Storsegelvägen 4, 4tr
Gröndal Strand / Gröndal / Stockholm
Rum: 4 ROK
Boarea: 110 Kvm
Avgift: 5 500 KR/MÅN
Pris: 6 575 000 KR

Fantastiskt välplanerad familjelägenhet i utsökta Brf Balneum. Med ett högt läge i fastigheten med 2,70 m i takhöjd, balkong i västerläge om ca 14 kvm med fri utsikt över områdets lummiga park. En storslagen fastighet där den välrenommerade arkitekten Andreas Martin Löf skapat ett unikt boende utöver det vanliga. Omgivande miljö, storslagen arkitektur, interiör design och exklusiva material präglar denna fantastiska lägenhet. Våningen går i ljusa, naturliga färgtoner och generösa glaspartier suddar ut gränsen mellan ute och den ombonade känslan inomhus. Här kan du njuta av slående vacker utsikt, ett fantastiskt ljus och gedigen bekvämlighet året runt. Du har dessutom tillgång till fastighetens exklusiva spa med inomhuspool, bastu och soldäck. Nere vid vattnet ligger föreningens gemensamma båt ankrad, fri att utnyttja för dig som bor i huset.

Om bostaden

Fastigheten såväl som lägenheternas interiör har designats av den prisade och välrennomerade arkitekten Andreas Martin Löf och växt samman i en väl genomtänkt och mycket exklusiv helhet vilken bör upplevas på plats.

HALL:
Trevlig, välkomnande och perfekt avvägd hall med plats för avhängning och förvaring. Lamellplankgolv i mattlackad ek samt målade väggar och tak i en ljust grå ton. Säkerhetsdörr.

KÖK:
Kök i öppen i genomgående planlösning tillsammans med det fantastiska vardagsrummet. Gott om plats för valfri matsalsmöbel och stora middagar. Köken i Balneum är särskilt designade och framtagna unikt för Balneum vilket går i antracitgrå ton och extra matt finish. Stänkskydd i frostad laminat med guldfinish ovan arbetsytor i terrazzo Carrara med blandare i borstat rotsfritt från Strand samt rostfri ho från Franke. Spishäll samt inbyggnadsugn från italienska Bertazzoni, integrerad fläkt, integrerad kyl/frys (side by side) och integrerad diskmaskin från Siemens.

VARDAGSRUM:
Vardagsrummet med sin öppna lösning mot köket och sitt stora fönsterparti samt utgång till balkongen i väster med sin lummiga "park view" är inget annat än fantastiskt. Lamellplankgolv i ek samt målade väggar och tak i ljust grå ton.

MASTER BEDROOM
Lyxigt master bedroom med dels utgång till den härliga balkongen dels med badrum en suite via sin egen klädkammare. Lamellplankgolv i ek samt målade väggar och tak i ljust grå ton.

BADRUM EN SUITE:
Lyxigt badrum med dusch. Blandare i borstat rostfritt från Strand. Handfat från Duravit med specialdesignat överskåp samt underbelysning och bänk ovan handfat i natursten. Klinkergolv samt väggar i Travertine white. Vägghängd toalett, handdukstork (el) och golvvärme (el).

SOVRUM 1&2:
Två utmärkta sovrum i fil, båda med lamellplankgolv i mattlackad ek samt målade väggar och tak i ljust grå ton. Bra och smakfull förvaring genom garderober och linneskåp.

BADRUM 2:
Lyxigt badrum med badkar och dusch. Blandare i borstat rostfritt från Strand. Handfat från Duravit med specialdesignat överskåp samt underbelysning och bänk ovan handfat i natursten. Klinkergolv samt väggar i Travertine white. Vägghängd toalett, handdukstork (el) och golvvärme (el). Tvättmaskin och torktumlare side by side med vitlaminerad bänkskiva och skåpsförvaring i samma stil som ovan handfat.

Om Föreningen/Fastigheten

FASTIGHETEN

Brf Balneum är en äkta förening och består av 135 bostadsrätter samt 1 lokal. Fastigheten är nypoducerad och är i sitt slutskede av uppförandet och står helt inflyttningsklar under slutet av året (2018). Föreningen äger sin mark. Fastigheten är ansluten till kommunalt VA, uppvärmning sker genom fjärrvärme och fastighetens ventilation sker genom FTX-system. Då fastigheten är helt ny beräknas inget obbyggnads-/renoveringsbehov föreligga inom överskådlig framtid.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Till varje lägenhet hör ett källarförråd. I fastigheten finns cykelparkering, dels i källaren och på gården. Barnvagns-/rullstolsrum belägna i varje port. Det finns även praktiska matkylar för hemleveransera av matvaror. I fastigheten finns även för medlemmarnas gemensamma bruk en fantastisk inomhuspool och bastu med soldäck i direkt anslutning. Föreningen äger även en båt som står till medlemarnas förfogande.

PARKERING

I föreningen finns totalt 103 parkeringsplatser varav 63 p-platser utomhus och 40 p-platser i garage.

KABEL-TV/BREDBAND/TELEFONI

Ansutning till internet, IP-telefonioch TV via fast anslutning (fiber). Uppkopplingen är 100/100 Mbit/s och TV-utbudet ingår baskanalerna.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
110 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Lägenhetsnr:
B1403
Byggnadsår:
2017/2018
Balkong:
Balkong om ca 14 kvm i väster
Förråd:
Källarförråd
Våning:
4 av 7
Hiss:
1 (Hiss.)
Ventilation:
FTX (Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning)
Tv- internetutbud:
Anslutning till Internet, IP-telefoni och TV sker via fast anslutning (Fiber)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Avgift:
5500 kr
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, bredband (fiber 100/100 Mbit) & kabel-tv (basutbud)
Andelstal, förening:
0.9383 %
Andelstal, ägande:
0.9383 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Ej utförd
Förening:
Brf Balneum
Org.nr:
769629-9515
Philip Malmqvist

Philip Malmqvist

Mäklare
HD balneum 1206182
Balkong HD
HD balneum 1206183
Storsegelvagen 8 6tr 6388 9024141
HD storsegelvägen8 05061823
Storsegelvagen 8 6tr 6388 9024153
HD storsegelvagen12 2702183
HD storsegelvägen8 05061826
HD storsegelvägen8 05061825
HD balneum 1206181
Storsegelvgen 4 copy