Årstaskogs väg 9C, 10 tr Årstaberg / Stockholm

Rum: 3 ROK
Boarea: 73 Kvm
Avgift: 4 188 KR/MÅN
Pris: 5 100 000 KR

Underbar, välplanerad lägenhet högt upp på våning 10 med fastighetens bästa utsikt över Stockholms stad! Lyxiga materialval! Lugnt och ett tyst läge med många soltimmar!

Stora fönsterpartier i tre väderstreck samt en stor kungsbalkong om 19 kvm med sol från morgon till kväll. Förening med god ekonomi!

Årstaberg är en oas nära stan. Bästa läget med närhet till vatten, grönska, kommunikationer och shopping!

Välkommen på visning!

Interiör

Hall.

Inbjudande hall med parkettgolv och ljusa väggar. God plats för avhängning och hallmöbler. Perfekt, rymlig förvaring med skjutdörrsgarderober för skor och ytterkläder i den inre hallen med härlig utsikt mot Årsta genom fönster. Säkerhetsdörr.

Kök.

Snyggt och fullt utrustat kök med svarta luckor och vitt kakel ovan den svart marmorerade arbetsbänken. Goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor. Utrustat med integrerad diskmaskin, induktionshäll, ugn, inbyggd mikro samt kyl/frys. Samtliga vitvaror är rostfria och från Siemens. Köksfönster med en fantastisk utsikt!

Vardagsrum.

Stort och ljust vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar. Härligt ljusflöde från stora fönsterpartier som bidrar till känslan av rymd. Plats för stor soffgrupp. Matplats med plats för 4-6 personer. Utgång till balkong.

Sovrum 1.

Underbart sovrum med parkettgolv och snyggt målade väggar. Plats för stor dubbelsäng och praktisk förvaring i garderober med skjutdörrar. Stort fönster med fantastisk utsikt över Liljeholmskajen/Södermalm. Utgång till den västra delen av balkongen.

Sovrum 2.

Sovrum 2 med parkettgolv och ljusa väggar. Stort fönster. Rummet är perfekt som barnrum eller arbetsrum. Idag disponeras det som en walk in closet. Utrustat med praktisk garderobslösning.

Badrum.

Ljust och fräscht badrum med mörkt klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Utrustningen består av badkar med glasvägg, handdukstork, handfat med kommod och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och praktiskt skåp ovan.

Balkong.

Balkong om hela 19 kvadratmeter med ett härligt solläge! Utgång från vardagsrummet samt från det stora sovrummet. Milsvid utsikt över Stockholm (Årsta, Liljeholmen och Södermalm) med sjöglimt av Årstaviken. Fin trätrall. Här finns plats för utemöbler och växter.

 Övrigt.

Till bostaden hör ett stort källarförråd om ca 5 kvm.

I huset finns ett tvåvåningsgarage med separat kö. Det finns gott om cykelparkeringar både i garagen och utanför. På innergården finns odlingsrabatter att plantera i. I huset finns två hissar och på markplan ligger den gemensamma tvättstugan. Det finns även en föreningslokal. Inglasning av balkonger möjlig, mer info ges av mäklare.

Årstaberg är ett expansivt område som håller på att växa fram.

Ett stenkast från bostaden har man utmärkta kommunikationer i form av pendeltåg vid Årstaberg, tvärbanan och flertalet busslinjer. Runt husknuten finns naturen med härliga promenadstråk, ute gym och Årstaviken med badbryggor. På endast 5 minuter med cykeln är du på Södermalm. Några minuters promenad till pendeltågsstationen Årstaberg. På 5-10 minuter är du antingen vid Gullmarsplan, Liljeholmen eller Årstaberg.

Läget gör att du har närhet till allt som kan tänkas behövas. Affärer, restauranger, apotek, systembolag, T-bana, tvärbana, bussar, matbutiker och caféer. I Årsta har du aldrig långt bort till naturen. På nära avstånd finner man Årstafältet, Årstaskogen och Årstaviken med vackra promenadstråk, båtklubbar, badplatser, ute gym och natur.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

BRF Träffas i Årstahusen

Brf Träffas i Årstahusen består utav 78 lägenheter fördelat på 1-4 rok. Huset stod klart 2019. Föreningen äger marken och är en äkta förening.

Parkering: Föreningen har 34 st garageplatser i gemensamhetsanläggning. Avgiften för parkeringen är olika beroende på vilken typ av parkeringsplats man har. Dem flesta är på 1400:-. Sedan finns det el-bilsplatser för 1900:-. Det finns en småbilsplats för 1200:-.

Utanför och mellan husen finns uteplatser som är gemensamma för föreningens medlemmar med vacker natur runtom!

  Antal lägenheter

78 st

Antal lokaler

0 st

Byggår

2018

Äger föreningen marken

Ja

Allmän information

BRF Träffas i Årstahusen bildades 2016 och består av 78 lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt.

Föreningens ekonomi

Inga planerade avgiftshöjningar (uppgift från säljaren 2020-05-28).

Föreningens planerade och utförda renoveringar

Då huset är nyproducerat 2018 finns inga planerade/utförda renoveringar. I övrigt följer föreningen följer en underhållsplan.

Gemensamma utrymmen

I huset finns ett tvåvåningsgarage med separat kö. Det finns gott om cykelparkeringar både i garagen och utanför. På innergården finns odlingsrabatter att plantera i. I huset finns två hissar och på markplan ligger den gemensamma tvättstugan. Det finns även en föreningslokal. Inglasning av balkonger möjligt.

Parkering

I huset finns en 2-våningsgarage men separat kö.

 

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
73 Kvm (Föreningens information)
Rum:
3
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
A2005 (2005)
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Balkong:
Balkong om ca 19 kvm
Förråd:
Källarförråd
Våning:
10 av 16
Hiss:
1 (Det finns 2 hissar)
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud:
TV och bredband: Fiberanslutning via ComHem. I månadsavgiften (obl. tillägg om 89 kr) ingår bredband och ett basutbud av TV-kanaler.
Uppvärmning:
Fjärrvärme, vattenburen via radiatorer
Huvudsakligt väderstreck:
Som nytt
Avgift:
4188 kr
Ingår i avgiften:
värme och vatten. Det tillkommer ett obligatoriskt tillägg på 87 kr/månad för TV och bredband (fiber) via Com Hem samt telefoni.
Andelstal, förening:
1.5391% %
Förening:
BRF Träffas i Årstahusen
Org.nr:
769632-3232
L1410734
L1410712
L1410731
L1410761
L1410741
Ritning
L1410704
L1410693
L1410701
L1410698
L1410790
stående_5
L1410762
L1410772
L1410758
L1410689
stående_1

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.