Storsegelvägen 2 Gröndal Strand / Gröndal / Stockholm

Rum: 3 ROK
Boarea: 80 Kvm
Avgift: 4 333 KR/MÅN
Pris: 4 995 000 KR

- VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS FÖR EN PERSONLIG VISNING PÅ PLATS I LÄGENHETEN - Fantastiska 3 ROK i utsökta Brf Balneum. Hörnlägenhet med 2.70 m i takhjöd, balkong i sydväst om ca 10 kvm och sjöglimt. En storslagen fastighet där den välrenommerade arkitekten Andreas Martin Löf skapat ett unikt boende utöver det vanliga. Omgivande miljö, storslagen arkitektur, interiör design och exklusiva material präglar denna fantastiska lägenhet. Våningen går i ljusa, naturliga färgtoner och generösa glaspartier suddar ut gränsen mellan ute och den ombonade känslan inomhus. Här kan du njuta av slående vacker utsikt, ett fantastiskt ljus och gedigen bekvämlighet året runt. Du har dessutom tillgång till fastighetens exklusiva spa med inomhuspool, bastu och soldäck. Nere vid vattnet har du härliga bryggstråk och i anslutning ligger föreningens gemensamma båt ankrad, fri att utnyttja för dig som bor i huset. Tillträde möjligt fr.o.m. 2018-11-10.

Om bostaden

Fastigheten såväl som lägenheternas interiör har designats av den prisade och välrennomerade arkitekten Andreas Martin Löf och växt samman i en väl genomtänkt och mycket exklusiv helhet vilken bör upplevas på plats. Lägenheten är klar för tillträde fr.o.m. 2018-11-10.

HALL:
Trevlig, välkomnande och perfekt avvägd hall med plats för avhängning och förvaring. Lamellplankgolv i mattlackad ek samt målade väggar och tak i en ljust grå ton. Rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr.

KÖK:
Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Naturlig matplatsdel för 6-8 personer. Köket är särskilt designat och framtaget unikt för Balneum vilket går i antracitgrå ton och extra matt finish. Stänkskydd i frostad laminat med guldfinish ovan arbetsytor i terrazzo Carrara med blandare i borstat rotsfritt från Strand samt rostfri ho från Franke. Spishäll samt inbyggnadsugn från italienska Bertazzoni, integrerad fläkt, integrerad kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin från Siemens.

VARDAGSRUM:
Stort, härligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket och dess matplats. Fönster av panoramakaraktär samt utgång till den väl tilltagna balkongen i soligt västerläge. Lamellplankgolv i ek samt målade väggar och tak i ljust grå ton.

SOVRUM:
Två utmärkta sovrum, båda med lamellplankgolv i mattlackad ek samt målade väggar och tak i ljust grå ton. Bra och smakfull förvaring genom garderober och linneskåp.

BADRUM:
Lyxigt badrum med både dusch och badkar. Blandare i borstat rostfritt från Strand. Handfat från Duravit med specialdesignat överskåp samt underbelysning och bänk ovan handfat i natursten. Klinkergolv samt väggar i Travertine white. Vägghängd toalett, handdukstork (el) och golvvärme (el). Tvättmaskin och torktumlare side by side med vitlaminerad bänkskiva och skåpsförvaring i samma stil som ovan handfat.

Om Föreningen/Fastigheten

FASTIGHETEN

Brf Balneum är en äkta förening och består av 135 bostadsrätter samt 1 lokal. Fastigheten är nypoducerad och är i sitt slutskede av uppförandet och står helt inflyttningsklar under slutet av året (2018). Föreningen äger sin mark. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA, uppvärmning sker genom fjärrvärme och fastighetens ventilation sker genom FTX-system. Då fastigheten är helt ny beräknas inget obbyggnads-/renoveringsbehov föreligga inom överskådlig framtid.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. I fastigheten finns cykelparkering, dels i källaren och på gården. Barnvagns-/rullstolsrum belägna i varje port. Det finns även praktiska matkylar för hemleveransera av matvaror. I fastigheten finns även för medlemmarnas gemensamma bruk en fantastisk inomhuspool och bastu med soldäck i direkt anslutning. Föreningen äger även en båt som står till medlemarnas förfogande.

PARKERING

I föreningen finns totalt 103 parkeringsplatser varav 63 p-platser utomhus och 40 p-platser i garage.

KABEL-TV/BREDBAND/TELEFONI

Ansutning till internet, IP-telefonioch TV via fast anslutning (fiber). Uppkopplingen är 100/100 Mbit/s och TV-utbudet ingår baskanalerna.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
80 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 2
Badrum:
1
Lägenhetsnr:
A1103
Byggnadsår:
2017/2018
Balkong:
Balkong om ca 10 kvm i sydväst
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1 av 6
Hiss:
1 (Hiss.)
Ventilation:
FTX (Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning)
Tv- internetutbud:
Anslutning till Internet, IP-telefoni och TV sker via fast anslutning (Fiber)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
4333 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband (fiber 100/100 Mbit) & kabel-tv (basutbud)
Andelstal, förening:
0.7393 %
Andelstal, ägande:
0.7393 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Ej utförd
Förening:
Brf Balneum
Org.nr:
769629-9515

Visningar

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS FÖR EN PERSONLIG VISNING PÅ PLATS I LÄGENHETEN

Henrik Dahlbäck

Henrik Dahlbäck

Mäklare
Philip Malmqvist

Philip Malmqvist

Mäklare
L1540986
L1540992
L1540983
L1540980
L1540987
L1540991
L1540975
L1540978
HD storsegelvagen12 2702183
Storsegelvagen 12 van 4 av 5 6125 7949851
030A1345
030A1337

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.