fbpx Lindalsvägen 14H – URBAN by ESNY

Lindalsvägen 14H

  • 1 795 000 kr / Fast pris
  • 1 rok
  • 25 kvm
  • 3 483 kr/mån

Ansvarig Mäklare Oskar Fröblom Mobil 076-047 67 72 Email oskar@urbanbyesny.se

Biträdande Mäklare Philip Malmqvist Mobil 070-910 66 74 Email philip@urbanbyesny.se

Sista enheten i projektet. Fast pris och först till kvarn. Ta chansen till att förvärva detta superfina studiohus. Som grädde på moset är det avgiftsfritt i 12 män och du får dessutom en el-bil under 24 månader betald. Detta kan du inte missa, först till kvarn som gäller! Möjlig inflhyttning direkt, perfekt första boende eller för det yngre paret.

Kontakta ansvarig mäklare för att boka in en exklusiv VIP-visning. Fast pris och först till kvarn tillämpas vid denna nyproduktion. Välkomma till detta fina studiohus med en total golvyta om ca 34 kvm.

Upplev en exklusiv livsstil vid BRF Lindalshöjden - en unik möjlighet att inreda ditt nya hem med stil!

BRF Lindalshöjden är en exklusiv bostadsutveckling som består av moderna hem - fyra parhus och två studiovillor. Detta eftertraktade område ligger i en idyllisk miljö, endast 24 minuter från centrala Stockholm. Just detta stutdiohus är färdigbyggt och helt influttningsklart.

Studiovillorna är verkligen kvadratsmarta och kombinerar ett sofistikerat 1,5-rum och kök med ett rymligt sovloft. Här får du verkligen uppleva "compact living" när det är som bäst - perfekt för ett par eller som den ultimata första bostaden. Sammanlagt erbjuder studionvillorna 25+9 kvadratmeter av genomtänkt utrymme.

Inflyttning till denna fantastiska studiovilla kan ske direkt. Parhusen och den andra studiovillan är redan inflyttade och klara.

Besök denna webbsida hos bostadsutvecklaren och upptäck deras inspirerande bostadskatalog: https://lindalshojden.se/

De omgivande områdena är både bekväma och familjevänliga med närhet till skolor och förskolor, samt Trollbäckens Idrottsplats som erbjuder ett brett utbud av aktiviteter. Gångavstånd från området finner du också de bedårande sjöarna Barnsjön och Långsjön. Våra välplanerade hus är utformade för att smälta in i den natursköna omgivningen, omgivna av frodig skog och generösa grönområden.

Förverkliga din exklusiva dröm på BRF Lindalshöjden - ett hem att älska och en möjlighet du inte får missa!
Lindalsvägen 14H Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Oskar
Fröblom

Vill du veta mer kontakta mig på 076-047 67 72 eller oskar@urbanbyesny.se

Kontakt
Biträdande Mäklare Philip
Malmqvist

Vill du veta mer kontakta mig på 070-910 66 74 eller philip@urbanbyesny.se

Kontakt
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 935 965.
Kontakt