Marinstadsvägen 7, 3tr Nacka

Rum: 3 ROK
Boarea: 89 Kvm
Avgift: 4 866 KR/MÅN
Pris: 6 250 000 KR

Välkommen till det vackra huset i Marinstaden, ritat av arkitekten Thomas Sandell med en ytterst sober och exklusiv interiör signerad Whyte Lilja. Sjöhuset har ett starkt eget uttryck med träfasad och stora glasade balkonger. Ett nästan helt unikt boende med 2,8 m i takhöjd beläget i en rogivande vik frontline mot vattnet. Två soliga och fantastiska balkonger om totalt ca 35 kvm. Garage- samt egen båtplats, kallbadhus och gemensam takterrass. Välkommen till Sjöhuset som helt enkelt måste upplevas på plats!

Interiör

Välkommen till det vackra huset i Marinstaden, arkitektritat av Thomas Sandell. Sjöhuset har ett eget starkt uttryck med träfasad och stora balkonger med glaspartier. Alla detaljer är noga genomtänkta för att du ska få en nära kontakt med vattnet och naturen som omger byggnaden. Här erbjuds alla boende möjligheten till båtplats utanför huset och garageplats med hiss direkt upp till våningsplanet.

Sjöhuset är beläget i en rofylld havsvik intill Kvarnholmen. Här får du sjöutsikt från generös balkong med kvällssol samt en balkong i söderläge. Att bo i Sjöhuset är som att få en kombination av permanentboende och sommarhus.

Arkitekten

Thomas Sandell är en av de allra främsta frontfigurerna för modern svensk design och arkitektur. Hans formspråk är sakligt, funktionellt, vackert, med lekfullhet i detaljerna. Med Sjöhuset har han ritat en byggnad som förhöjer en redan mycket speciell plats på ett inkännande sätt. Rikedomen av fönster och de symmetriska raderna med balkonger berättar att sjökontakten tas tillvara fullt ut.

Inredning

Stor omsorg har även lagts på att få en inredning som präglas av ett övergripande lugn med sobra färgval, karaktärsfulla material av hög kvalitet, distinkta designinslag och en mycket funktionell och flexibel förvaring. Skickliga Whyte Lilja har skapat lägenhetens vackra, genomarbetade interiör. Några av de viktigaste ledorden har varit nordiskt, urbant lugn, jordnära, ärliga material, privat oas och skärgårdsliv. Inredningen har ett tydligt modernt intryck. Färgsättningen är lugn och sober. Ett gråpigmenterat ekgolv i enstav och förvaringen i hall och sovrum är exempel på inredningens höga kvalitet. Noterbart är också att alla fönster når ner till golvet och att man istället för traditionella element är det genomgående vattenburen golvvärme i samtliga rum.

Kök

Köken från kvalitetsleverantören Vedum är lackerade i olika varmgrå kulörer, ton i ton med varandra. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum och den genomgående takhöjden på cirka 280 centimeter bidrar till en påtaglig rymd. Ljuset flödar genom stora fönster med skjutdörr ut till altanen. Redskapsstång, blandare och diskho i svart krom ger ett distinkt intryck. Bänkskivor och stänkskydd av portugisisk kalksten. Integrerade vitvaror från Siemens. Gott om plats för en stor matgrupp såväl som köks-ö om så skulle önskas.

Golv

Genuina material av hög kvalitet är ett viktigt inslag i lägenheten. Ekgolvet i enstav är pigmenterat i en varm grå ton och är UV-oljat. Golvet har vackra ådringar, är behagligt att gå på och hållbart och används i alla rum utom hall och badrummen. Samtliga rum har golvvärme.

Badrum/Gäst Wc

Badrummet har en varm, balanserad känsla. Golv och väggar är klädda med granitkeramik. Tak och väggarnas övre del är målade i en varm grå nyans och förstärker den ombonade känslan ytterligare. Spegeln har ett hyllplan och elegant belysning i opakglas. Formgjutet tvättställ i marmorkomposit. Kommod med funktionell lådinredning i mörkgrå trämelamin. Platsbyggd duschvägg av räfflat glas. Vägghängd WC från Duravit samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Önskas dusch ersättas med badkar går det bra efter tillträdet.

Sovrum

De rofyllda sovrummen har båda utgång till balkong. Master bedrooms garderober är ytterst smakfulla och dessutom platsanpassade till den fulla takhöjden. De släta, matta garderobsdörrarna är lackerade i en varmt grå färgton och den exklusiva indredningen tillför det hela en extra känsla.

Balkonger stora som terrasser

Balkongen mot sjösidan har ett ovanligt generöst djup – ca 240 centimeter, att jämföra med standardmåttet 140 centimeter vilket möijliggör en helt annan möblering än en vanlig balkong. Från denna balkong har du sjöutsikt och kvällssol. Den andra balkongen ligger i söderläge.

Föreningens gemensamhetsytor

I husets entréplan finns garageplatser i två våningar för samtliga boende. Det finns även förråd för uppemot 100 cyklar, ett kylrum lämpligt för exempelvis matleveranser dygnet runt, även då du inte är hemma.

På taket finns en gemensam takterrass. Vid bryggorna direkt framför Sjöhuset erbjuds de boende egna båtplatser. En separat brygga leder ut till föreningens privata kallbadhus med omklädningsrum, bastu, duschar, pentry och ett vardagsrum/matrum. Från bastun nås en pool som hålls isfri året runt och en stor terrass.

Förening

Förening: Brf Sjöhuset Marinstaden (org.nr.769631-3001). Byggår 2017/2018. Föreningen består av 45 lägenheter vilka samtliga upplåts med bostadsrätt. Till varje lägenhet tillhör ett källarförråd. Uppvärmning: Bergvärme. Ventialtion: FTX med värmeåtervinning, Fönster: 3-glas. El: Föreningen har ett abonnemang för el och den hushållsel som varje enskild lägenhet förbrukar debiteras respektive lägenhet av föreningen.

Garage: Alla lägenheter är garanterade 1 plats till en kostnad av 750 kr/mån. Båtplats: Alla är garanterade en båtplats vid föreningens bryggor precis utanför entrén till en kostnad av 5000 kr - 8000 kr/säsong beroende på storlek på båt.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
89 Kvm (Enligt lägenhetsförteckning)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
3304
Lägenhetsnr LMV:
1304
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017
Balkong:
2 st balkonger om totalt 35kvm
Förråd:
Förråd 3304
Våning:
3
Hiss:
1
Ventilation:
FTX (Mekanisk till- och frånluft)
Tv- internetutbud:
Centralanläggning för fiber avseende tv, telefoni och bredband.
Uppvärmning:
Bergvärme
Avgift:
4866 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Förening:
Brf Sjöhuset Marinstaden
Org.nr:
769631-3001

Visningar

  • 2019-03-31 13:30–14:15
    Öppen visning, välkomna!
Henrik Dahlbäck

Henrik Dahlbäck

Mäklare
Marinstadsvagen 7 3tr 6783 9265097
HD Marinstadsvägen33TR8
HD Marinstadsvägen33TR9
HD Marinstadsvägen33TR10
HD Marinstadsvägen33TR12
HD Marinstadsvägen33TR13
HD Marinstadsvägen33TR7
HD Marinstadsvägen33TR3
HD Marinstadsvägen33TR2
HD Marinstadsvägen33TR4
HD Marinstadsvägen33TR14
HD Marinstadsvägen33TR17
HD Marinstadsvägen33TR16
Marinstadsvägen 7 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.