Kommande försäljning
SNART TILL SALU
Med Early Bird har du chans att både visa och upptäcka objekt före alla andra. Låter det intressant? Kontakta oss för vidare info!
SÄLJ MED OSS!
10 000:- om vi inte lyckas.
10 000:- om vi inte lyckas.
SÄLJ MED OSS!

Tellusborgsvägen 96 Telefonplan / Hägersten / Stockholm

Rum: 3 ROK
Boarea: 83 Kvm

* UNIK LÄGENHET.
* PIANOFABRIKEN.
* POPULÄR FASTIGHET.

Eftertraktad bostad i Pianofabriken snart till salu!

En mycket ljus lägenhet med gavelläge i Pianofabriken! En lägenhet med Marbodalkök, stort vardagsrum, två välplanerade sovrum och balkong i sydvästläge. Den vackra fabriksbyggnaden från 1917 har förvandlats till ett toppmodernt bostadshus där varje lägenhet har en egen planlösning och spännande originaldetaljer.

Kontakta mäklaren för mer information.

Interiör

HALL:

En stor och välkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter i anslutning till bostadens vardagsrum. Vitmålade väggar och parkett i valnöt.

VARDAGSRUM: 

Rymligt vardagsrum med gott om ljusinsläpp genom tre stycken höga fönster mot öster. Valnötsparkett samt vitmålade väggar. 

KÖK:

Ett modernt kök från Marbodal med vita skåpsluckor, vitkaklat stänkskydd, och genomgående rostfria vitvaror. Utrustat med ugn, induktionshäll, mikrovågsugn, fläkt och kombinerad kyl/frys. Köket ligger även i gavel vilket ger ett riktigt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och parkettgolv i valnöt. 

BADRUM: 

Ett badrum med vitt helkakel och mörkt klinkergolv, med spotlights som belysning. Utrustat med en kommod i svart, tvättmaskin och torktumlare, toalett, handdukstork och golvvärme.  

SOVRUM 1: 

Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck med utgång till minder balkong i sydvästligt läge. Vitmåladeväggar samt parkettgolv i valnöt. 

SOVRUM: 

Det andra sovrummet har en ingång med skjutbara dörrar intill vardagsrummet. Vitmålade väggar och valnötsparkett. 

 

 

Föreningsinformation

Pianofabriken: 

BRF Pianofabriken som ingår i HSB Bostad Future bildades år 2006 och består av 45 stycken bostäder. Pianofabriken bär på mycket historia och det var på uppdrag av Svenska Pianofabriken AB som arkitekten Per Benson ritade denna industribyggnad som stod klar år 1917. Under 2011-2012 genomgick byggnaden en totalrenovering av HSB för att erbjuda unika lägenheter där den ena inte var lik den andra. 

MARK:

Föreningen äger sin mark och drabbas på så vis INTE av tomträttsavgifter.

GJORDA RENOVERINGAR:

2017/2018 - OVK utförd
2017 - Upprättande av underhållsplan
2016 - Markanläggning/staket entrésida

KOMMANDE RENOVERINGAR: 

Föreningen har inte beslutat om några större reparationer eller ombyggnader av fastigheten i dagsläget. Fastigheten genomgick en omfattande renovering år 2011-2012 och större renoveringar bör inte ske den närmsta tiden. 

PARKERING: 

I port 98 kan man ta hissen eller trappan ner till varmluftsgaraget som ligger under föreningens innergård. Det finns idag 18 stycken garageplatser för 900 kr/ mån samt två parkeringsplatser att hyra för 450 kr/mån. I dagsläget råder kösystem på dessa om handläggs av styrelsen/HSB - för mer information kontakta dem. 

GEMENSAMHETS ANLÄGGNINGAR:

Varje lägenhet har tvättmaskin och torktumlare inkluderat i bostaden. Cykelrum och barnvagnsrum hittas i port 98 & 96. Postboxar finns i entréplan och hållare för morgontidning finns utanför lägenhetsdörren.

De boende i föreningen har även möjlighet att i grann föreningen hyra en föreningslokal på Metronomgatan 5 i BRF Tvålflingan. Denna kan nyttjas som övernattningslokal, för kalas, fest, möten eller andra aktiviteter. Föreningslokalen är utrustad med kök, badrum, stolar, bord, bäddsoffa m.m.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
83 Kvm (Säljarens uppgift)
Rum:
3 rum och kök
Varav sovrum:
2
Badrum:
1
Lägenhetsnr LMV:
1204
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus.
Byggnadsår:
2012 (Ombyggnation klar.)
Fönster:
3-glas
Balkong:
Balkong
Förråd:
Källarförråd
Ventilation:
Mekanisk (endast frånluft)
Uppvärmning:
Fjärrvärme
Förening:
Hsb brf Pianofabriken
Org.nr:
769615-3811
IMG_2402
IMG_2411
IMG_2413

Planritningar

Tellusborgsva?gen 96 copy

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.