fbpx Nordostpassagen 55 – URBAN by ESNY

Nordostpassagen 55

  • 3 rok
  • 83 kvm
  • VÅN 2 av 6 HISS
Vill du bo centralt med egen Walk-in-Closet, stort, lyxigt badrum och inglasad balkong?
Denna 3:a i Masthugget-Linné och populära Nordostpassagen erbjuder allt för ett bekvämt, nytt hem. Lägenheten har stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus och en öppen planlösning med generös takhöjd som ger en rymlig känsla och gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Här finns även en fransk balkong i vardagsrummet samt rymlig klädkammare för extra förvaring.
Badrummet har egen tvättavdelning och stort badkar för hemma-Spa-känslan och den inglasade balkongen fungerar som ett extra rum för att njuta av morgonsolen med utsikt mot innergården.
Det moderna köket är stilrent och funktionellt, utrustat med högkvalitativa vitvaror och gott om arbetsyta samt plats för stort matbord för släktmiddagen och familjevänner.
Här har du tillgång till egen garageplats i föreningen och närhet till matbutik, gym och skolor med bara några meters avstånd från bostaden.

Nordostpassagen ä ett eget litet samhälle som blivit populärt tack vare sin närhet till både stadens puls och natursköna grönområden. Här finns utmärkta kommunikationer, med nära till buss- och spårvagnshållplatser. I närområdet finns också ett brett utbud av Linnés restauranger, caféer och butiker , vilket gör det till en idealisk plats för både barnfamiljer och unga par.
Nordostpassagen 55 Intresseanmälan
Ansvarig Mäklare Izabella
Fawaz

Vill du veta mer kontakta mig på 070-735 06 00 eller izabella@urbanbyesny.se

Kontakt
Sälj med oss Få kontakt med en mäklare som är expert på just ditt område
eller ring oss direkt på 08 935 965.
Kontakt