Gaffelseglet 50 vån 1 Vega / Haninge / Stockholm

Rum: 2 ROK
Boarea: 44 Kvm
Avgift: 2 410 KR/MÅN
Pris: 1 995 000 KR

Här erbjuds en helt nybyggd, välplanerad och modern tvåa med högt i tak (2,7m), fina ytskikt, fransk balkong samt flera stilfulla tillval. En arkitektritad lägenhet med modern utrustning och optimal planlösning. Här är det bara att flytta in och koppla av!

De som har ritat och utformat fastigheterna är Vera Arkitekter Stockholm som har lyckats skapa en unik arkitektur. Lägenheten består bland annat av en stor och luftig sällskapsyta samt goda förvaringsmöjligheter. I Vegastaden kommer du att bo granne med naturreservat men samtidigt med ett centralt läge nära affärer och goda kommunikationsmöjligheter. 2019 invigdes den nya pendeltågsstationen Vega som når Stockholm City på 20 minuter. Planerad inflyttning sker sommaren 2019.

Allmänt

HALL
Du kliver in i en ljus rymlig hall, med möjlighet för goda avhängning möjligheter. Vita väggar och Ekparkett på golv

BADRUM 
Ljust kaklade väggar och mörkgrått klinker på golvet. I badrummet finns tillval såsom takbelysning. Utöver det är badrummet utrustat med WC, duschhörna, spegelskåp, handdukstork samt handfat. Här finner du även en kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

VARDAGSRUM/KÖK
Från hallen kommer du in i lägenhetens vardagsrum och kök. Den välplanerade och stilrena köksdelen består av vita skåpsluckor, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn samt två diskhoar med blandare av mässing. Köket har ekparkettgolv och vitmålade väggar. Kakel över arbetsytan, laminatbänkskiva,belysning under skåp. Ett mycket trevligt vardagsrum med fönster i två väderstreck som släpper in fint dagsljus. 

SOVRUM
Från vardagsrummet når du sovrummet som även här har vitmålade väggar och ekparkett. Här finns förvaring i form av en garderob och ett linneskåp. 

Tillval

Kök
Kakel/Klinker: White matt 600x600
Luckor: Maja F20 Vit
Handtag: Mässing
Bänkskiva: Vit
Diskbänk: Frame FR605X
Blandare: EVO 184

Badtvätt
Kakel/Klinker: Bricmate M1515 Statuario Honed
Färg: Målat tak vit
Handtag: Svart/krom
Blandare: Takduschpaket krom

Generellt
Handtag: Mässing

Brf Las Vega

Bostadsrättsföreningen Las Vega innehåller 103 ljusa bostadsrätter med stilrena materialval. Arkitekten har tagit fram en mix av lägenheter som varierar mellan 23 och 92 välplanerade kvadratmeter. Oavsett storlek har alla lägenheter öppen planlösning med allrum för umgänge och matlagning med familj och vänner och gott om förvaringsutrymme med eget förråd i lägenheten. Las Vega är bostadsrättsföreningen med fokus på hållbarhet, gemenskap, förvaring och detaljer.

Kvarteret Las Vega får ett eget signum i form av ett karaktärskapande ljuskonstverk, ett programmeringsbart ljusspel som integreras i två av gavelfasaderna. Kvarteret är utformat i samverkan med Sundell Arkitekter och får en tilltalande variation på fasadmaterial, kulör och höjdskillnader för att skapa en ombonad boendemiljö. Tre gemensamma takterrasser där solen når in från alla väderstreck ger en extra dimension!

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
44 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
2
Varav sovrum:
1
Lägenhetsnr:
4003
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Balkong:
Fransk balkong
Våning:
1
Hiss:
1
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
2410 kr
Ingår i avgiften:
Värme, kallvatten
Ingår ej i avgiften:
varmvatten debiteras efter individuell förbrukning+obligatoriskt tillägg om 150 kr för bredband, kabel-tv och ip-telefoni.
Andelstal, förening:
0.874 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Förening:
Brf Las Vega
Org.nr:
769634-0004

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

vega_torgvy_170216
vega_takterrass
P1122185
P1122195
P1122197
P1122204

Planritningar

Las Vega copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.