Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Ormingeringen 62A Saltsjö-Boo / Nacka

Rum: 2 ROK
Boarea: 59.3 Kvm
Pris: 2 995 000 KR

Med oslagbart läge i Västra Orminge finner du denna välplanerade lägenhet med två balkonger och öppen planlösning. Lägenheten karaktäriseras av mycket ljus, sober färgsättning, vacker ekparkett och stora fönsternischer. De exklusiva materialvalen ger bostaden det lilla extra för att få dig att trivas. Denna bostad måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Interiör

Hall
Inbjudande hall som öppnar upp hela lägenheten. Här finns det gott om plats för upphängningsmöjligheter samt en rymlig garderob. Säkerhetsdörr samt städskåp. Golv av ekparkett samt klinkerruta i grått på golv innanför entrédörr.

Kök
Modernt fullutrustat kök med mörka skåpsluckor och vitt kalkel ovan. Stora arbetsytor, bänkskiva i sten och diskho i rostfritt. Köket är utrustat med induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn och fläkt. Kyl och frys i rostfritt stål. Maskinell utrustning av märket Siemens. Kök och vardagsrum och matplats disponeras i öppen planlösning med många olika kombinationer till möblemang.

 

Vardagsrum
Luftigt och ljust vardagsrum med utgång till balkong. Ekparkett på golv, stora fönsterpartier och ljust målade väggar. Här finns plats för stor soffgrupp samt övrigt möblemang. Vardagsrum i öppen planlösning mot kök. Denna lägenhet är försedd med två balkonger med utgång från vardagsrummet och sovrummet. Betonggolv, räcke i svart smide.

Sovrum
Rakt fram från hallen ligger ett rofyllt och rymligt sovrum. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och goda förvaringsmöjligheter i garderob. Utgång till balkong med plats för mindre möblemang.

Badrum
Helkaklat badrum med klinkergolv och elektrisk golvvärme. Duschhörna med duschväggar, wc-stol, handfat med kommod, spegelskåp med belysning ovan. Badrummer även utrustat med tvättmaskin samt torktumlare från Siemens. Helkaklade väggar i vitt och klinkergolv i grått.

Brf Ormingeringen 62 i Nacka

Brf Ormingeringen 62 är en förening som bebyggdes med inflytt under november/december 2016. Byggherre är RW Bostad. Föreningen omfattar 55 lägenheter i två fristående byggnader på vardera 4 våningar. Det finns lägenheter från 1 till 5 RoK.

Arkitekten har lyckats anpassa husen till området med rätt känsla, gröna sedumtak samt efterfrågade balkonger och uteplatser. Husen har luftigt mellanrum för bästa utnyttjande av föreningens mark. I husens entréplan finns lägenhetsförråd samt föreningens teknikrum. Hiss finns till alla plan, liksom utrymme till barnvagnar och cyklar på ett flertal ställen. P-platser finns till de flesta lägenheterna.

Överlåtelseavgift om 2,5 % av gällande prisbasbelopp, tas ut av föreningen i samband med överlåtelse. Betalas av köpare.
Pantsättningsavgift om 1 % av gällande prisbasbelopp tas ut av föreningen vid pantsättning. Erlägges av pantsättaren per pant. 
Med reservation för ev. ändringar.

LÄGENHETSFÖRDELNING
1 rok, ca 38-48 kvm 8 st
2 rok, ca 46-68 kvm 18 st
3 rok, ca 73-86 kvm 23 st
4 rok, ca 125 kvm 1 st
5 rok, ca 146-164 kvm 5 st

(Alla lägenheter har eget elabonnemang för
hushållsel. Föreningen har ett eget elabonnemang för belysning av gemensamma ytor
såsom i trapphus och utebelysning.)
Ventilation Mekaniskt frånluft. Alla lägenheterna har en egen värmeväxlare.
I månadsavgiften till föreningen ingår värme, vatten samt bredband, kabel-tv och bredbandstelefoni via Telia. Anslutet till Fiber.

GÅRDEN:
Gården består av grönska i form av gräs och buskar. Gångvägar in till husen och cykelställ utanför porten.

Antal lägenheter

55

TV och Bredband

Fiber från Telia finns indraget i fastigheten. Bredband 10/10 ingår i avgiften. Ett grundutbud av digital-TV (kanalpaket Start) ingår i avgiften. 
Varje medlem kan själv utöka till önskat utbud.

Parkering

På fastighetens infart finns 44 parkeringsplatser, varav en handikapplats. Av dessa 44 platser ligger 14 under tak. Tilldelas genom separat kösystem.

Övrigt

FÖRRÅD
Till varje lägenhet finns ett förråd, beläget med smidig access via entrén i husens entréplan.

SOPHANTERING
För hushållssopor finns en sopstation på gården.

ÖVRIGA UTRYMMEN
Cykelförråd finns på entréplan i båda husen. Här finns även teknikrum för drift. På nästan varje våningsplan i vardera hus finns barnvagnsrum. Mellan husen finns flera ytor avsedda för cykelparkering. En fin lekplats finns på gården mellan husen.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
59.3 Kvm
Rum:
2
Varav sovrum:
1
Lägenhetsnr:
1207
Lägenhetsnr LMV:
_______________
Byggnadsår:
2016
Ventilation:
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förening:
HSB BRF Ormingeringen 62 i Nacka
Org.nr:
769629-5950
_G6A6844
_G6A6803
_G6A6833
_G6A6826
_G6A6760
_G6A6768
_G6A6797
_G6A6745
_G6A6813
_G6A6818
_G6A6848

Planritningar

Ormingeringen 62A copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.