Brunnehagen 41 Tuve / Göteborg

Rum: 2 ROK
Boarea: 62 Kvm
Avgift: 4 258 KR/MÅN
Pris: 1 780 000 KR

Välkomna en trappa upp till denna fina tvåa. Bostaden präglas av stora fönster partier och härlig ljus atmosfär.

Ljusgråa väggar, vita lister och vacker vit laserad ekparkett, ramar in bostaden i en modern och tidlös stil. Badrummet är renoverat med praktisk tvättpark som underlättar vardagen.

Balkongen sätter pricken över i:et då den är inglasad, belägen i soligt söderläge. Under de kyligare månaderna kan ni med fördel avnjuta av en go kopp te medans regnet smattrar mot glasrutorna.

Varmt välkomna att kontakta Bruna för bokning av visningstid!

HALL

Vitlaserat ekparkett och målade väggar i ljusgrå nyans. Möblerbar hall med förvaring i en inbyggd garderob samt en skjutdörrsgarderob.

VARDAGSRUM

Vitlaserat ekparkett och målade väggar i ljusgrå nyans. Rymligt vardagsrum med plats för väl tilltagen soffgrupp med tillhörande möblemang samt matsalsmöbel om så önskas.

KÖK

Laminatgolv i ek imitation och vita väggar. Köksinredning i vitt och ovan arbetsbänken sitter vitt kakel. Utrustningen består av kyl, frys, spis med ugn samt fläkt. Matplats för 4-6 personer. 

SOVRUM

Vitlaserat ekparkett och väggar i ljusgrå nyans. Plats för dubbelsäng med tillhörande möblemang. Förvaring i skjutdörrsgarderob. Utgång till bostadens balkong.

BADRUM

Ljusgrått klinkergolv och vita helkaklade väggar samt en dekorativ bård i ljusgrått. Badrumsutrustningen består av vägghängd WC, dusch med vikbara glasdörrar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt handdukstork. Här finns även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare av fabrikat Bosch, 2017.

RB BRF TUVEHUS NR 6

RB Brf Tuvehus 6 är en äkta förening som bildades 1965.

Föreningen äger fastigheterna Tuve 51:1-3, Tuve 12:23 samt Tuve 12:32 i Göteborgs kommun. I föreningen finns 426 bostadsrätter samt en hyreslokal. Byggnaderna är uppförda 1970-72.

Föreningens ekonomi:
Överlåtelseavgiften (som betalas av köparen) är 2,5% av basbeloppet. Pantsättningsavgiften är 1% av basbeloppet per pant.

Allmänt:

Föreningen har fem tvättstugor som är belägen på källarplan. Tvättstugorna är utrustade med fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkrum och en mangel. I föreningen finns även styrelserum och en festlokal att hyra. Vidare finns bastu, cykelrum, barnvagnsrum och mopedrum.

Fina planterade innergårdar med utemöbler och lekplatser.

Renoveringar/underhåll:
2012/13 utfördes det största renoveringsprojektet i föreningens historia. Nya badrum, avloppsstammar, fastighets-el i alla lägenheter och allmänna utrymmen, nya fläktar och tilläggsisolering på vindarna.
2016 genomfördes fasadarbeten.
2017/18 byggdes föreningens balkonger ut och glasas in.
2020 renoverades föreningens bastu.

Föreningens pågående underhållsprojekt är renovering av en tvättstuga, fritidslokal samt ventilationskontroll. Föreningen följer en underhållsplan som uppdateras årligen.

TV/Internet:
Bredband tecknas separat av lägenhetsinnehavaren, förberett via Bredbandsbolaget (FiberLan). Föreningen för diskussioner om gemensamt upphandlat avtal för TV och bredband.

Parkering:
P-plats finns på 343 avgiftsbelagda parkeringsplatser med respektive utan el-anslutning - separat kö - uthyrning söks direkt via Riksbyggen EKC i Västerås. P-plats utan el 175 kr/mån och med el 300 kr/mån. Det finns även bra möjligheter för MC och mopedparkering. Föreningen har även 29 stycken gästparkeringar samt 3 stycken handikapplatser.

Uppgifterna är uppdaterade 2020-09-20.

Angiven information ovan kommer ifrån föreningens hemsida, föreningens dokumentation samt från styrelsen. Om denna information är viktig för din affär råder vi dig att kontrollera den själv. Vi som mäklare ansvarar ej för att denna information är korrekt.

OMRÅDE

Tuve är en naturnära stadsdel med flera stora parker, promenadsträckor och friluftsaktiviteter. Härifrån når du sporthall, golfbanor och 4H-gård på bara några minuter.

På Tuve torg har du allt du behöver för att ha en lätt vardag. Vårdcentral, apotek, tandläkare, två mataffärer och ett nyöppnat Nordic wellness gym. Du har även en lunchrestaurang som på även serverar pizza.

Inom några minuter finner du hela sex skolor där Fridaskolan kanske är den mest kända och populära. Under 2021 förväntas den nybyggda Glöstorpsskolan invid Tuve torg stå färdig. Skolan är för årskurs 4 till 9. Nolehultsvägens förskola är en nybyggd förskola som blir en naturlig mötesplats för barn och nyblivna föräldrar.

Den närmsta omgivningen består av Sankt Jörgen som är känd för sitt spa, underbara restaurang och golfbana. 

Från Tuve går buss 17 som först tar dig till Hjalmar Brantingsplasen med anknytning till resten av Göteborg och behöver du  ta dig centralstationen mitt i centrum så tar det ca 18 minuter med samma buss. Bussarna går var 4e minut under stora delar av dagen.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
62 Kvm (Enligt lägenhetsförteckning)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
415
Lägenhetsnr LMV:
1103
Byggnadstyp:
Gathus
Byggnadsår:
1971
Balkong:
Inglasad balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1 trappa upp
Hiss:
0
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud:
Telenor
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
4258 kr
Ingår i avgiften:
I avgiften ingår värme, kallvatten, TV, bredband och bostadsrättstillägg. Kostnad för varmvatten och hushållsel debiteras efter enskild förbrukning.
Andelstal, förening:
0.21676 %
Andelstal, ägande:
0.22178 %
Överlåtelseavgift:
1183 kr
Energistatus:
Utförd
Energiförbrukning:
131
Energiprestanda:
131 kWh/Kvm och år
Energiklass:
E
DRIFTSKOSTNAD El:
267 kr/mån
3200 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Vatten/Avlopp:
75 kr/mån
900 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
492 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
I angiven driftskostnad för två persons hushåll (2 vuxna, hushållsel ca 3 200 kr/år, V/A ca 900 kr/år och hemförsäkring ca 1 800 kr/år. De faktiska kostnaderna kan variera beroende på familjesammansättning och levnadssätt.
Förening:
RB BRF Tuvehus 6
Org.nr:
757202-6362

Planritningar

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.