Meteorvägen 28 Fullerö Hage / Storvreta / Uppsala

Rum: 3 ROK
Boarea: 82 Kvm
Avgift: 4 783 KR/MÅN
Pris: 1 895 000 KR

BLI FÖRST MED ATT BO - Ta chansen att förvärva en nyproducerad bostad med genomtänkt standard och effektiv planlösning i nytt område med natur runt knuten samt ett bra pendlarläge.

Bostaden är välplanerad och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Materialvalen är av genomgående hög kvalité; såsom t ex dämpade lådor och skåpluckor, induktionshäll, diskmaskin, helkaklat badrum med elburen golvkomfortvärme samt tvättmaskin/torktumlare. Bostaden har en väl tilltagen balkong.

Missa inte chansen att förvärva denna ytterst prisvärda bostad!

Interiör

Hall
Inbjudande hall som öppnar upp hela lägenheten. Här finns det gott om plats för upphängningsmöjligheter samt en rymlig förvaring via garderober. Klinker på golv och ljust målade väggar. 

Vardagsrum/Kök
Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Luftigt och lättmöblerat rum med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Plats för matbord, soffgrupp samt övrigt möblemang. Ljust målade väggar samt ekparkett på golv. Utgång till balkong om cirka 7,8kvm.

Trivsamt kök från Marbodal med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Kakel ovan köksbänk, ljusramp under väggskåp och bänkskiva i laminat. Köket är utrustat med kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggd mikrovågsugn samt induktionshäll och fläkt. Här finns även individuellt ställbara spotlights (LED) monterade i strömskena i tak ovan arbetsplats.

Sovrum 1 & 2
Rymliga sovrum om cirka 13,4kvm samt 11,3kvm. Plats för fullstor säng samt övrigt möblemang. Förvaring via garderober. Utanför ena sovrummet finns även en klädkammare om cirka 2,8kvm.

Badrum
Helkaklat duschrum med klinkergolv med elburen komfortvärme. Badrummet är utrustat med praktiska vikbara duschväggar i klarglas, tvättställ med underskåp, spegelskåp med belysning och eluttag, vägghängd WC-stol, handdukstork med elburen värme, tvättmaskin, torktumlare samt takkassett med infällda spotlights (LED).

Brf Tallbacken 1

Längst i väster i första etappen bygger Scandinavian Property Group ca 200 lägenheter i fyravåningshus, varav ett av dessa hus är Brf Tallbacken 1 i Fullerö. Brf Tallbacken 1 i Fullerö består av flerfamiljshus med bostadsrätter i fyra våningar med 52 lägenheter i storlekarna 1-4 rok. Alla lägenheter har tillgång till minst en balkong eller uteplats, vissa har till och med två! 

Gemensamma utrymmen
Förråd på vinds-/entréplan, cykelförråd, förråd för barnvagn/rullstol.

Parkering/Garage
47 st platser i kallgarage i grannhuset under bebyggelsen/gården. Hyra tillkommer med 750 kr/mån utan elplint, 900 kr/mån med elplint (begränsat antal).

Område
Bo med naturen som granne och med Uppsala endast en kvarts bilresa bort. I området planeras skola, multiidrottshall, äldreboende och förskola. Upptåget har sin station i Storvreta, som finns på behagligt promenad-/cykelavstånd. Tåget tar dig in till Uppsala på cirka 8 min samt till Arlanda på cirka 35 min. I Storvreta finns även förskolor, grundskolor, livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral samt restauranger, gym, apotek och ett stort utbud av fritidsaktiviteter. Fullerö handel är en populär inredningsbutik med café, som finns i närområdet. Vill man bada finns en badplats vid Fyrisån.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
82 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
1 till 2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
13-1201
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadstyp:
Flerbostadshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Balkong:
Balkong
Våning:
Vån 2
Hiss:
1
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft via lägenhetsaggregat med värmeåtvinning.
Tv- internetutbud:
Lägenheterna är utrustade med fiberanslutning via IP-Only. Lägenhetsinnehavaren väljer sedan själv att teckna eget avtal med en av tjänsteleverantörerna knutna till IP-Only. Avgift för detta tillkommer utöver den angivna månadsavgiften.
Uppvärmning:
Fjärrvärme. Termostatreglerad värme i vattenradiatorer.
Avgift:
4783 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten
Ingår ej i avgiften:
El vidarefaktureras från föreningen efter faktiskt förbrukning. Går ej att välja egen leverantör.
Andelstal, förening:
2.4886 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Behövs ej
Förening:
Brf Tallbacken 1
Org.nr:
769631-1377
L1750080
Fasad
L1750056
L1750058
L1750046
L1750066
L1750053
L1750086
L1750064
L1750057
L1750070
DJI_0295

Planritningar

Meteorva?gen 3rok copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.