Tollareslingan 5 Tollare / Saltsjö-Boo / Nacka

Rum: 4 ROK
Boarea: 108 Kvm
Avgift: 4 804 KR/MÅN
Pris: 6 895 000 KR

Välkommen till VYN i Nacka! Här bor du 100 meter från vattnet i Tollare. Boende bjuds på fantastisk utsikt, ytterst välplanerade lägenheter och närhet till vatten, grönska och natur.

Denna hörnlägenhet om fyra rok hittar vi näst högst upp i huset. Lägenheten präglas av mycket bra materialval som är långt över standarden för nyproduktion. Vi hittar bland annat exklusiva vitvaror i köket med ugn och induktionshäll från Bertazzoni Italia. Bostaden bjuder även på två stora balkonger och stora fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp igenom hela bostaden. Vi hittar också tre välplanerade sovrum, varav det största har direkt anslutning till lägenhetens walk in closet. Säljs på ritning, tillträde maj 2019.

Interiör

Interiör:
KÖK
Köksstomme från Vedum med köksinredning i grå kulör. Handtagen på köksskåpen är lackerade metall handtag från Vedum. Bänkskiva och stänkskydd i grå slipad kalksten. Diskho i rostfritt stål och blandare från MORA. Vitvaror från Siemens där vi hittar integrerad kyl/frys samt diskmaskin. Ugn och induktionshäll från Bertazzoni Italia.

BADRUM/TVÄTT/WC
Lägenheten har två badrum. Vi hittar tvättställ från Duravit och blandare från MORA. I det största badrummet finns toalett och tvättställ ifrån Duravit, tvättmaskin och torktumlare ifrån Siemens, samt badkar/dusch ifrån Westerberg. I det mindre Dusch ifrån Mora, toalett och tvättställ ifrån Duravit. Klinker på golv och vägg i Limestone tillverkad av Bricmate.

VARDAGSRUM
Öppen planlösning till köket, mycket ljusinsläpp med stora fönster samt utgång till balkong. Plats för stor soffa och större matplats med fördel placerad i burspråket. Takhöjden igenom bostaden ligger på 2,60m. 

BALKONGER
Lägenheten har två stycken balkonger. Ena med utgång ifrån vardagsrummet, och den andra med utgång ifrån det ena sovrummet. Balkongerna är båda inglasade med god sjöutsikt.

SOVRUM 1,2 & 3
Det finns tre stycken sovrum. Ett i anslutning till vardagsrummet, ett i anslutning till den ena balkongen, samt det största med egen walk in closet. Finns även möjlighet om så önskas att göra två av sovrummen till ett stort masterbedroom.

HALL
I hallen har vi en stor rymd med två garderober och en städskrubb. Kroklist ifrån Bergfors snickeri i vitpigmenterad, mattlackerad ask. Klinker i Limestone tillverkad av Bricmate.

WALK IN CLOSET
Lägenhetens walk in closet har garderobsstommar i Vedum och klädstång med vit hylla ovan, även den ifrån Vedum. 

Brf VYN

Brf Vyn är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 96 lägenheter födelade på fyra huskroppar.

Husen är ansluna till  fibernät för anslutning till bredband, tv och ip-telefoni. Föreningen debiterar utöver månadsavgift 125 kr/månad för den inkluderade tjänsten.

Ägandeform:
Bostadsrätt - Lägenhet
Boarea:
108 Kvm (Enligt ekonomisk plan)
Rum:
4 rum och kök
Varav sovrum:
3
Badrum:
2
Lägenhetsnr:
31.1702
Lägenhetsnr LMV:
1702
Byggnadsår:
2018-2019
Balkong:
Ja, två stycken
Våning:
7 av 8
Hiss:
1
Avgift:
4804 kr
Andelstal, förening:
1.4166 %
Pantsatt:
Ja
Pantbrev:
0 kr
Energistatus:
Ej utförd
DRIFTSKOSTNAD El:
400 kr/mån
4800 kr/år
DRIFTSKOSTNAD Försäkring:
200 kr/mån
2400 kr/år
Driftskostnader totalt:
600 kr/mån
Driftskostnader kommentar:
Schablon beräknat på två vuxna och två barn.
Förening:
Brf Vyn
Org.nr:
769627-3072

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Tollareslingan 5 Webb (14)
Tollareslingan 5 Webb (12)
Tollareslingan 5 Webb (8)
Tollareslingan 5 Webb (11)
Tollareslingan 5 Webb (16)
Tollareslingan 5 Webb (15)
Tollareslingan 5 Webb (7)
Tollareslingan 5 Webb (17)
Tollareslingan 5 Webb (3)
Tollareslingan 5 Webb (5)
Tollareslingan 5 Webb (2)
Tollareslingan 5 Webb (1)

Planritningar

Tollareslingan 5 1009 10268909

Intresseanmälan

Skicka en intresseanmälan så kontaktar en mäklare dig så snart som möjligt.