Glöstorps Röseväg 10 Tuve / Göteborg

Rum: 3 ROK
Boarea: 66 Kvm
Avgift: 3 592 KR/MÅN

Uppe på höjden på Glöstorps Röseväg har ni nu chans att förvärva denna pärla.
Bostaden är belägen i insynsskyddat läge med milsvids vy över närområdets takåsar och grönska.

Öppen planlösning som förlängs av den mysiga inglasade balkongen belägen i soligt läge. Här kan nu njuta av att vistas utomhus även när de kallare månaderna gör sin entré, medans ni sitter inlindade i en mysig filt och blickar över det vackra ljusspelet nedanför medan mörkret smyger sig på.
Bekvämt boende med kvalitativ maskinpark som underlättar vardagen och klassisk färgsättning på väggar och inredning.

Varmt välkomna hem!

Hall

Grått klinkersgolv och ljusa tapetserade väggar. Möblerbar hall med plats för ytterkläder i stor skjutdörrsgarderob.

Kök

Ekparkett och ljusa tapetserade väggar. Arbetsbänk i slitstarkt svart laminat och över det sitter vitt rektangulärt kakel. Märkesköket från Marbodal är utrustat med köksfläkt, fullstor kyl och frys, inbyggd diskmaskin, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro samt induktionshäll. Vitvaror i vitt utförande från Electrolux. Köksfläkten i rostfritt från Swedon. Matplats för 4 personer och öppen planlösning mot vardagsrummet.

Vardagsrum

Ekparkett och ljusa tapetserade väggar. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Plats för bland annat stor soffgrupp och tv-möbel. Utgång till den inglasade balkongen i söderläge med utsikt över grönområden och hustak.

Inglasad balkong

Inglasad balkong med trallgolv. Möblerbar med plats för liten utegrupp. Härifrån är det ohindrad sikt över hela närområdet och balkongen ligger i fint söderläge.

Sovrum 1

Ekparkett och ljusgrå tapetserade mönstrade väggar. Här finns plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang och förvaring sker i garderob.

Sovrum 2/Arbetsrum

Ekparkett och tapetserade väggar i dov grön nyans. Plats för bredare enkelsäng och arbetshörna. I anslutning till rummet finns två garderober och ytterligare en skjutdörrsgarderob.

Badrum/Tvättavdelning

Klinkergolv med golvvärme och helkaklade vita väggar samt en grå fondvägg. Badrummet är utrustat med vägghängd WC, handfat, spegelskåp, handdukstork samt dusch med frostad glasvägg. Tvättavdelning är utrustad med tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux) samt linneskåp med spotlights mot en grå arbetsbänk.

Förråd

Till lägenheten hör ett rymligt uppvärmt förråd placerat intill hissen på entréplan.

HSB BRF Blåsippan i Göteborg

HSB Brf Blåsippan i Göteborg är en äkta förening som bildades 2008. Byggåret är 2016. Föreningen består av 74 bostadsrätter.

Föreningens ekonomi:
Överlåtelseavgiften (som betalas av säljaren) är 2,5% av basbeloppet. Pantsättningsavgiften är 1% av basbeloppet per pant.

2017/07 höjdes avgiften med 2%.
2018/07 höjdes avgiften med 5%.

Ingen avgiftsförändring är känd för föreningens närtid.

Allmänt:
I föreningen finns en gemensam samlingslokal samt ett välutrustat gym men stor bastu i samma lokal. Föreningen har även ett övernattningsrum. Dessa är belägna på Glöstorps Röseväg 8. Varje uppgång har ett gemensamt cykel och barnvagnsrum invid entrén.

Gemensam innergård med utemöbler, grillplats och lekplats.

Renoveringar:
2017 byttes luftfiltren på lägenheternas FTX-system ut.
2019 genomfördes en ventilationskontroll (OVK) och luftfiltren byttes ut.

Föreningen följer en underhållsplan.

TV/Internet:
Föreningen har gruppanslutning till digital-TV och Internet via Telia TripplePlay.

Parkering:
Föreningen förfogar över ett garage med 28 platser samt 44 utomhusplatser. En garageplats kostar ca 700 kr/mån och 6 mc-platser finns att hyra. Utomhusplatser kostar utan el-stolpe ca 400 kr/mån och 475 kr/mån med el-stolpe. I dagsläget är det till samtliga garageplatser.

Uppgifterna är uppdaterade 2020-07-22

Angiven information ovan kommer ifrån föreningens hemsida, föreningens dokumentation samt från styrelsen. Om denna information är viktig för din affär råder vi dig att kontrollera den själv. Vi som mäklare ansvarar ej för att denna information är korrekt.

Tuve

Tuve är en naturnära stadsdel med flera stora parker, promenadsträckor och friluftsaktiviteter. Härifrån når du sporthall, golfbanor och 4H-gård på bara några minuter.

På Tuve torg har du allt du behöver för att ha en lätt vardag. Vårdcentral, apotek, tandläkare, två mataffärer och ett nyöppnat Nordic wellness gym. Du har även en lunchrestaurang som på även serverar pizza.

Inom några minuter finner du hela sex skolor där Fridaskolan kanske är den mest kända och populära. Under 2021 förväntas den nybyggda Glöstorpsskolan invid Tuve torg stå färdig. Skolan är för årskurs 4 till 9. Nolehultsvägens förskola är en nybyggd förskola som blir en naturlig mötesplats för barn och nyblivna föräldrar.

Den närmsta omgivningen består av Sankt Jörgen som är känd för sitt spa, underbara restaurang och golfbana. 

Från Tuve går buss 17 som först tar dig till Hjalmar Brantingsplasen med anknytning till resten av Göteborg och behöver du  ta dig centralstationen mitt i centrum så tar det ca 18 minuter med samma buss. Bussarna går var 4e minut under stora delar av dagen.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
66 Kvm (Säljarens uppgift)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
345
Lägenhetsnr LMV:
1403
Tillträde:
Enligt överenskommelse
Byggnadstyp:
Gathus
Byggnadsår:
2016
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Ja
Våning:
4 av 6
Hiss:
1
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud:
Telia Triple Play
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Huvudsakligt väderstreck:
Som nytt
Avgift:
3592
Ingår i avgiften:
I avgiften ingår värme, digital-TV, IP-telefoni samt bredband. Kostnad för varm-och kallvatten samt hushållsel debiteras enligt enskilt förbrukning.
Andelstal, förening:
1,32233 %
Andelstal, ägande:
1,22992 %
Överlåtelseavgift:
1183
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
88
Energiprestanda:
88 kWh/Kvm och år
Energiklass:
D
DRIFTSKOSTNAD El:
183 /mån
2200 /år
DRIFTSKOSTNAD Vatten/Avlopp:
100 /mån
1200 /år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
185 /mån
2225 /år
Driftskostnader totalt:
469 /mån
Driftskostnader kommentar:
I angiven driftskostnad för en persons hushåll ingår hushållsel inklusive elnät ca 2.200kr/år, hemförsäkring ca 2.225.kr/år samt vatten ca 1.200kr/mån. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på de faktiska levnadsförhållandena.
Förening:
HSB BRF Blåsippan i Göteborg
Org.nr:
769618-6407
011
02
04
025
017
020
012
021
015
014
024
023
026
016
09
018
03
05
06
07
028
01
08
4h gård 1
01
05
03
04

Planritningar

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.