Lackerargränd 3 Huddinge

Rum: 2 ROK
Boarea: 47 Kvm
Avgift: 2 915 KR/MÅN
Pris: 2 395 000 KR
Bud: 2 400 000 KR

Varmt välkomna till denna väldisponerade tvårummare med stor balkong! Bostaden är i mycket bra skick och präglas av ljusa och moderna materialval. Genomgående ekparkett, bra förvaring och öppen planlösning är några få av attributen i denna bostad i en mycket stabil förening. Måste upplevas på plats!

Här bor du i en populär förening med trevliga omgivningar. Det finns även en gemensam takterrass med utekök, som går att utnyttja året om. Direkt närhet till bland annat Sjödalsparken, Huddinge centrum samt kommunikationer. Detta är ett område som är lätt att trivas i.

Varmt välkommen på visning.

Interiör

HALL: Välkomnande hall med plats för avhängning och gott om förvaring i form av skjutdörrsgarderober. Parkettgolv och vitmålade väggar är genomgående i hela bostaden. Säkerhetsdörr.

KÖK: Mycket stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet. Köksinredning i vitt med mörkt kaklat stänkskydd. Maskinparken består av: integrerad ugn och micro, spishäll, fläkt, diskmaskin och kyl/frys i rostfritt. Här finns även plats för matbord.

VARDAGSRUM: Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp samt övrigt möblemang.

SOVRUM: Bra sovrum med plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Skjutdörrsgarderober längs med ena väggen utgör förvaringen.

BADRUM: Stort helkaklat badrum med grå klinker på golv och vita kaklade väggar. Badrummet är utrustat med golvvärme, duschhörna, tvättmaskin, tvättställ med kommod, wc, handdukstork.

Föreningsinformation

OM FÖRENINGEN 
Brf Sjödalsterrassen 2 består av ett flerbostadshus med 5 trapphus, 109 st lägenheter med garage i markplan. Barnvagns- och rullatorplats finns vid alla entréerna. I markplan bredvid trapphus 4 finns även en lokal om 78 kvm. Lokalen hyrs ut av bostadsrättsföreningen. Ytterligare en lokal om 300 kvm finns inom föreningen.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
Det finns två cyklelförråd som nås från Sjödalsvägen. Soprum finns vid trapphus 3 och takterrassen nås via trapphus 3 och 4. På takterassen finns ett utekök med grill och sittgrupper för trevligt umgänge. Alla lägenheterna har ett eget förrådsutrymme på entréplan. 

PARKERING
I garaget, som ligger i husets markplan, kommer det att finnas 57 st bilplatser som nås med hiss via trapphus 4. Ett antal platser kommer att förberedas för laddning av elbil.

Områdesinformation

Bostaden ligger precis intill Huddinge centrum som är ett populärt centrum med goda möjligheter till shopping. Runt Forelltorget och Sjödalstorget erbjuds ett stort utbud av butiker (ca 80 st), apotek, livsmedel, restauranger, bank, postservice etc.

Huddinge har ett gott utbud av skola och barnomsorg för alla årskurser. Några exempel är Förskolan Falken, Sjödalsgymnasiet och en station bort ligger även Södertörns Högskola.
För mer information om skolor och barnomsorg besök gärna:
http://www.huddinge.se/Forskola-och-skola/

Huddinge Centrum har sin egen pendeltågsstation från vilken du når Stockholm central på ca 15 minuter. Invid pendelstationen ligger Huddinges bussterminalen där man finner ett stort antal busslinjer som tar en åt alla olika håll.


Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
47 Kvm (Föreningens information)
Rum:
2 rum och kök
Varav sovrum:
1
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
1-1201
Lägenhetsnr LMV:
1201
Byggnadstyp:
flerfamiljeshus
Byggnadsår:
2018
Fönster:
3-glas
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2
Hiss:
1
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud:
Telia
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Huvudsakligt väderstreck:
Som nytt
Avgift:
2915 kr
Ingår i avgiften:
inkl värme, kabeltv och bredband
Andelstal, förening:
0.80180 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1162 kr (Betalas av buyer)
Energistatus:
Behövs ej
DRIFTSKOSTNAD El:
175 kr/mån
2100 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
125 kr/mån
1500 kr/år
Driftskostnader totalt:
300 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Driftkostnaden varierar och beror på den enskilda förbrukningen.
Förening:
Brf Sjödalsterassen 2
Parkering:
Typ: Garage

Visningar

Inga visningar

Senaste bud

    Budgivare 1: 2 400 000 kr
_HEO0517 copy
_HEO0520 copy
_HEO0536 copy
_HEO0510 copy
_HEO0506 copy
_HEO0497 copy
_HEO0529 copy
Lackerargrand_3_1145885_10014579
Lackerargrand_3_1145885_10014577
_HEO0540 copy

Planritningar

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.