Storsegelvägen 4, 1tr Gröndal Strand / Gröndal / Stockholm

Rum: 3 ROK
Boarea: 80 Kvm
Avgift: 4 333 KR/MÅN
Pris: 4 995 000 KR

- VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS FÖR PERSONLIG VISNING AV LÄGENHETEN - Fantastiskt välplanerat i utsökta Brf Balneum. 2,70 m i takhöjd, balkong med privat terrasskänsla i västerläge om ca 10 kvm och fri utsikt över områdets lummiga park. En storslagen fastighet där den välrenommerade arkitekten Andreas Martin Löf skapat ett unikt boende utöver det vanliga. Omgivande miljö, storslagen arkitektur, interiör design och exklusiva material präglar denna fantastiska lägenhet. Våningen går i ljusa, naturliga färgtoner och generösa glaspartier suddar ut gränsen mellan ute och den ombonade känslan inomhus. Här kan du njuta av parkutsikt, ett fantastiskt ljus och gedigen bekvämlighet året runt. Du har dessutom tillgång till fastighetens exklusiva spa med inomhuspool, bastu och soldäck. Nere vid vattnet ligger föreningens gemensamma båt ankrad, fri att utnyttja för dig som bor i huset.

Om bostaden

Fastigheten såväl som lägenheternas interiör har designats av den prisade och välrennomerade arkitekten Andreas Martin Löf och växt samman i en väl genomtänkt och mycket exklusiv helhet vilken bör upplevas på plats.

HALL:
Trevlig, välkomnande och perfekt avvägd hall med plats för avhängning och förvaring. Lamellplankgolv i mattlackad ek samt målade väggar och tak i en ljust grå ton. Rymlig klädkammare. Säkerhetsdörr.

KÖK:
Kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Naturlig matplatsdel för 6-8 personer. Köket är särskilt designat och framtaget unikt för Balneum vilket går i antracitgrå ton och extra matt finish. Stänkskydd i frostad laminat med guldfinish ovan arbetsytor i terrazzo Carrara med blandare i borstat rotsfritt från Strand samt rostfri ho från Franke. Spishäll samt inbyggnadsugn från italienska Bertazzoni, integrerad fläkt, integrerad kombinerad kyl/frys och integrerad diskmaskin från Siemens.

VARDAGSRUM:
Stort, härligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket och dess matplats. Utgång till uteplats om ca 13 kvm med sin parkutsikt och härliga västerläge. Fönster av panoramakaraktär. Lamellplankgolv i ek samt målade väggar och tak i ljust grå ton.

SOVRUM:
Två utmärkta sovrum, båda med lamellplankgolv i mattlackad ek samt målade väggar och tak i ljust grå ton. Bra och smakfull förvaring genom garderober och linneskåp.

BADRUM:
Lyxigt badrum med både dusch och badkar. Blandare i borstat rostfritt från Strand. Handfat från Duravit med specialdesignat överskåp samt underbelysning och bänk ovan handfat i natursten. Klinkergolv samt väggar i Travertine white. Vägghängd toalett, handdukstork (el) och golvvärme (el). Tvättmaskin och torktumlare side by side med vitlaminerad bänkskiva och skåpsförvaring i samma stil som ovan handfat.

Om Föreningen/Fastigheten

FASTIGHETEN

Brf Balneum är en äkta förening och består av 135 bostadsrätter samt 1 lokal. Fastigheten är nypoducerad och är i sitt slutskede av uppförandet och står helt inflyttningsklar under slutet av året (2018). Föreningen äger sin mark. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA, uppvärmning sker genom fjärrvärme och fastighetens ventilation sker genom FTX-system. Då fastigheten är helt ny beräknas inget obbyggnads-/renoveringsbehov föreligga inom överskådlig framtid.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. I fastigheten finns cykelparkering, dels i källaren och på gården. Barnvagns-/rullstolsrum belägna i varje port. Det finns även praktiska matkylar för hemleveransera av matvaror. I fastigheten finns även för medlemmarnas gemensamma bruk en fantastisk inomhuspool och bastu med soldäck i direkt anslutning. Föreningen äger även en båt som står till medlemarnas förfogande.

PARKERING

I föreningen finns totalt 103 parkeringsplatser varav 63 p-platser utomhus och 40 p-platser i garage.

KABEL-TV/BREDBAND/TELEFONI

Ansutning till internet, IP-telefonioch TV via fast anslutning (fiber). Uppkopplingen är 100/100 Mbit/s och TV-utbudet ingår baskanalerna.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
80 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2 till 2
Lägenhetsnr:
B1102
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2017/2018
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Våning:
1
Hiss:
1 (Hiss)
Ventilation:
FTX (Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning)
Tv- internetutbud:
Anslutning till Internet, IP-telefoni och TV sker via fast anslutning (Fiber)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
4333 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband (fiber 100/100 Mbit) & kabel-tv (basutbud)
Andelstal, förening:
0.7393 %
Andelstal, ägande:
0.7393 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Ej utförd
Förening:
Brf Balneum
Org.nr:
769629-9515

Visningar

  • 2019-02-24 12:00–12:30
    Öppen visning, välkomna!
Henrik Dahlbäck

Henrik Dahlbäck

Mäklare
Philip Malmqvist

Philip Malmqvist

Mäklare
L1540905
L1540909
L1540906
L1540898
L1540891
L1540892
IMG 0062
IMG 0067
Storsegelvagen 4 4tr 6776 9256333
Bild fasad
Storsegelvagen 4 4tr 6636 9024589
Storsegelvagen 4 4tr 6636 9024591

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.