Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Måbärsstigen 48 Hässelby Södra Villastad / Hässelby / Stockholm

Rum: 6 ROK
Boarea: 122 Kvm
Biarea: 21 Kvm
Avgift: 4 900 KR/MÅN
Pris: 6 195 000 KR

Inom kort har du möjlighet att flytta till en bostad utöver det vanliga. De prisbelönta Radiohusen ritades av arkitekterna Karlén & Stäck i 1957 i funkisstil. Huset är byggt i halvplan med fokus på det sociala, matrum med fyra meters takhöjd, lyxiga materialval med marmorterrazzo, fiskbensparkett och öppen spis i mässing. Till radhuset finns egen trädgård, en av de största i området, som är väl genomarbetad med fokus på olika rum och funktioner, feng shui och njutning. Ett paradis för den trädgårdsintresserade. Radiohusen byggdes på initiativ av Allan Schulman, som tillsammans med andra välkända radio- och mediaprofiler skapade sin egen oas i Hässelby Södra Villastad. Sammanhållningen bland grannarna har alltid varit god, Bullerbykänslan är påtaglig med många gemensamma tillställningar under året. Med båtlivet och Mälaren på badrocksavstånd, en kort promenad till tunnelbana och garage som ingår i köpet, är läget perfekt för en lugn tillvaro med storstadspulsen inom räckhåll.

Inom kort har du möjlighet att flytta till en bostad utöver det vanliga. De prisbelönta Radiohusen ritades av arkitekterna Karlén & Stäck i 1957 i funkisstil.  Huset är byggt i halvplan med fokus på det sociala, matrum med fyra meters takhöjd, lyxiga materialval med marmorterrazzo, fiskbensparkett och öppen spis i mässing.

Till radhuset finns egen trädgård, en av de största i området, som är väl genomarbetad med fokus på olika rum och funktioner, feng shui och njutning. Ett paradis för den trädgårdsintresserade.

Radiohusen byggdes på initiativ av Allan Schulman, som tillsammans med andra välkända radio- och mediaprofiler skapade sin egen oas i Hässelby Södra Villastad. Sammanhållningen bland grannarna har alltid varit god, Bullerbykänslan är påtaglig med många gemensamma tillställningar under året.

Med båtlivet och Mälaren på badrocksavstånd, en kort promenad till tunnelbana och garage som ingår i köpet, är läget perfekt för en lugn tillvaro med storstadspulsen inom räckhåll.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
122 Kvm (enligt föreningen)
Biarea:
21 Kvm (Säljarens uppgift)
Rum:
6 rum och kök
Varav sovrum:
3 till 5
Badrum:
1
Gästtoalett:
Ja
Lägenhetsnr:
18
Byggnadstyp:
3 halvplans radhus med källare
Byggnadsår:
1958
Fönster:
3-glas
Balkong:
Egen trädgård, se trädgårdsritning
Förråd:
Förvaring i källare samt trädgårdsbod
Eldstad:
Öppen spis
Radon:
Mätning utförd 2013. Mätning visade att huset har ett värde på 80 Bq/kubik, vilket är under gränsvärdet på 200 Bq/kubik.
Avgift:
4900 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Kabel-TV och bredband
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
155
Energiprestanda:
155 kWh/Kvm och år
Förening:
Brf Surkullan
Org.nr:
702002-2328
123 (1)
123 (3)
123 (9)
123 (2)
123 (10)
123 (6)
Akitektur
123 (7)

Planritningar

Måbärsstigen 48 entré copy
Måbärsstigen 48 nedre copy
Måbärsstigen 48 entré alternativ copy
Måbärsstigen 48 nedre alternativ copy
Trädgård

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.