fbpx

Rissneleden 163 Rissne / Sundbyberg

Rum: 2.5 ROK
Boarea: 64.5 Kvm
Avgift: 3 497 KR/MÅN
Pris: 3 295 000 KR

Välkommen hem till denna välplanerade tvårummare i nybyggd fastighet i trevliga Sundbyberg. Bostaden disponerar ett rymligt sällskapsrum med öppen planlösning mot kök, rymligt sovrum med intilliggande klädkammare som med enkelhet nyttjas som ett till sovrum/kontor, ett stilfullt och högfunktionellt badrum samt två balkonger. Bostadens två balkonger är rymliga varav en är inglasad, här njuter man av solen under hela dagen. Genomgående har bostaden sobra färgval, vacker ljus ekparkett och maskinell utrustning av hög standard. Här bor man i ett hem som erbjuder fullständig komfort, i en välskött och stabil bostadsrättsförening och med utomordentliga kommunikationer med bl.a. tunnelbana och bussar på nära gångavstånd. Tvärbanan planeras stå färdig 2022 Rissne Station ligger då belägen endast två stationer ifrån Bromma flygplats & Bromma Blocks och tar dig vidare till Mall of Scandinavia.

Interiör

Hall 
Inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med spegeldörrar. Stenlagt golv innanför ytterdörren och väggar målade i vitt. 

Vardagsrum 
Hallen leder vidare in i bostadens stora sällskapsrum. Golv i ljus ekparkett och väggar målade i vitt. Sällskapsrum ligger med öppen planlösning mot matsal och kök vilket skapar en naturlig samlingsplats för bjudningar och firanden. Här ryms soffmöblemang och större matplats. Från bostadens sällskapsrum når man en av de två rymliga balkongerna. 

Kök
Stilrent kök med vita skåpsluckor, stänkskydd i granitkeramik, dubbel sink och generösa bänkytor i svart granit. Maskinell utrustning bestående av induktionshäll, ugn, spisfläkt (återcirkulerande kolfilterfläkt), diskmaskin mikrovågsugn, kyl/frys från Siemens. God förvaring i både över- och underskåp. 

Sovrum 
Rymligt sovrum med härligt ljusinsläpp och utgång till bostadens andra balkong. Balkongen har rofylld och fri utsikt ut mot grönskan. Sovrummet har god plats för större dubbelsäng, sängbord och förvaring. Platsbyggd förvaring med spegeldörrar. 

Klädkammare
Klädkammare som även fungerar utmärkt som kontorsutrymme eller barnrum. Rummet har ett härligt ljusinsläpp och rymmer både sängs, skrivbord eller platsbyggd garderobsförvaring. 

Badrum
Ljust och stilrent badrum med vitt kakel på väggarna och grå hexagon klinker på golv med underliggande golvvärme. Badrummet är utrustat med dusch, wc, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, spegelskåp och kommod. Tvättmaskin och torktumlare är från Siemens. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns arbetsbänk och förvaring i skåp. 

Förening

Brf Grönkulla bildades 2016. Fastigheten stod färdigställd 2019 och består av 115 bostadsrättslägenheter och en lokal. Föreningens mark är friköpt och föreningen är en äkta bostadsrättsförening. 

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5%  och pantsättningsavgift på 1% av årets prisbasbelopp. Föreningen accepterar inte förvärv av juridisk person. Delat ägarskap accepteras för makar, sambor samt registrerat partnerskap. Föreningen har ingen beslutad avgiftsförändring. 

Föreningen disponerar 49 stycken parkeringsplatser, varav fem av dessa har laddstolpe. Parkeringsplats utan laddstolpe kostar 1250 kr/månad och parkeringsplats med laddstolpe kostar 1550 kr/månad + elförbrukning. Föreningen har även en gemensam bilpool. 

I fastigheten finns barnvagns- och cykelförråd. Det finns inget genomfört eller planerat underhåll av fastigheten inom de närmsta åren då fastigheten färdigställdes 2019. 

Område

Rissne är beläget i den västra delen av Sundbyberg mellan Bromsten och Duvbo. I Rissne bor man med närhet till trevliga naturområden så som Lötsjön och Ulriksdals friluftsområde. Sundbybergs torg ligger på behändigt avstånd med stort butiksutbud, trevliga restauranger och kaféer. 

De senaste åren och kommande år har det lagts och kommer läggas stora insatser kring att skapa fler bostadsområden, utökad kommunaltrafik och större butiks- och restaurangutbud i området. Bland annat förbereds det för att bygga ut tvärbanan som ska löpa genom Rissne till Ursvik. Rissne tvärbanestation planeras vara färdigt redan 2022! En kort promenad till tvärbanan för att smidigt åka till Bromma blocks och dess svårslagna shoppingmöjligheter. Det byggs även lokalgator till de nya bostadsområdena. Rissne Centrum har för närvarande flertalet butiker och restauranger men kommer inom den närmaste tiden berikas ytterligare tack vare den nya tvärbanan. 

Flera stormarkander såsom Willys, Coop och Hornbach ligger på kort avstånd. Det finns flertalet skolor och förskolor i närområdet, bland annat Engelska skolan. 

 

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
64.5 Kvm (Föreningens information)
Rum:
2.5 rum och kök
Varav sovrum:
1.5
Badrum:
1
Lägenhetsnr LMV:
1203
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2019
Fönster:
3-glas
Balkong:
Två balkonger
Förråd:
Källarförråd
Våning:
2
Hiss:
1
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud:
Sundbybergs Stadsnät / Basutbud ingår i avgift.
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
3497 kr
Ingår i avgiften:
Värme, vatten, medlemsavgift till M, brf-tilläggsförsäkring samt basutbud för TV.
Ingår ej i avgiften:
El, hemförsäkring
Andelstal, förening:
0.83883 %
Överlåtelseavgift:
1190 kr (Betalas av buyer)
DRIFTSKOSTNAD El:
300 kr/mån
3600 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
150 kr/mån
1800 kr/år
Driftskostnader totalt:
450 kr/mån
Förening:
Brf Grönkulla
Org.nr:
769632-0121
Rissneleden 163-008
Rissneleden 163-004
Rissneleden 162-003
Rissneleden 162-006
Rissneleden 162-001
Rissneleden 163-007
Rissneleden 163-003
Rissneleden 163-013
Rissneleden 163-001
Rissneleden 163-020
Rissneleden 163-019
Rissneleden 162-008

Planritningar

Rissneleden 163 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.