Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Vega Allé 100 Vega / Handen / Haninge

Rum: 1 ROK
Boarea: 31 Kvm
Avgift: 1 783 KR/MÅN
Pris: 1 595 000 KR

JURIDISK PERSON ACCEPTERAS!

Bo bekvämt i markplan med en generös uteplats på 11 kvm i bästa solläge. Ett välplanerat hem med genomtänkta sociala ytor, mycket ljusinsläpp och stilren design. Här väntar det bästa av två världar med naturen som granne och goda kommunikationer till Stockholm city. INFLYTTNING 1/9-2019

Allmänt

 

ENTRÉ

Hall med klinkergolv med övergång till ett vitpigmenterat ekparkettgolv vilket ligger genomgående i resterande del av lägenheten. I anslutning till hallen finns det goda förvaringsmöjligheter. 

BADRUM

Badrummet är praktiskt placerat i hallen med närhet till sovrummet. Badrummet följer bostadens stilrena formspråk med vita helkaklade väggar och gråbeige klinker på golvet. Utrustat i form av wc, handfat med kommod . Tvättmaskin och torktumlare. Badrummet erbjuder även golvvärme och handdukstork. 

KÖK

Köket är modernt inrett i harmoniska toner som tillsammans med snygga vitvaror bjuder på en stilsäker och tidlös design. Goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av spis med induktionshäll, kolfilterfläkt, integrerade vitvaror: kyl- och frys, kombinerad ugn/micro och diskmaskin. Köket erbjuder social planlösning och mycket ljusinsläpp. 

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är generöst tilltaget i sin storlek och erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Härifrån nås uteplatsen med tak i bästa solläge. Öppna dörren under sommarhalvåret och låt luften strömma genom bostaden. Uteplatsen är rymlig med plats för loungemöbler och grill.

SOVALKOV

Förrådet som också kan användas till sovalkov.

 

För ytterligare rumsbeskrivning, vänligen läs dokumentet "RUMSBESKRIVNING"

Brf Slänten 1

 

Brf Slätten innehar 103 lägenheter i flerfamiljshus, alla med bostadsrätt.

Gemensamma utrymmen: Takterrass och soprum.

Ingen parkering inom fastigheten. Möjlighet kommer finnas att hyra i närliggande garage

Läs mer om föreningen på deras hemsida: https://slantenvega.se/slanten/

VEGA

 

Föreställ dig ett liv som är lite skönare. En helt ny stadsdel som tagit ett helhetsgrepp på vardagslogistiken och är nära allt som ger själen energi. Där det är lika enkelt att ta sig in till stan som in i skogen eller ut i skärgården. Där gårdar och utrymmen mellan bostäder uppmuntrar till umgänge och spontana möten. Där planlösningarna är noga uttänkta utifrån den moderna människans behov.

KOMMUNIKATION

Det kommer att vara lätt att ta sig till och från Vega, vare sig man vill åka pendeltåg, buss eller bil. Utformningen av den nya pendeltågsstationen fokuserar på effektiva flöden för resenärerna med dubbla rulltrappor och enkla anslutningar, så att det ska vara enkelt att ta bussen, cykeln eller bilen till pendeln. Ett busstorg kommer att finnas i direkt anslutning till stationen med förbindelser mot Skogås, Farsta och Haninge Centrum. En stor cykelparkering byggs nära entrén, och bredvid stationen kommer det finnas 200 parkeringsplatser. I maj 2015 togs det första spadtaget och under våren 2019 ska stationen stå klar.

Vega kommer att få en egen avfart och påfart till motorvägen som kommer att göra bilresan till och från Vega sex minuter kortare och slussa ut biltrafiken bort från bostadsområdena. På så sätt ökar trafiksäkerheten för gående och cyklister i Vega, som kommer att knytas samman med övriga delar av Haninge genom cykel- och gångstråk.

HÅLLBARHET

I Vega ska det vara lätt att välja det klimatsmarta alternativet. Gång- och cykelvägar ska prioriteras framför biltrafik. Elbilar ska vara möjliga att ladda på flera ställen, och det ska finnas många cykelparkeringar. Matavfall komposteras enkelt lokalt eller samlas upp separat och insamling av glas, papper, metall och batterier ska kunna göras vid bostaden.

Vega kommer att vara ett lågenergisamhälle, där byggnader, utrustning, gatubelysning, vatten och avfall tillsammans förbrukar så lite energi som möjligt. Byggnationen ska vara tät där den bästa tillgängligheten till kollektivtrafik finns. Varje del av Vegas planeringsprocess präglas av ett hållbarhetstänk, även själva byggfasen. Byggmaterialen ska återvinnas och energianvändningen vid byggnationen ska hållas låg.

Självklart kommer den gröna stadsdelen att vara grön även till färgen – fruktträd och bärbuskar ska premieras i offentliga planteringar, gröna öar ska planteras vid parkeringar och vegetation ska uppmuntras på fasaderna. Sedumodlingar på taken bidrar ytterligare till den gröna stadsdelen, både ur ett praktiskt och estetiskt perspektiv.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
31 Kvm
Rum:
1 rum och kök
Lägenhetsnr:
4-1003
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Balkong:
Egen uteplats
Våning:
BV
Hiss:
1
Ventilation:
Till och Frånluft med återvinning
Tv- internetutbud:
Bredband och basutbud tv från ComHem 1000/1000 -182 kr/mån
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
1783 kr
Ingår i avgiften:
kallvatten
Ingår ej i avgiften:
Bredband och TV (182kr/mån)
Andelstal, förening:
0.5508 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Behövs ej
DRIFTSKOSTNAD Värme:
100 kr/mån
1200 kr/år
DRIFTSKOSTNAD El:
200 kr/mån
2400 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
450 kr/mån
Förening:
BRF Slänten 1
Org.nr:
769635-0581
Vega Alle? 100-5
P1111754
sbbsfb-2
Vega-Slanten-vy-fr-soder
Vega Alle? 100-34
Vega Alle? 100-3

Planritningar

Vega Allé 100 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.