fbpx Lindalsvägen 14H – URBAN by ESNY

Lindalsvägen 14H

  • 1 795 000 kr / Fast pris
  • 1 rok
  • 25 kvm
  • 3 483 kr/mån
Sista enheten i projektet. Fast pris och först till kvarn. Ta chansen till att förvärva detta superfina studiohus. Som grädde på moset är det avgiftsfritt i 12 män och du får dessutom en el-bil under 24 månader betald. Detta kan du inte missa, först till kvarn som gäller! Bilder är från tidigare försäljning men denna är tillgänglig för inflytt inom en månad och planlösning är densamma.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en exklusiv VIP-visning. Fast pris och först till kvarn tillämpas vid denna nyproduktion. Välkomma till dett fina studiohus med en total golvyta om ca 34 kvm.

Upplev en exklusiv livsstil vid BRF Lindalshöjden - en unik möjlighet att inreda ditt nya hem med stil! Vid köp erbjuds du inte bara 12 månader avgiftsfritt, utan även en fantastisk värdecheck på otroliga 20 000 kronor att handla för på IKEA.

BRF Lindalshöjden är en exklusiv bostadsutveckling som består av moderna hem - fyra parhus och fyra studiovillor. Detta eftertraktade område ligger i en idyllisk miljö, endast 24 minuter från centrala Stockholm. Just detta studiohus är färdigbyggt och det andra studiohuset väntas inflyttningsklart under kvartal 1.

Studiovillorna är verkligen kvadratsmarta och kombinerar ett sofistikerat 1,5-rum och kök med ett rymligt sovloft. Här får du verkligen uppleva "compact living" när det är som bäst - perfekt för ett par eller som den ultimata första bostaden. Sammanlagt erbjuder studionvillorna 25+9 kvadratmeter av genomtänkt utrymme.

Inflyttning till denna fantastiska studiovilla kan ske direkt och den andra studiovillan(som också är till salu) är planerad att vara färdigställd under första kvartalet 2024. Parhusen är redan inflyttade och klara.

Besök denna webbsida hos bostadsutvecklaren och upptäck deras inspirerande bostadskatalog: https://lindalshojden.se/

De omgivande områdena är både bekväma och familjevänliga med närhet till skolor och förskolor, samt Trollbäckens Idrottsplats som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Gångavstånd från området finner du också de bedårande sjöarna Barnsjön och Långsjön. Våra välplanerade hus är utformade för att smälta in i den natursköna omgivningen, omgivna av frodig skog och generösa grönområden.

Förverkliga din exklusiva dröm på BRF Lindalshöjden - ett hem att älska och en möjlighet du inte får missa!
Lindalsvägen 14H Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Oskar
Fröblom

Vill du veta mer kontakta mig på 076-047 67 72 eller oskar@urbanbyesny.se

Kontakt
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 935 965.
Kontakt