade väggar.

Badrum
Vita helkaklade väggar och grå klinker på golvet. WC, dusch med glasdörrar, handfat och spegel. I badrummet finns också tvättmaskin och torktumlare samt överskåp.

Klädkammare
Rum med plats för förvaring. Har även använts som sovrum.

BRF Kvarnbergsplan

BRF Kvarnbergsplan är en äkta BRF som består 125 lägenheter. Det finns 111 parkeringsplatser av tre typer, öppna parkeringsplatser, platser i källargarage och parkeringsplatser i carport med elstolpe. Dessa kostar 250kr/månad, 650kr/månad samt 450kr/månad. Separat kö till parkeringsplats via kontaktperson i styrelsen.

I Lännavägen 10B finns tillgång till ett övernattningsrum samt en gemensamhetslokal. För hushållsavfall finns separata byggnader på innergårdarna där man kan kasta avfallet. När det gäller TV, telefoni och bredband via fibernät så har föreningen avtal med Telia. Medlemmar i föreningen har tillgång till bredband 100/10 Mbit/sek, fast telefoni och grundutbud med 15 st TV-kanaler. Abonnemanget ingår i månadsavgiften.

Huddinge

I närheten ligger det många skolor och förskolor. Ca 8 minuters promenad till ett levande Huddinge centrum. Pendeltåget går från Huddinge centrum och du når Stockholm Central på 15 minuter, finns även bra busskommunikation. Huddinge har många fina parker och cykelavstånd till populära badsjöar. Biograf finner du på Folketshus på Sjödalstorget 1.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
80 Kvm (enligt föreningen)
Rum:
3.5 rum och kök
Varav sovrum:
3 till 4
Badrum:
1
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
01323
Lägenhetsnr LMV:
1103
Byggnadsår:
2008
Fönster:
3-glas
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2 av 5
Hiss:
1
Tv- internetutbud:
Fiber via Telia
Avgift:
5236 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband, TV och telefoni
Andelstal, förening:
0.810700 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
132
Energiprestanda:
132 kWh/Kvm och år
DRIFTSKOSTNAD El:
200 kr/mån
2400 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
175 kr/mån
2100 kr/år
Driftskostnader totalt:
375 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Enligt säljarens uppgifter
Förening:
Brf Kvarnbergsplan i Huddinge
Org.nr:
769616-6409
Lännavägen 10 C (15)
Lännavägen 10 C (16)
Lännavägen 10 C (18)
Lännavägen 10 C (20)
Lännavägen 10 C (4)
Lännavägen 10 C (5)
Lännavägen 10 C (7)
Lännavägen 10 C (11)
Lännavägen 10 C (14)
Lännavägen 10 C (1)
Lännavägen 10 C (21)
Lännavägen 10 C (23)

Planritningar

Lännavägen 10C copy
Lännavägen 10C ALT copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.