Monsungatan 32 Eriksberg / Göteborg

Rum: 1 ROK
Boarea: 29 Kvm
Avgift: 1 107 KR/MÅN
Pris: 2 695 000 KR

Observera den låga avgiften! Möblemang ingår i det accepterade priset. Inglasad balkong och flertal tillval gjorda för bostaden. Tillträde flexibelt.

Ekparkett i hela bostaden. Vita väggar och vitt exklusivt kakel i köksdelen gör att lägenheten upplevs lyxig och rymlig. Vitvaror från Siemens, badrum med värmegolv och klinkers i grått längs golvet och vitt utmed väggarna. I badrummet finns tvättmaskin.

Ingår i köpet: 

1) Weber gasolgrill Genesis II E-410 Svart + överdrag + gasoltub
2) Apple iMac 21.5" med trådlös tangentbord och mus
3) Manuell espressomaskin från Delonghi med mjölkskummare
4) TV 43" inkl väggfäste
5) hyllor ovanför tv
6) Utemöbler från Mio
7) Gardiner
8) Säng + sängbord
9) Lilla gråa soffan mellan säng och TV. (Renskinn ingår ej)
10) trall och inglasning på balkong medföljer självfallet.

Förening

Brf Compagniet består av två flerbostadshus med en gemensam innergård. Totalt finns det 120 lägenheter samt 3 lokaler, ett 9 våningshus och en tornbyggnad i 13 våningar, samt garage i källare i två plan. Inflyttning påbörjades i januari 2014 och då var samtliga lägenheter tecknade med upplåtelseavtal. Föreningen är fullvärdesförsäkrade via Folksam och det ingår ett kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna. Uppvärmning sker via fjärrvärme. Fastighetsbeteckning Sannegården 66:1.

Avgift:
I avgiften ingår värme och Telia Triple Play. Vattenförbrukning är en obligatoriskt fast avgift tills vidare och läggs på i hyreavin. Hushållselen debiteras även den separat av föreningen. Föreningen beräknar anpassa avgifterna efter antagen inflationsnivå (2 %) samt snitträntan på 3,78% enligt ekonomisk plan. 
TV/Internet: 
Föreningen har tecknat avtal med Telia Triple Play, där abonnemangsavgift för digital tv, bredbandstelefoni och bredband Fiber LAN ingår. 
Gemensamma utrymmen: 
Barnvagnsförråd, cykelförråd, fläktrum, elcentral/fjärrvärmecentral. Till varje lägenhet hör ett förråd, men det finns ytterligare ca 4 st förråd som ännu ej är uthyrda. Vid intresse ring SBC och boka. 
Parkering:
Brf Compagniet har 41 parkeringsplatser i det egna garaget (plan 0 och -1) samt 36 parkeringsplatser i Eriksbergsdockans garagesamfällighet (även kallad bergrummet). Dessa platser är vigda för bostadsrättsinnehavarna i Brf Compagniet. Kön börjar och går via Eriksbergsdockans garage till Brf Compagniets garage. Det innebär alltså att när en plats blir ledig i Brf Compagniets garage tillfrågas alltid den första i turordningslistan (den tidigast tecknade med parkeringsplats i Eriksbergsdockans garage) om intresse av parkeringsplats i Brf Compagniets garage och så vidare i turordning. Detta för att den första i kölistan (den tidigast tecknade utan parkeringsplats) ska kunna få parkeringsplats i Eriksbergsdockans garage. 
Vidare kan innehavarna av en bostadsrätt aldrig ha fler än högst en P-plats (undantag för MC-plats).
Hyran för P- och HC-plats i Brf Compagniets garage är f.n. 1 000 kr/plats och månad.
För vissa parkeringsplatser i Compagniet finns tillhörande extraförråd placerat framför parkeringsplatsen. Dessa förråd kan endast hyras ihop med respektive parkeringsplats och kan inte sägas upp enskilt. Till dessa parkeringsplatser tillkommer en extra förrådsavgift á 700 kr/m2 och år.
Just nu driver föreningen ett projekt för att ev installera laddstationer för elbilar för att bli mer attraktiv på marknaden för framtida försäljningar och för att möta framtidens klimatsmarta lösningar och hållbarhet.
Ekonomi:
Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av SBC. Ekonomisk plan är upprättad.Föreningen har en mycket god ekonomi och likviditet. Avgifterna har varit oförändrade de senaste åren och föreningen ser inte att det kommer att hållas oförändrade under 2018.
Underhållsplan:
Tillsammans med vår förvaltare SBC har vi tagit fram en underhållsplan, enligt rekommendation. Syftet med planen är att säkerställa att föreningen gör tillräckliga årsvisa kapitalavsättningar för att kunna bekosta framtida underhållsbehov av fastigheten. Planen sträcker sig ca 30 år framåt och inkluderar alla viktiga åtgärder såsom underhåll av mark/innergård, byggnad ut- och invändigt, hissar, IT, osv. 
Renoveringar:
Inglasningar av balkonger och terasser har styrelsen tecknat samarbetsavtal med Lumon AB. Uppgraderingar av husets skalskydd har genomförts i forma av förstärkande brytskydd av dörrar samt entrédörrar. 2 års besiktning har genomförts och alla punkter som hade anmärkningar ska ha åtgärdats. Belysning vid vid sopnedkasten har installerats. Inga övriga renoveringar är inplanerade 2018.
Förvaltning:
Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av SBC.
Överlåtelseavgift betalas av säljaren och kostar 1137,50 kronor (2,5 % av prisbasbeloppet). Pantsättning betalas av pantsättaren och kostar 455 kronor (1% av prisbasbeloppet).

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
29 Kvm (Enligt lägenhetsförteckning)
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
51503
Lägenhetsnr LMV:
32-1503
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2014
Fönster:
3-glas
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
5
Hiss:
1
Tv- internetutbud:
Telia
Uppvärmning:
Fjärrvärme och värmepump/frånluft
Radon:
Utförd
Avgift:
1107 kr
Ingår i avgiften:
Värme och Telia triple play
Ingår ej i avgiften:
Vatten och el
Andelstal, förening:
0.39460 %
Andelstal, ägande:
0.30209 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Pantsättningsavgift:
448 kr
Överlåtelseavgift:
1120 kr (Betalas av buyer)
Energistatus:
Utförd
Energiklass:
C
DRIFTSKOSTNAD El:
100 kr/mån
1200 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
83 kr/mån
1000 kr/år
Driftskostnader totalt:
183 kr/mån
Förening:
BRF Compagniet

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Viktor Strahl

Viktor Strahl

Fastighetsmäklare
HD-Monsungatan-32-21-aug-13
HD-Monsungatan-32-21-aug-9
HD-Monsungatan-32-21-aug-19
HD-Monsungatan-32-21-aug-14
HD-Monsungatan-32-21-aug-18
HD-Monsungatan-32-21-aug-16
HD-Monsungatan-32-21-aug-17
HD-Monsungatan-32-21-aug-21
HD-Monsungatan-32-21-aug-6
HD-Monsungatan-32-21-aug-3
Monsungatan 32 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.