Rorgängargatan 3 Hammarby Sjöstad / Stockholm

Rum: 3 ROK
Boarea: 65 Kvm
Avgift: 4 689 KR/MÅN
Pris: 4 995 000 KR

Takterrass, balkong och eldstad på översta våningen gör detta till en helt unik lägenhet i Sjöstaden! Terrassen löper längs hela lägenheten med sol från lunch till sen kväll. Balkongen bjuder på morgonsol till kaffet. Takhöjd om 3,35 m samt stora fönsterpartier i samtliga rum ger lägenheten ett härligt ljus.

Brf innehavet ligger perfekt belägen mellan hållplats Sickla Udde vid Sjöstadsviken och populära Ekbacken.
Lägenheten har ett sjönära läge, nära till sickla kanal med bryggor och promenadstråk.
Restauranger och 10 minuters promenad till Sickla köpkvarter med sitt välsorterade sortiment av butiker. Fastigheten ligger nära till skolor, gym och i direkt anslutnings till tvärbana och bussar.

Interiör

HALL
Ljus och välkomnande hall med svart klinkergolv som tar dig direkt in i lägenheten. Goda förvaringsmöjligheter i form av garderober med spegelväggar.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning till köket, mycket ljusinsläpp med stora fönster samt utgång till terrass. Integrerade hyllor med plats för TV. Ekparkett som sträcker sig till köket samt en eldstad med glasväggar som avskiljer vardagsrummet från hallen. Karaktäristisk vägg i granitfärg som ger ett stilrent intryck.

KÖK
Ljust kök med vit bänkskiva i laminat samt generös takhöjd. Läderhandtag på köksskåpen. Diskho i rostfritt stål och vit blandare som matchar kökets ton. Bland vitvarorna finner vi diskmaskin, spis med keramikhäll och varmluftsugn och fläkt. Köket är också utrustat med ny kyl och frys från Bosch.

BADRUM
I badrummet finns toalett, tvättställ, dusch, spegelskåp samt handdukstork. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin  från Bosch. Värmegolv i svart klinker och vitt kakel med board av blå mosaik.

TERRASS OCH BALKONG
Lägenheten har en terrass samt en balkong. Terrassen nås från vardagsrummet och ligger i sydvästläge och har plats för grill, utemöbler samt övrigt möblemang. Balkongen ligger i anslutning till sovrum 2 med plats för mindre möblemang.   

SOVRUM 1
Master bedroom ligger i anslutning till hallen och har plats för dubbelsäng samt övrigt möblemang. Sovrummet erbjuder stora förvaringsmöjligheter i form av vita garderober med läderhandtag som följer samma stil som köket.

SOVRUM 2
Detta luftiga, ljusa sovrum kan med fördel göras om till kontor. Sovrummet ligger i anslutning till hallen och har utgång till balkong.

Brf Innanhavet 1

BRF INNANHAVET 1
Mycket populär Brf med attraktiva gemensamma faciliteter såsom Orangeri/Festlokal, övernattningslägenhet, odlingslotter och gym. Barnvagnsrum och cykelrum finns i föreningen.

Brf Innanhavet 1 är en äkta bostadsrättsförening som består av 83 st lägenheter varav 5 lägenheter är hyreslägenheter med adresserna Båtbyggargatan 2-28, Lugnets Allé 72-80 och Rorgängargatan 1-7. Föreningen ligger mellan naturreservaten Ekbacken och Hammarby sjö. Huset byggdes 2004 och har ritats av den kända arkitektfirman White. I dirketanslutning finns tvärbana och bussar.

RENOVERINGAR OCH UNDERHÅLL
2014 - Fasadrenovering.
2017 - Takbesiktning med vissa justeringar.
2018 - Ny beläggning av loftgångar på Båtbyggargatan 14.
2018 - Energieffektivisering av fastigheten.

På initiativ av föreningens medlemmar har ett mindre gym färdigställts i källaren av växthuset.

Lokaler: 6st

PARKERINGSPLATSER
Föreningen har 5 st parkeringar på Rorgängargatan.

För att anmäla intresse och ställa sig i kö kontaktar man Nordstaden. Från och med 1:a Juni 2012 är kostnaden 900 kr per månad.

GEMENSAMMA UTRYMMEN  
Tvättstuga, gym, lokaler, barnvagns och cykelrum

FÖRRÅD
Till lägenheten ingår ett stort förråd i källaren på cirka 10 kvm. För boende i föreningen finns det även möjlighet att hyra extra förråd på 18 kvm för 1000kr/mån vid tex renovering eller flytt.

INNERGÅRDEN
På gården finns 30 odlingslotter som boende i Kv. Innanhavet har möjlighet att hyra. Årsavgiften är för närvarande 1.000 kr om året och ger medlemskap i trädgårdsföreningen. Som medlem har du tillgång till din lott, växthuset och gemensamma redskap och du förväntas delta i skötsel av växthuset, viss bevattning samt hålla din lott välskött och odlad.

I växthuset som finns på gården har du möjlighet att förodla plantor, vinterförvara växter eller bara lukta på blommorna. Här förvaras också de gemensamma odlingsredskapen som spadar, grepar och vattenslangar. All odling ska vara giftfri.

Utanför växthuset finns en plats med uppsamlingskärl för trädgårdsavfall som får användas av samtliga boende på gården. 

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
65 Kvm (Enligt lägenhetsförteckning)
Rum:
3
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
83
Lägenhetsnr LMV:
1402
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2004
Balkong:
Ja, två stycken
Våning:
4 av 4
Hiss:
1
Tv- internetutbud:
Kabel-TV finns via ComHem och bredband finns indraget med fiber via Opennet. Husen är ansluna till ibernät för anslutning till bredband, tv och ip-telefoni. Föreningen debiterar utöver månadsavgift 125 kr/månad för den inkluderade tjänsten.
Avgift:
4689 kr
Andelstal, förening:
0.97 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Förening:
Brf Innanhavet 1
Org.nr:
769616-8421
_J8A5527_Web
_J8A5532_Web
_J8A5638_Web
_J8A5651_Web
_J8A5572_Web
_J8A5588_Web
_J8A5470_Web
_J8A5440_Web
_J8A5542_Web
_J8A5457_Web
_J8A5502_Web
_J8A5421_Web

Planritningar

Rorga?ngargatan 3 copy
AnnonsAnton

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.